Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Danas na AppGratis je besplatna igra Clash of Clans. Ne znam jel inace bila besplatna ali vala instaliracu je jer mi je reklamiraju u 2-3 druge igre :d

Danas na AppGratis je besplatna igra Clash of Clans. Ne znam jel inace bila besplatna ali vala instaliracu je jer mi je reklamiraju u 2-3 druge igre :d

Takodje mi je reklamiraju svuda. Ni adaway ne pomaze.

A jel si instalirao obe ove aplikacije?
apusame8.jpg

Jesam ali verovatno nekim pogresnim redosledom.

Mozes li mi napisati tacan redosled instalacija apliakcija tipa subslaunceh obe verzije,showbox.Da li je vazno i u kom trenutku se instalira mx player???

Igra je besplatna, ima in app purchase

To mi bas nista nije jasno kod AppGratis-a jer cesto postavljaju igrice koje i jesu besplatne, samo nekad postoji kod AppGratis koji otkljucava neke funkcije plaćenih igrica.
Amazon daje cesto gluposti, ali bar da nesto sto se placa.
A druge markete nisam instalirao jer racunam na sve vas ovde :d Ako izadje nesto dobro, ocekujem da ce neko ovde napisati ;)

Edit: Preporuka za Clash of Clans ;) Mozda se meni svidja jer ne pamtim kada sam igrao slicnu igru posto na kompu ne igram nista vec dugi niz godina :d

Poslednja izmena:
To mi bas nista nije jasno kod AppGratis-a jer cesto postavljaju igrice koje i jesu besplatne, samo nekad postoji kod AppGratis koji otkljucava neke funkcije plaćenih igrica.
Amazon daje cesto gluposti, ali bar da nesto sto se placa.
A druge markete nisam instalirao jer racunam na sve vas ovde :d Ako izadje nesto dobro, ocekujem da ce neko ovde napisati ;)

Edit: Preporuka za Clash of Clans ;) Mozda se meni svidja jer ne pamtim kada sam igrao slicnu igru posto na kompu ne igram nista vec dugi niz godina :d

Na appgratis lepo pise da ne postavljaju uvek paid app, nekad kada nema stave dobree free app.

Sve sam pokusao ali nikakav prevod nisam nasao.Pokusacu sa ovim tvojim nazivom filma da vidim jer ce pronaci.Jer subslauncher pusta film za koji si titl odabrao ili onaj iz shouboxa za koji si dobio onu sifru koju si kasnije u subslauncheru odabrao???

Sublauncher pušta film koji si odabrao iz showboxa ili nekog file managera sa prevodom koji je pronašao po tekstu koji piše u search liniji bilo da ga je sam očitao iz imena fajla filma bilo da si ga ručno ukucao. Znači možeš da upišeš ime nekog drugog filma, Sublauncher će otvoriti film koji si originalno odabrao sa prevodom tog drugog filma. Ne verujem da si mogao nešto da pogrešiš u redosledu instaliranja, ja bih uvek išao ovako, MX Player, Sublauncher, OpenSubtitles Engine.

Hvala na informacijama.gde se po tebi u redosledu nalazi shoubox instalacija.

Nebitno je kada instaliraš Showbox. Ali, recimo, prvo njega instaliraš.

Sublauncher i show box nisu idealna kombinacija jer u show box u nisu pravi nazivi filmova već neki brojevi. Tako da moraš ručno da tražiš. Nije stvar u redosledu već u nazivu fajlova...

Moja alternativa je da skinem na kompu i šerujem i u tom slučaju je SubLoader zakon

U slucaju da je film na kompu, onda je manja muka sa BS playerom koji automaski skida titl.

dobar je clash of clans, ali ja preferiram castle clash.

Skida ako imaš full verziju :)
Edit: mislio sam da si rekao za šerovan video, moja greška

Poslednja izmena:
Ja kad pokrenem neki film, subloader se samo pojavi na sekund - dva i krene film preko mx playera bez titla

Preporuka za neki alternativni android market?
Probao sam 1Mobile,nije potrebna registracija ali je njihova aplikacija sporija nego Google.

I usput neki mali brauzer koji lepo radi.
Stok brauzer na 2.3 hoce da izbaci na nekim stranicama a opera je manje,vise ok ali da li ima boljeg i brzijeg,naravno sa zumom.

Ja sam mislio da preko desktopa i radi, ne verujem da postoji Tor za fon. Za browser preporuka Firefox, jedino sto se skrsi kad se proba embedded youtube klip, sve ostalo za pohvalu.

Vrh Dno