Danas na AppGratis je besplatna igra Clash of Clans. Ne znam jel inace bila besplatna ali vala instaliracu je jer mi je reklamiraju u 2-3 druge igre :d
A jel si instalirao obe ove aplikacije?
![]()
Igra je besplatna, ima in app purchase
To mi bas nista nije jasno kod AppGratis-a jer cesto postavljaju igrice koje i jesu besplatne, samo nekad postoji kod AppGratis koji otkljucava neke funkcije plaćenih igrica.
Amazon daje cesto gluposti, ali bar da nesto sto se placa.
A druge markete nisam instalirao jer racunam na sve vas ovde :d Ako izadje nesto dobro, ocekujem da ce neko ovde napisati
Edit: Preporuka za Clash of ClansMozda se meni svidja jer ne pamtim kada sam igrao slicnu igru posto na kompu ne igram nista vec dugi niz godina :d
Sve sam pokusao ali nikakav prevod nisam nasao.Pokusacu sa ovim tvojim nazivom filma da vidim jer ce pronaci.Jer subslauncher pusta film za koji si titl odabrao ili onaj iz shouboxa za koji si dobio onu sifru koju si kasnije u subslauncheru odabrao???
Sublauncher i show box nisu idealna kombinacija jer u show box u nisu pravi nazivi filmova već neki brojevi. Tako da moraš ručno da tražiš. Nije stvar u redosledu već u nazivu fajlova...
SubLoader ima perfect match što je fina stvar
Ima li neka alternativa za Tunnel Bear? Vec 2 dan kako ne radi
Preporuka za neki alternativni android market?
Probao sam 1Mobile,nije potrebna registracija ali je njihova aplikacija sporija nego Google.
Preporuka za neki alternativni android market?
Izašao update za TB, probajte sad, mozda radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari