Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

***a. :/
Koristim Adobe Reader i nekad podvlačim sa opcijom freehand da posle ucim samo to, ali mi je sad nešto pobrljavio pa me zanima jel koristi neko neki dobar pdf reader sa tom opcijom podvlacenja? ;)

Treba mi neka preporuka za tastaturu koja ima cirilicna slova. Imam Arc S i Ultimate 5.01 HD rom.
Do skoro sam koristio Srpsku tastaturu ali sam primetio da se dosta poruka ne posalje do kraja nego primalac primi samo 60% poruke?!?

Uz ovaj rom ide Xperia keyboard ali opcije za cirilicu nema...

Hvala.

sumnjam da je to do tastature, prije ce biti ogranicenje da broj "vezanih" poruka, koja je kod vecine romova podesena na 5, ali bude i znatno manje karaktera kad se koristi cirilica ili latinica sa kvacicama...

inace, smart keyboard pro ima i cirilicu...

Rootovao sam moju Xperiu P, sve je proslo bez problema, uradjeno za 2min. Ali imam par pitanja posto se prvi put srecim sa time.

Imam SuperSU 1.30 koju sam dobio nakon roota, dok je najnovija verzija 1.93 koliko vidim, updateovati ili ne?

Imam aplikacija koje ne koristim toliko cesto pa sam instalirao greenify (i xposed installer), hteo sam zamrznuti neke aplikacije ali dosta njih ne vidim u listi (isao sam prikazi sve), tipa facebook (messenger ima), chrome, hangouts, google +... Jel to moguce da se nadje ili samo u donate verziji mozda?

Kako izbrisati neke aplikacije koje pre roota nisam mogao obrisati? Da li bezbedno obrisati npr. hangouts, google + koje ne koristim, ali su deo google pa ne znam da li moraju ostati?

Preporuka za neke aplikacije koje nisam mogao koristiti dok nisam rootovao?

Ako ima ko voljan da odgovori, hvala unapred :)

mozes update bez problema.
ne vidis ih na listi posto su sistemske aplikacije. sistemske aplikacije moze samo donate verzija da baca u hibernaciju. uzmes titanium backup i s njim lepo konvertujes aplikacije u user app.
da brises neke aplikacije mozes iz nekog file explorera. mozes slobodno da obrises to sto si naveo jer u svakom momentu mozes da ih skines sa gp

Kako da namestim da mogu da kupima nesto sa marketa (npr viber stikere) Kad hocu da kupim pise mi da uredjaj ne podrzava kupovinu?

lol

Ne treba mi to da bi stvarno kupovao pa *****avas Borise nego da bi mi Freedom radila kako treba to treba da bude namesteno.

Nije mi to smesno, vec pogledaj gomilu prethodnih postova :D

Znam, al vrhunski se potrefilo :D Tacno iznad tvog posta se pise o tome :)

procoitao. Sorry. Nisam zalazio u ovaj deo foruma vise sam na wp :) Ali skapirao da ta mogucnost ne postoji :-( Jel ima neka fora da se promeni region ili sta vec?

ima. ima i tema o kupovini. ne budi lenj :)

Jel moze preporuka za neki widget za lock telefona? Koristim Screen Off Fx ali nisam bas nesto zadovoljan...

Jel igrate i vi flappy bird? Ja i moji svi ortaci se ubismo igrajuci xD

Nazad
Vrh Dno