Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E to ne znam, televiziju ne gledam ni na televizoru :d

Posto sam dok sam flashovao novi rom odstiklirao google now sad nemam da pisem poruke glasom i pretrazujem net glasom. Da li je moguce to nakdnadno flashovati ili motam opet flash rom(dirty)? :s

E pa ne znam kako je to kod tebe na htc - u...
Na nexusu tako radi...

Hahaha

kako da sakrijem root od d3 go aplikacije? koji program je najbolji?

pokusao sam xposed modulom RootCloak ali ne radi, video sam da developer radi na tome, ovo mi se cinilo kao najelegantnije resenje

A da slučajno pogledaš prethodnu stranu... :trust:

Photoshop express. Jedno veliko go.vno. Troši kao Ferrari, a radi kao fića.

uploadfromtaptalk1391167213574.jpg

Sto se d3go tice imas aplikaciju koja se zove hide my root meni to zavrsava posao. Sto se naloga tice ja sam ga kreirao na sajtu i kada sam pokusao da se ulogujem pisalo je da je los user i pass ali je proradilo samo od sebe posle par dana. Radilo je neko vreme ali sada kad sam stavio catalismu i hells kernel na nexus 4 nece da radi. Mozda zato sto sam prebacio na art ko ce ga znati.

Ajde ako neko koristi Boat Browser da mi kaze da li je moguće da se otvara direkt browser kada iz neke aplikacije izaberem neki link . Stalno mi otvara ono malo prozorče

Edit: našla sam . Greška kod odabira podrazumevanog browser a

Poslednja izmena:
Pitao sam davno, ali ajde, možda ima nešto novo - treba mi aplikacije koja šalje mail za propušten poziv ili primljen sms?
Jel mora da šalje mail?
Ima sms backup + koji uploaduje odmah na gmail nalog sve pozive i sms i po defaultu ih trpa u archive. No to se može isključiti

Već ga koristim, baš da vidim da li može da se podesi.

Heh, nisam razmišljao, ne može to što hoćeš. Može da prikazuje sve ili ništa. Selektivno ne može...

za one koji koriste KitKat i ART ukljucen: kakva su iskustva, sta radi, sta ne radi, dje se vidi osjetna razlika i slicno? :-/ (narocito na slabijim telefonima)

recents meni najviše, možda malo i startovanje aplikacija

A recite vi meni sta art tacno radi i kako funkcionise u praksi?

za one koji koriste KitKat i ART ukljucen: kakva su iskustva, sta radi, sta ne radi, dje se vidi osjetna razlika i slicno? :-/ (narocito na slabijim telefonima)

A recite vi meni sta art tacno radi i kako funkcionise u praksi?

E vidi se ovi što imaju One blage veze nemaju :p

Što se tiče art-a, uzmite malo pročitajte vidite pros and cons, probajte, vidite kako se kod vas ponaša i onda hoćete ostati na njemu ili se vratiti na art vaša stvar.

posto je jos u nekoj eksperimentalnoj fazi nekog drasticnog progresa i nema. ubraznje je toliko malo da ga neko na boljem telefonu nece ni primetiti, na starijim tu i tamo ali nista spektakularno.
dosta je to bagovito. desava se da se prilikom restarta sistem prebaci na dalvik, ne zna se zasto a developeri romova pripisuju eksperimentalnoj fazi arta.
ako koristis xposed nemoj ga stavljati jer nije kompatibilan.

^ Izgleda da im server baš nešto nije najbolje. I kod mene je sve usporeno od juče, baš sporo učitava i cover filmova/serija.

I meni nece da ucita covere filmova

Nazad
Vrh Dno