Mislim da telefon mora biti pod Androidom 4.4 (Kitkat) da bi radila transparencija.
Mora bit 4.3 da bi radio transparent bar i nije potrebna Prime (plaćena) verzija.
Onda je zbog toga, imam 4.2.2.
Treba 4.4.x
@Vojkan
Pa dobro, možeš I na 2.3 imati providan sa custom romom![]()
e to vec nisam znao! Znaci nema sta da pitam na XDA?Eto čoveka ne veruje mi ccc
Veruj mi da sam obrnuo ceo xda i da bi i ja voleo to da imam, a ako ja ne znam (koji sam dušu ostavio na xda) niko ne zna![]()
Realno, ja kada dobijem neki odgovor od tebe smatram ga konacnim i istog trena svaka pretraga prestaje![]()
:hump::hump::hump:
Može par korisnih aplikacija za rutovani nexus 7 2013
Npr BBS je meni najbolja aplikacija, ali tebi je mozda nepotrebna itd itd...
Samo user apps, nikako sistemske!
Na kakva podešavanja misliš?
Inače na g2 sve pršti od romova i kernela...Mislio sam na njene sposobnosti kao aplikacije. Usput mi dobro dodje, bolje od default-a koji ne pokazuje gotovo nista o potrosnji.
Naravno tu je i Titanium
Sta cu kad krenem da izmenjam par romova i kernela, moram da pratim sve kako bi video sta je best of the best![]()
Pogledaj šta onaj zipme može da ti sačuvaPa podesavanja tipa tabovi u dialeru, onda podesavanja iz "personalize" itd itd
Lol +1Inače na g2 sve pršti od romova i kernela...![]()
Inače na g2 sve pršti od romova i kernela...![]()
Koristi li ko neku nfc aplikaciju, vidim da imaju neke aplikacije koje citaju informacije sa pasosa, da li to moze da radi sa nasim pasosima.
To se i ja pitam ???
Ja sam probao neke aplikacije za citanje podataka sa pasosa, al potrebno je ukucati broj pasosa, datum rodjenja i i datum isteka, i tek tada pokaze sliku, podatke...
Koristi li ko neku nfc aplikaciju, vidim da imaju neke aplikacije koje citaju informacije sa pasosa, da li to moze da radi sa nasim pasosima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari