Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Skini appsale aplikaciju i prati akcije, I tada kupi
Do tada koristi narodnu verziju.

Uzmeš swype za 0,9$ i ne čekaš swift ni dana da padne na 2$.
A na kraju još imaš bolju aplikaciju :).

jel ima neki widget za rutovani HTC One (ARHD rom, dakle Sense) preko kojeg bih mogao da prebacujem 2g/3g (dakle ne precica na settings, nego direktno da prebacuje). Kako mi neko rece, to ne moze na telefonima sa Sense UI cak i kada su rutovani, ali da ipak provjerim...

Zar ti nisam već odgovorio na to pitanje u One temi? Čak si mi odgovorio na to moje.

Eto čoveka ne veruje mi ccc :p

Veruj mi da sam obrnuo ceo xda i da bi i ja voleo to da imam, a ako ja ne znam (koji sam dušu ostavio na xda) niko ne zna :)

eee, moj Djilkosu, nisi ostavio dovoljno dushe na XDA izgleda :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2580234

sta je bolje od mijenjanja 2g/3g/4g na 1 klik? Automatsko mijenjanje! ;) Radi na One sa ARHD 41.0 , iako zvanicno nije podrzan, i ja sam presrecan. Bukvalno nesto najkorisnije sto sam vidio za duuugo vremena, kuci mi je 3g/4g signal jako slab, pa stalno prebacuje na 2g i vraca, a i inace 2g puno manje trosi. Ko nije vjest sa taskerom, a ima rutovan tel, svaka preporuka da proba ovu aplikaciju...

ima je i na play store direktno https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g

Eee davno sam probao to na TW i nije radila i onda sam batalio. Lakše mi bilo da odem na AOSP nego se nerviram. Pošto sam većinom na 2G + wifi kod kuće, a kad odem napolje prebacim na 3G i to je to, završen posao... Već sam se navikao.

Javi jel radi. Smrdi mi tu nešto da sve šljaka.

Jel vidis od kada je APP? Nema ni mesec dana. Zato i ne znam, da je bar 2 meseca znao bi :p

Poslednja izmena:
Ne radi na TW. Sad sam instalirao.

ARHD 41.0 HTC One radi.

Eee davno sam probao to na TW i nije radila i onda sam batalio. Lakše mi bilo da odem na AOSP nego se nerviram. Pošto sam većinom na 2G + wifi kod kuće, a kad odem napolje prebacim na 3G i to je to, završen posao... Već sam se navikao.

Javi jel radi. Smrdi mi tu nešto da sve šljaka.

Jel vidis od kada je APP? Nema ni mesec dana. Zato i ne znam, da je bar 2 meseca znao bi :p

cek, kako si je probao davno, ako postoji tek manje od mjesec dana? :d

Koliko sam sad testirao, radi sve kako je za ocekivati (palio i gasio wifi, da vidim sta ce da se desi...)

imas zadnji xposed framework?

Imam. Nisam dovoljno dugo testirao ali mislim da radi. Posto sam sad na wifi i prebacilo je na 2G mobile data... Ne znam jel ce da prebaci ja 2G kad budem na mobile data i kad ugasim ekran.

Cek, jel ova app treba da ugasi 3g kada je slab? Da ne moram ja rucno jer imam neka mesta na koke je slab pa malo imam malo nemam dometa, tj seta sa 3g na 2g.

cek, kako si je probao davno, ako postoji tek manje od mjesec dana? :d

Bio je neki port sa Kataklizme ako si cuo za taj ROM (to je skoro pa njihov feature), ali ubrzo se ugasilo, jer je dev odustao, bilo je puno problema...

Imam. Nisam dovoljno dugo testirao ali mislim da radi. Posto sam sad na wifi i prebacilo je na 2G mobile data... Ne znam jel ce da prebaci ja 2G kad budem na mobile data i kad ugasim ekran.
ako si podesio da tako radi (ima i timeout da podesis), onda valjda hoce
Bio je neki port sa Kataklizme ako si cuo za taj ROM (to je skoro pa njihov feature), ali ubrzo se ugasilo, jer je dev odustao, bilo je puno problema...

koliko vidim, ovo solidno radi, a tek su poceli sa razvojem aplikacije... Inace, ako vec sad moze direktno iz app da se shalta 2g/3g, vjerujem da moze i widget da se napravi, i da radi na Sense...

Ne znam da li sam omatorio ili šta već, ali ja želim samo jedan klik i on da prebaci kao što je pre bilo... Tako znam i da je prebacio, a ovo može nekad i da zakaže, pa se zaglupi mreža, pa budeš nedostupan... Automatika nekad i ne radi dobro posao kao čovek :)

Ne znam odakle pamet Google-u da ukine tako važan feature.

Poslednja izmena:
Ja probao na G2 i ne radi,mreza stoji na 1 bednoj crti 3g i nece da prebaci.

Radi na s2
Ne znam jel su svi skontali poentu app, treba da prebacuje na 2g kad se upali wifi i na 3g kad se ugasi wifi. Evo settings za to.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1390205313259.jpg
    uploadfromtaptalk1390205313259.jpg
    61 KB · Pregleda: 260
  • uploadfromtaptalk1390205323698.jpg
    uploadfromtaptalk1390205323698.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 252
Ja sam tako podesio,ali sam ovo 3g/4g on unlock odstiklirao,jer mi ne treba.
I opet kad sam na wi fi drzi 3g upaljen.

LG :p

Inače treba da se upali ovo on unlock da bi na wifi toggle menjao, malo nelogično ali tako je

Evo i gornji deo settingsa, šta znam, probaj prvo ručno jednom iz app da promeniš 2g 3g...

y8ejygy7.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam da li sam omatorio ili šta već, ali ja želim samo jedan klik i on da prebaci kao što je pre bilo... Tako znam i da je prebacio, a ovo može nekad i da zakaže, pa se zaglupi mreža, pa budeš nedostupan... Automatika nekad i ne radi dobro posao kao čovek :)

ja da znam, to nije dozvoljeno na stock androidu odaaavno, maltene otkako ga ja koristim (2.2 ili 2.3)
LG :p

Inače treba da se upali ovo on unlock da bi na wifi toggle menjao, malo nelogično ali tako je

Evo i gornji deo settingsa, šta znam, probaj prvo ručno jednom iz app da promeniš 2g 3g...

upravo tako ...

Realno Djilke mogao si ti da nam napravis takav jedan widget...

Sad sam vratio inteli3g i podesio kako ste rekli pa cu videti kad se negde nakacim na wi fi da li radi.
Ne znam da li ce biti problema ali sam uklonio ikonicu iz status bara koja stalno stoji?

Realno Djilke mogao si ti da nam napravis takav jedan widget...

Ja nisam programer, cak i ja da pokusam, mislim da bi mi trebalo bar par meseci da se drndam (usput bi mi otisli zivci) a i ovi sto su malo vece face na xda, ni oni nisu uspeli, tako da... Dok se neko ne zainati i napravi "iz temelja" nista od klasicnog 2G/3G widget-a.

Da je to tako lako cisto sumnjam da bi mi pricali o tome, nego bi imali odmah posle kad je Google to ukinuo.

Ja nisam programer, cak i ja da pokusam, mislim da bi mi trebalo bar par meseci da se drndam (usput bi mi otisli zivci) a i ovi sto su malo vece face na xda, ni oni nisu uspeli, tako da... Dok se neko ne zainati i napravi "iz temelja" nista od klasicnog 2G/3G widget-a.

Da je to tako lako cisto sumnjam da bi mi pricali o tome, nego bi imali odmah posle kad je Google to ukinuo.

Salio sam se ja malo.

Ali ne razumem kako je tesko da naprave precicu koja ce da prebace 3g na 2g i obrnuto. Msm ko zna sta tu sve ima ali u teoriji je logicno :D

Zato što takva prečica nema više gde da se uperi, ukinut je prilaz i ćao zdravo.

Ne mogu da se ulogujem na gtalk, ima li još neko taj problem? Probao sam clear data cache ali ne pomaže.

Poslednja izmena:
Gtalk? Mislis na hangouts?

Valjda zna čovek šta koristi. Nema problema kod mene.

Zar nije hangouts zamenio gtalk ? o_O

Izgleda da nisu svi apdejtovali gtalk...

Ne razumem zašto neće nisam ništa radio na telefonu, možda proradi samo od sebe...

Vrh Dno