Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja imam transparent na 4.1 Jelly Bean, u pitanju je Alcatel OT Idol.

@Vojkan
Pa dobro, možeš I na 2.3 imati providan sa custom romom :p

Mislim da telefon mora biti pod Androidom 4.4 (Kitkat) da bi radila transparencija.

Mora bit 4.3 da bi radio transparent bar i nije potrebna Prime (plaćena) verzija.

Onda je zbog toga, imam 4.2.2.

Ne mora 4.4. Ja imam 4.1.2 TW i imam transparentnost ali uz pomoc xposed framework-a.

Znam, vidiš smajli na kraju rečenice...

Mislim da su ovde ljudi pomešali transparentnost Status Bar-a i NavBar-a... :)

Eto čoveka ne veruje mi ccc :p

Veruj mi da sam obrnuo ceo xda i da bi i ja voleo to da imam, a ako ja ne znam (koji sam dušu ostavio na xda) niko ne zna :)
e to vec nisam znao! Znaci nema sta da pitam na XDA? :D :d :D
hihi
Realno, ja kada dobijem neki odgovor od tebe smatram ga konacnim i istog trena svaka pretraga prestaje :D

:hump::hump::hump:

svesifre, apsolutno se slazem :d

Ma boli me uvo da se ja nekom uvlacim, to sam rekao jer nema poente traziti resenje ako on ne nadje na xda. Nemam razlog da se uvlacim bilo kome ;)

Poslednja izmena:
Npr BBS je meni najbolja aplikacija, ali tebi je mozda nepotrebna itd itd...

E *** sad i ti, ako ti je najbolja aplikacija tool za robovanje bateriji :D. Ispada da smartphone koristiš za praćenje potrošnje baterije :d.

:p

Mislio sam na njene sposobnosti kao aplikacije. Usput mi dobro dodje, bolje od default-a koji ne pokazuje gotovo nista o potrosnji. :)

Naravno tu je i Titanium ;)

Sta cu kad krenem da izmenjam par romova i kernela, moram da pratim sve kako bi video sta je best of the best :p

Jedno pitanje, kada npr prelazim sa nekog rom-a na drugi i sa titaniumom uradim backup/restore all user app + system data sva podesavanja i aplikacije ce mi se vratiti kao na rom-u sa koga dolazim?

Samo user apps, nikako sistemske!

Na kakva podešavanja misliš?

Ne može to.

Mislio sam na njene sposobnosti kao aplikacije. Usput mi dobro dodje, bolje od default-a koji ne pokazuje gotovo nista o potrosnji. :)

Naravno tu je i Titanium ;)

Sta cu kad krenem da izmenjam par romova i kernela, moram da pratim sve kako bi video sta je best of the best :p
Inače na g2 sve pršti od romova i kernela... :D

Pa podesavanja tipa tabovi u dialeru, onda podesavanja iz "personalize" itd itd
Pogledaj šta onaj zipme može da ti sačuva

Koristi li ko neku nfc aplikaciju, vidim da imaju neke aplikacije koje citaju informacije sa pasosa, da li to moze da radi sa nasim pasosima.

Inače na g2 sve pršti od romova i kernela... :D

Aha dok je slim majka za Nexus, samo toliko je optimizovan da baterija upola traje :d

Barem nemam sod-ove i super mi. Sad kad dorimanx dodje biće hara kiri :d

Drugari, evo jos malo SS mojih novig ikonica. Uskoro bi trebale da budu gotove :)

Nadam se da ce vam se svideti :)

1433lt0.png

2dqqe6v.png

Ja sam probao neke aplikacije za citanje podataka sa pasosa, al potrebno je ukucati broj pasosa, datum rodjenja i i datum isteka, i tek tada pokaze sliku, podatke...

Pa to mi ne znaci nista, ja bih hteo da on automatski ucita podatke preko nfc-a.

Postoji li neka aplikacija za pravljenje precica, npr da napravim precicu preko koje ce se otvoriti kamera i poceti da snima.

To možeš ako imaš nova launcher, ali samo da uđe u kamkorder. Ne može automatski da se pokrene.
Mada možda i ima takva aplikacija, sačekaj da ti još neko odgovori

Koristim novu, znam za te precice, al kad bi postojala aplikacija da tako veze nekoliko radnji, to bi bilo bas korisno.

Koristi li ko neku nfc aplikaciju, vidim da imaju neke aplikacije koje citaju informacije sa pasosa, da li to moze da radi sa nasim pasosima.

za crnogorske isto radi. Nista posebno ne izbaci, mada mi je bilo simpaticno da na telefonu dobijem fotku u boji (u pasosu je crno-bijela)

Nazad
Vrh Dno