Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Drugari,

stvarno ne bih hteo da vas lozim i ne mozete da zamislite koliko sam se obradovao i stvarno bih voleo da je ovo TO!!!

Upravo mi je Google u Developer Console-i izbacio obavestenje da moram da podesim cene za jos 24 zemlje gde mogu da prodajem svoje aplikacije, i pojavila se i SRBIJA!!!!!!!!

Posto nemam polje da stavim dinare, on ce kao i za ostale zemlje gde ne podrzava tu valutu, raditi konverziju moje default cene po kursu za taj dan!

Prosto ne mogu da verujem!!!!

Drugari,

stvarno ne bih hteo da vas lozim i ne mozete da zamislite koliko sam se obradovao i stvarno bih voleo da je ovo TO!!!

Upravo mi je Google u Developer Console-i izbacio obavestenje da moram da podesim cene za jos 24 zemlje gde mogu da prodajem svoje aplikacije, i pojavila se i SRBIJA!!!!!!!!

Posto nemam polje da stavim dinare, on ce kao i za ostale zemlje gde ne podrzava tu valutu, raditi konverziju moje default cene po kursu za taj dan!

Prosto ne mogu da verujem!!!!

Da li je realno da ce da nam puste play store ? Dok ne dozivim to i vidim licno necu da se radujem :)

Pa trebalo bi cim mi traze da podesim cene za ostale 25 zemlje gde pustaju prodaju u njihovoj valuti, a Srbija se pojavila na listi za moje placene aplikacije. Ne verujem da bi stavili to tek tako. Verovatno ce i da update nas Google Play. Ne odmah, ali pripremaju :)

Bas se radujem!!! Inace jedine zemlje na gde ne mogu da se kupe apps sa GP su Myanmar, Iran, Srbija i Kina lol!!!

Nista vert ostaje ti da stavis simbolicnu cenu od 100din za svoje ikon pekove na srpskom plej storu :)

Naravno ako postoji mogucnost da se stavljaju razlicite cene za razlicita trzista

Super vest Vertumus :)
Nadam se da ce tako da bude, odmah se prijavljujem za icon pack by Vertumus :)

Super vest Vertumus :)
Nadam se da ce tako da bude, odmah se prijavljujem za icon pack by Vertumus :)

Hvala. Samo bi voleo da ako se ovo desi, da nam ubrzo zatim daju mogucnost za dinare, tako da mogu da stavim posebno cenu za nasu Zemlju i to bi bilo simbolicno, kao sta napisah gore 50rsd

Juce i pre par dana, veoma poznati Android sajtovi u USA i ITA, Droid Life i Tutto Android, napravili se lep opis mojih ikonica.

Ako nekog zanima, evo moze i da pogleda ;)

http://www.droid-life.com/2014/02/05/best-android-icons-cryten/

http://www.tuttoandroid.net/applicazioni/personalizzazione/cryten-tema-android-171214/

Veliki pozdrav,

Ajde, vas dvojica, koja galerija? Ona što je hsv kačio u Must have temi?

Jel ima neko problem sa my track aplikacijom? Već duže vreme neće da me locira, tj. nadje satellite. Bilo koja druga aplikacija pronalazi satelite za par sekundi.

Zeza me AdAway, verzija 2.8. Svaki dan mi 2 puta fazon izbacuje update hostova i malo ima malo nema reklama. Znam da nije bas tako bilo ranije. Koja vam verzija lepo radi?

Zeza me AdAway, verzija 2.8. Svaki dan mi 2 puta fazon izbacuje update hostova i malo ima malo nema reklama. Znam da nije bas tako bilo ranije. Koja vam verzija lepo radi?

Je l reklama ima preko mobilnog neta, a preko wifi nema? Meni se to dešavalo, pa sam izbrisao proxy i od tada je sve u redu.

Iz npr. "Telenor WAP" obrisem proxy? Izgleda da je tako, na wifi nema reklama dok na mob netu ima.
Hvala Vojkane, probacu! :)

EDIT - Vrhunske vesti od Vertumusa, bice valjda!!!

Poslednja izmena:
Neko ?

Ajde kad smo vec kod streaminga: zanima me da li je moguce da sa telefona streamujem na komp kao sto mogu na smart tv ??
Zelim da kad pritisnem ikonicu "Change player" da mi tu sliku mirroruje na pc kao sto to radi na smart tv.

2014-02-05-23-26-44.png

Nemam smart TV imam samo obican koji je HDMI kablom povezan na komp pa naprimer kad zelim neku sliku da pokazem priateljima nek ne moraju da dodaju telefon nego jednostavno da sliku bacim na TV.

Ovaj fazon samo ne sa smart TV-om nego sa kompom:

i Crna Gora, da ne zaboravimo :d
Morel u BiH to, nisam u toku?! :)

Instaliraj AdFree (nikakvih problema sa njim), ja sam njega, posto sam imao problem sa AdAwayom (ForceClose). Nema nikakve razlike, oba updateuju hosts sa istog sourca, tako da na isto dodje i oba radepotpuno istu stvar :)
Onaj MinMinGuard za Xposed, hvale da ima potencijala, a meni ne radi uopste. :)

Poslednja izmena:
Ma Vojkan mi je rekao koju proverenu verziju da probam pa sam se njemu zahvalio a tebe sam pitao da li si na brisanje tog proxyja mislio, vidis da sam ostavio red razmaka izmedju obracanja. :D

:D Da, taj proxy. Kod Telenora, kad obrišeš proxy imaš i veće brzine mobilnog neta.

Inače, ja koristim AdAway, verziju sa f-droida (2.8).

Meni na 2.8 recimo prikazuje reklame za ostale igre (igram samo Temple Run 2), ali mislim da bi tako bilo i sa pomenutom v2.3, sve ostalo je bez greske...

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje. Gde mogu skinuti komletnu iGO nav.za android da ne moram nikakva dodatna podešavanja raditi? npr.rezoluciju pošto je 480x800,i da ne nema dodatnih stvari koje moram skidati da bih skinuo app!!! :smash:

Jos kad bi nasao nekog da ti na ekranu klikne na ikonicu iGO da se ne mucis.....

Ne cini mi se da je to isto. To je za lokalne valute.
A ne verujem da je pogresno procitao da ima Srbija na spisku. (bar se nadam :/ )

Da ali uz ova podesavanja su ubacili i srbiju kao mogucu zemlju za prodaju samo ne i u domacoj valuti.. Tako sam ja razumeo verta

Vrh Dno