Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Oko 500-600mb zauzima igra.

Uradio sam veoma glupu stvar :wall: Pokusao sam da instaliram AOSP browser na tel, a nisam video da je on samo za Nexus telefone. :wall: A da bi se instalirao ovaj AOSP morao sam da obrisem stock browser, i sad ne mogu da ga instaliram ponovo, posto AOSP naravno nece da radi na mom Prestigio 5044 :wall: Trazio sam apk fajl stock browsera po netu , ali uvek kada ga instaliram pise mi " Unfortunately browser has stopped " i crashuje. Ima li neko pametniji od mene da mi objasni gde gresim i sta mogu da uradim u vezi ovoga?

Poslednja izmena:
Probaj da ubaciš browser u system/app i staviš rw-r-r dozvole nad tim fajlom.
Clear cache i dalvik cache eventualno iz recovery-a pod uslovom da je rutovan i ubačen recovery.

Nece. Nemam odex fajl. Obrisao sam cashe u slučaju da su bookmarks corrupted, ali ni to ne pomaže . Kad pokušam da pokrenem instalaciju browsera izlazi mi error: problem with parsing Package . Ili tako nešto. Jel postoji neka opcija da se odradi clean unninstall/install browsera?

Uradi factory reset,vratice ti se browser.

Kako da se vrati ako ga je obrisao sa sistemske particije?

Možda da iscimaš nekog da ti da fajlove koje si obrisao pa ih vrati gde treba, podesi dozvole i restart, možeš i brisanje keša da odradiš.

Na Optimus G sam vracao factory resetom mms.apk koju sam obrisao slucajno.

To je onda nešto nestandardno napravljeno.. Fr radi wipe /data particije, ne znam kako bi mogao da povampiri nešto sa /system :)

Na LG-u je sve moguce:)

RAM Booster Pro besplatan na Amazonu. Svidja mi se samo zbog crveno plave crtice u status baru pa se ne mora koristiti widget.
Ne koristim inace ove boostere ali zbog toga ostaje ;)
uploadfromtaptalk1390298682940.jpg

Mogu od bilo koga da prebacim apk i odex fajl, i da ubacim u sistemski folder? Celo jutro guglam i ne mogu da nadjem normalan stock browser apk, a ovaj sto sam našao mi crashuje kad pokušam da ga instaliram.

Od bilo koga ko ima telefon kao tvoj i rom (android ver.) kao tvoj. Ili skineš neki sa marketa :)

Pa skini neki drugi.

Pa skini neki drugi.
Kao da mora biti stock prestigio browser.

A sigurno postoji stock rom modifikovan na xda. Skini i izvuci browser, pa ga kopiraj gde treba i podesi permissions. Ne treba filizofirati 2 strane o browseru

Nemoj toliko opširno :d

^Stvarno previše, ja sam pročitao pola i više nisam mogao. :D

Ako vas zanima lepo udjete i vidite detalje, nemojte me sprdati i ujedno mraciti. Hvala.

Kome ne radi Intelli3g moze da proba preko GravityBox-a, meni radi na optimus g

Kada se iskljuci data (ili kad je na wifi) automatski prebaci na 2g i obrnuto na 2g/3g mod ili koji vec izaberete

Phone tweaks>Smart radio

uploadfromtaptalk1390338279197.jpg

Nova launcher free:
kako iskljuciti heptik fidbek za app dugme na docku?

I sa tunnel bear-om ne mogu da skinem...
uploadfromtaptalk1390342884892.jpg
Edit
Evo sad radi, ali nisam skontao da se plaća :(
A ja nemam nikakvu karticu...

Poslednja izmena:
Od banks-a.

Nazad
Vrh Dno