Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ Kod mene radi odlično. Koristi 11MB RAM-a. To je jedna od obaveznih aplikacija za mene.

Čudno kod mene je imala 70+ i rekoh, e pa nećeš ga majci :d

Mada OmniROM ima custom led da se namešta, pa mi ne treba. Videću da joj dam još jednu šansu kad se budem vratio na stock. Možda je bila loša verzija, pa kasnije ispravili.

Hola Better Internet
VPN aplikacija bez limita. Ne mogu da pronadjem koja je brzina jer sam na jadnom internetu, ali prema onome sto vidim, nije losa. Ima i premium server, tako da svakako nije unlimited.
Ono sto je dobro je neogranicen protok. Barem za sada.
Ono sto je lose je sto nije kao klasican VPN gde izaberete zemlju i picite. Ima neke skripte (koje ne znam cemu sluze) i mora se podesiti na neki nacin. Pojma nemam sta sam uradio, ali sam je naterao da radi sa Pandorom.

Ono sto sam zakljucio kako treba namestiti je sledece.
1. ukljuciti servis i unblocker
2. klikom na unblocker udjite u listu aplikacija i servisa koje podrzava.
3. nadjite servis i kliknite na njega
4. na sledecoj strani nadjite "hola rule: naziv aplikacije" i kliknite
5. opet na novoj strani kliknite na access.

u prvom trenutku nije htelo da radi, ali sam uspeo iz drugog pokusaja. ovo vise ne moram da radim i sada se automatski sve pali cim ukljucim app.
Mozda je neophodno ulogovati se da bi podesavanja bila zapamcena, ali moguc je log preko google tako da ne treba novi nalog.

Pitao sam davno, ali ajde, možda ima nešto novo - treba mi aplikacije koja šalje mail za propušten poziv ili primljen sms?

Bilo je pre par strana reči o tome.

Mrzim kad to napisete. Ne bi lik pitao da je nasao, das mu link posta i cao, ako ti je tesko ignorisi poruku.

Btw mogao je neko probati ovo gore sto sam na poslao.

Nisam ga poslao da cita 20 strana unazad, vec nekoliko. Kome treba, taj ce prelistati.

Zavisi od rom-a. Ja na gnex sa vanir romom mogu da napravim reboot menu shortcut, a na stock rom - u nema te prečice.

Nemam pojma, ali bar to nije teško proveriti. Ništa te ne košta da skineš novu i vidiš da li ima prečica :)

Trebalo bi da može...

Mrzim kad to napisete. Ne bi lik pitao da je nasao, das mu link posta i cao, ako ti je tesko ignorisi poruku.

Btw mogao je neko probati ovo gore sto sam na poslao.

1) pa mogao bi probati TI :p
2) proslo je manje od DVA sata otkako si postavio link, a vec pitanje zasto neko nije probao i odmah dao review...

ne budi lijen, manje spama, vise konstruktivnih postova...

1) pa mogao bi probati TI :p
2) proslo je manje od DVA sata otkako si postavio link, a vec pitanje zasto neko nije probao i odmah dao review...

ne budi lijen, manje spama, vise konstruktivnih postova...

Covece, ja sam probao i ne radi mi, zato sam i pitao druge.

Al sad ozb mogao si ti probati ti jer isto imas ARHD i HTC One.

Must have za flashoholice.

Kernel tweaker.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsht.kerneltweaker

Jedino sto mu fali je opcija za menjanje boja na n4, al zato je free i radi odlicno. Preporuka.

Укључио сам преко овог програма ''Double tap 2 wake'', али то је могуће урадити само у кратком времену по искључењу екрана. Да ли је могуће некако продужити тај период?

Pretpostavljam da bi za to trebalo da ne dozvoljavaš telefonu da ode u deep sleep, to bi verovatno ubilo bateriju pa je pitanje ima li smisla...

Kako čemu služi? Pa za gledanje televizije :)

Evo pre par min napravih nalog na sbb-u i prilikom logovanja preko aplikacije javlja mi da su mi netacni podaci:confused: WTF

Za to ćeš već morati da se obratiš SBB-u. :)

Nazad
Vrh Dno