Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam ga već kupljeno još od vremena kada je bio na akciji od 0.10$. Ali čemu pored besplatnog Quick Office-a? :)

Moj utisak je da Quick Office (sada valjda u vlasništvu Googlea) radi mnoogo bolje od OfficeSuite Proa. Pre svega rad sa PDF-ovima je mnogo fluidniji i prirodniji.
Imali su promociju i pre skoro 2 meseca, pa sam tada kupio.

Poslednja izmena:
Quick office je izgleda konacno free u bukvalnom smislu (ili sam ja tek sad provalio taj update :-D )

Da li mogu nekako da slusam obican radio bez slusalica prikljucenih?

Slusalice su antena. Mozes da slusas samo net radio bez slusalica a bar tih aplikacija imas na tone, tune in ima i domace stanice.

Има ли неки начин како се ослободити сајдбара. Много је иритантан сајдбар и стоји увек преко свих апликација. Како се ослободити пошасти :)? Телефон је кинески мтк6582 са 4.2.2 андроидом.

Poslednja izmena:
Predpostavljao sam, nego pitam onako.
Znam za radio preko neta, nisam lud, tako i slusam :D
Bilo mi cudno da drugaricin prastari samsung moze to a da ovi noviji fonovi ne mogu.

Predpostavljao sam, nego pitam onako.
Znam za radio preko neta, nisam lud, tako i slusam :D
Bilo mi cudno da drugaricin prastari samsung moze to a da ovi noviji fonovi ne mogu.

Znam da znas :d za net radio ali sam mislio da si mislio :d na slusanje raspalih domacih stanica.. e pa to mozes i bez antene tj slusalica, preko tune in i slicnih.

A imali su ranije socijalni telefoni antenu integrisanu, vip je prakticno poklanjao pre godinu-dve neke takve zte.

Spirit FM će pustiti radio bez slušalica, ali je prijem katastrofa, samo radio Beograd.

Znam da znas :d za net radio ali sam mislio da si mislio :d na slusanje raspalih domacih stanica.. e pa to mozes i bez antene tj slusalica, preko tune in i slicnih.

A imali su ranije socijalni telefoni antenu integrisanu, vip je prakticno poklanjao pre godinu-dve neke takve zte.

Bez slusalica ali sa netom? :D

Ne, net radio radi na cadj iz vazduha :d

Rom toolbox pro na - 40% popustu, izvinjavam se ako je neko već napisao promaklo mi.

je li i dalje lik ima onaj spejsi font na koji se pali? :)
ja je kupio poodavno, ali odustao, radi posao bekapujem TiBackup, a sve ono drugo nisam holistički više od jednom u 6 meseci, pa mi bilo bzvz da stoji na telefonu.

Jel neko dobio novi UI za fb?
Meni se sad promenilo,a sinoc sam neki update uradio.
u8uvusem.jpg

I ja sam uradila sinoc update, ali mi se nista nije promenilo... Ne izgleda lose :)

Ma to je od coveka do coveka, ja sam u decembru fazon imao takav, pa sam u januaru reinstalirao pa je bio stari i sad ponovo taj novi imam.

Deluje mi mnogo bolje od starog a napokon mogu i da svajpujem izmedju ona 3 taba gora:)

Koja ti je verzija app?
Mogu ti poslati moj apk da probas,ali ako je ista verzija kao kod mene nece biti potrebe.
azydu6ar.jpg

Nemas srece izgleda:)

Imam FB 3.9 i sve me strah da pređem na novu verziju kad pogledam najnovije komentare na Google Play, ocjene po jedna zvjezdica i kukanje.

Ista stvar i sa njihovom Messenger aplikacijom sa novim dizajnom gdje mnogi kažu da je stara bila bolja.

Po meni messenger je puno bolji od starije verzije... a sto se tice facebooka sve zavisi kakav telefon imas. Meni na primer kad sam imala Zte bagovalo mi non-stop i izlazilo iz aplikacije, a sa Note nemam tih problema, sve radi lepo... Sve zavisi...

Kod mene je ova verzija, sinoć isto bio update, ali mi stari interfejs :)
Nije to do aplikacije.

u5ajadah.jpg

Kod mene je 7.0.0.0.28 i malo mi se promenio dizajn, nije ovaj novi ali je nekako optimizovanija app za fullhd...
A to sto se zale, ja se ne zalim ni na messanger ni na fb, sve radi odlicno... Samo sam stavio fb na hibernate jer mi nekad srce bateriju pa da budem siguran..

Vrh Dno