Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

OK, instalirao Showbox, Sublauncher, engine i nema šanse da javim bilo šta sa titlom! Pokrenem film u Showboxu, on pokrene sublauncher, par sekundi je beo ekran onda se na delić sekunde pojavi ekran gde je "naziv" filma (tipa 6ogx64..... ) i ja tu nema šanse da vidim ni šta piše a kamoli da nešto promenim i na kraju počinje film bez titla... Neki savet.

Poslednja izmena:
I meni na android donglu radi ok ali na fonu ista situacija kao I kod tebe

hvala ,hvala.

Zahvaljujem se na linku za show box , ovo je izvrsna stvar.Još jednom hvala.

Poslednja izmena:
Radi i meni sync odlicno i to je jedino sto radi :d samo zato ga i koristim. Inace u poredjenju sa drugim browserima je tuga. Pritisnem 20puta back on jedva jedan korak ode u nazad, kada nesto pretrazujem pa izadjem recimo do whatsappa pa se vratim u chrom crna slika tu gde treba da je stranica kada pipnem bilo gde onda se tek pojavi stranica itd

Koristi AOSP browser. Najbrzi je, a i najbolji i ima sync

Nisi pročitao šta sam napisao:

".... par sekundi je beo ekran onda se na delić sekunde pojavi ekran gde je "naziv" filma (tipa 6ogx64..... ) i ja tu nema šanse da vidim ni šta piše a kamoli da nešto promenim"!

Idi na clear defaults za Mx player i sub launcher.

Moze neko da proveri da li mu beautiful widgets radi update vremena. Od ove zadnje verzije mi se bas zaglupljuje. Poslednji put je uradio pre 15 sati i sad samo pokušava i nista

Radi meni normalno..

E onda nisam pametan više. Radio je jedan dan i stao. Probaću da uklonim pa ponovo

Piše da mi nije podržan telefon (s3), u opisu tamo piše da je svaki kome radi Chrome podržan? Šta će mu root?

Piše da mi nije podržan telefon (s3), u opisu tamo piše da je svaki kome radi Chrome podržan? Šta će mu root?

Piše lepo
Nexus that have installed Chrome are officially supported devices.
A root my treba jer briše stock browser i zamenjuje ga aosp.

Moze i meni link za showbox?

Jel moguce i kako sa Solid explorerom putem wifi-a slati fajlove sa kompa na fon (obrnuto sam uspeo)?

Jel moguce i kako sa Solid explorerom putem wifi-a slati fajlove sa kompa na fon (obrnuto sam uspeo)?

Nadji FtpDroid Pro narodnu verziju.
Mana mu je što novije verzije ne izlaze više (možda neće raditi na tvom uredjaju) ali za to što on radi i kako radi nisam video bolji (specijalizovan) program.
Namestiš sve, kreiraš mrežni ftp folder u windows exploreru i to je to, ulaziš u folder u windowsu i ušao si u memorijsku od svoga telefona/tableta.
EsFileExplorer takodje može na isti način da se koristi.

Za sve koji imaju problem sa Showboxom i Subslauncherom. Settings- Apps-Showbox clear cache clear data i clear defaults ako je označeno. Sve ovo ponoviti tj brisati u mxplayeru i u Subslauncheru. Meni proradilo posle mnogo muka.
Srpski Idemo na PODEŠAVANJA-APLIKACIJE izabrati Showbox i brisati sve što se nudi. Sve ovo ponoviti tj brisati u mxplayeru i u Subslauncheru.

Ko je imao problema sa fb personalizacijom za SwiftKey neka updateuje isti pa pokusa. Meni sad radi ;)

Dva pitanja:
1. Gde je SwiftKey najjeftiniji
2. Može li da se plati Intesa internet karticom bez PayPal a

može da se plati A ko još gleda dal nešto košta 4 ili 4,5$ kad ti ionako banka više od te razlike uzme na konvertovanju valute

Ja sam kupio na Amazonu kad je bila na popustu, inace je cena svuda ista cini mi se.

Nije do para već nailazim stalno na info tipa "ovaj kupio za dz, onaj za sklj", rek'o da vidim gde snalažljivi pazare :).

Thnx za Intesa info.

Poslednja izmena:
Vrh Dno