jel ima neki widget za rutovani HTC One (ARHD rom, dakle Sense) preko kojeg bih mogao da prebacujem 2g/3g (dakle ne precica na settings, nego direktno da prebacuje). Kako mi neko rece, to ne moze na telefonima sa Sense UI cak i kada su rutovani, ali da ipak provjerim...
Zar ti nisam već odgovorio na to pitanje u One temi? Čak si mi odgovorio na to moje.
Eto čoveka ne veruje mi ccc
Veruj mi da sam obrnuo ceo xda i da bi i ja voleo to da imam, a ako ja ne znam (koji sam dušu ostavio na xda) niko ne zna![]()
Eee davno sam probao to na TW i nije radila i onda sam batalio. Lakše mi bilo da odem na AOSP nego se nerviram. Pošto sam većinom na 2G + wifi kod kuće, a kad odem napolje prebacim na 3G i to je to, završen posao... Već sam se navikao.
Javi jel radi. Smrdi mi tu nešto da sve šljaka.
Jel vidis od kada je APP? Nema ni mesec dana. Zato i ne znam, da je bar 2 meseca znao bi![]()
Ne radi na TW. Sad sam instalirao.
imas zadnji xposed framework?
cek, kako si je probao davno, ako postoji tek manje od mjesec dana? :d
ako si podesio da tako radi (ima i timeout da podesis), onda valjda hoceImam. Nisam dovoljno dugo testirao ali mislim da radi. Posto sam sad na wifi i prebacilo je na 2G mobile data... Ne znam jel ce da prebaci ja 2G kad budem na mobile data i kad ugasim ekran.
Bio je neki port sa Kataklizme ako si cuo za taj ROM (to je skoro pa njihov feature), ali ubrzo se ugasilo, jer je dev odustao, bilo je puno problema...
ja da znam, to nije dozvoljeno na stock androidu odaaavno, maltene otkako ga ja koristim (2.2 ili 2.3)Ne znam da li sam omatorio ili šta već, ali ja želim samo jedan klik i on da prebaci kao što je pre bilo... Tako znam i da je prebacio, a ovo može nekad i da zakaže, pa se zaglupi mreža, pa budeš nedostupan... Automatika nekad i ne radi dobro posao kao čovek![]()
Ne znam odakle pamet Google-u da ukine tako važan feature.
LG
Inače treba da se upali ovo on unlock da bi na wifi toggle menjao, malo nelogično ali tako je
Evo i gornji deo settingsa, šta znam, probaj prvo ručno jednom iz app da promeniš 2g 3g...
Ne znam da li sam omatorio ili šta već, ali ja želim samo jedan klik i on da prebaci kao što je pre bilo... Tako znam i da je prebacio, a ovo može nekad i da zakaže, pa se zaglupi mreža, pa budeš nedostupan... Automatika nekad i ne radi dobro posao kao čovek![]()
Ne znam odakle pamet Google-u da ukine tako važan feature.
Realno Djilke mogao si ti da nam napravis takav jedan widget...
Ja nisam programer, cak i ja da pokusam, mislim da bi mi trebalo bar par meseci da se drndam (usput bi mi otisli zivci) a i ovi sto su malo vece face na xda, ni oni nisu uspeli, tako da... Dok se neko ne zainati i napravi "iz temelja" nista od klasicnog 2G/3G widget-a.
Da je to tako lako cisto sumnjam da bi mi pricali o tome, nego bi imali odmah posle kad je Google to ukinuo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari