Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala svima ,shoubox i titlovi mi sada rade.

Nego mi pomozite kako na sajtu online fimovi sa prevodom da ukinem da mi na wi-fi mreži ne pravi onu pauzu između odgledanih filmova to jest kako da najbrže resetujem ip adresu????

esa7uza5.jpg

Koje su ti ovo ikonice u pozadini?

Takodje koji je bolji whatsapp ,kako talk ili line?
Znaci da ne jede mnogo memorije i da ne startuje sam od sebe.

jel ima neki widget za rutovani HTC One (ARHD rom, dakle Sense) preko kojeg bih mogao da prebacujem 2g/3g (dakle ne precica na settings, nego direktno da prebacuje). Kako mi neko rece, to ne moze na telefonima sa Sense UI cak i kada su rutovani, ali da ipak provjerim...

jel ima neki widget za rutovani HTC One (ARHD rom, dakle Sense) preko kojeg bih mogao da prebacujem 2g/3g (dakle ne precica na settings, nego direktno da prebacuje). Kako mi neko rece, to ne moze na telefonima sa Sense UI cak i kada su rutovani, ali da ipak provjerim...

Nope.

Koje su ti ovo ikonice u pozadini?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toxicthunder99.picons

Zar ti nisam već odgovorio na to pitanje u One temi? Čak si mi odgovorio na to moje.

Da li je neko mozda pokusavao Showbox da namesti na Win-u, uz pomoc Bluestacks Android emulatora? :)

nije da nisam to pomenuo u samom pitanju ("kako mi neko rece..."), ali trazim i drugo misljenje u threadu za aplikacije, gdje vise ljudi ima iskustvo :)

Eto čoveka ne veruje mi ccc :p

Veruj mi da sam obrnuo ceo xda i da bi i ja voleo to da imam, a ako ja ne znam (koji sam dušu ostavio na xda) niko ne zna :)

Eto čoveka ne veruje mi ccc :p

Veruj mi da sam obrnuo ceo xda i da bi i ja voleo to da imam, a ako ja ne znam (koji sam dušu ostavio na xda) niko ne zna :)

Realno, ja kada dobijem neki odgovor od tebe smatram ga konacnim i istog trena svaka pretraga prestaje :D

I kako sada da te izvadimo odatle?

Takodje koji je bolji whatsapp ,kako talk ili line?
Znaci da ne jede mnogo memorije i da ne startuje sam od sebe.

Najbolji je onaj koji ti prijatelji koriste :) meni su svi na Whatsapp-u i ne dao Bog da se nešto drugo proba. Ipak je to najbolja opcija jer je jedan drug na WP8, ostali programi ne postoje za tu platformu (mislim). Skini sve pa isprobaj. Ja probao Tango i nije nešto. Spor je pomalo i ne vezuje se za broj već praviš nalog.

Nova launcher-koja verzija ima transparent status bar? Čini mi se da poslednja stabilna verzija 2.3 nema, dok 2.3 bete imaju?

Da li je neko mozda pokusavao Showbox da namesti na Win-u, uz pomoc Bluestacks Android emulatora? :)

Video sam najavu za novi bluestacks pa kad izadje onda ce se sve probati, ovaj trenutni i nije nesto.

Mislim da telefon mora biti pod Androidom 4.4 (Kitkat) da bi radila transparencija.

showbox kao takav radi, ali pustanje vide-a ne. barem kod mene. nijedan player ne moze da pusti video.
pandora mi radi.
jos moram da testiram da li je samo do fajla koji sam skinuo sa showbox-a ili video kao takav.

Mora bit 4.3 da bi radio transparent bar i nije potrebna Prime (plaćena) verzija.

Zavisi od telefona, na tačvizu imaš i na 4.3 providan status bar

Vrh Dno