Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kupio sam malopre Swift key od onih 5$ preko amazona. Kako sam živeo bez nje :) do sada. Mnogo olakšava kucanje. Topla preporuka.
Kako si.uspeo da kupis? Dobio sam mail da mi daju 5$, ali mi izbacuje gresku kad probam da kupim onaj office

On više nije na akciji. Sada košta 14$.

Edit : ponovo je na akciji. Sinoć kada sam hteo da kupim nije bio :)

Koju grešku dobijaš?

Da li su dodao karticu?

Poslednja izmena:
А колико треба да прође да би ми послали тај мејл? Још увек није ни после 2 дана од скидања апликације.

Skinuo sam ovu amazonovu aplikaciju, ali kako sam se ulogovao sa svojim nalogom, a posto sam nešto naručivao sa amazon.it , u aplikaciji mi je italijanski jezik. Da li neko zna gde se u aplikaciji menja jezik i da li uopšte može da se promeni, pozdrav

Meni to stiže u roku od 1 minuta... Proveri ti da nije došlo do neke greške

Ja sam dobio odmah nakon skidanja besplatne aplikacije. Prvo email za aplikaciju a odmah zatim i za vaučer.

Ja preko Play-a kupio SwiftKey za 9.99MXN, sto mu dodje 64,47 dinara :d

To ti je ostala upaljena pesma u plejeru.

mogu samo da je pauziram u audio grabberu i kad izadjem i dalje ostaje gore u notifikacijama, player radi nezavisno od ovoga, moram da je gasim iz runing apps u setingsu bas iritantno :/

mogu samo da je pauziram u audio grabberu i kad izadjem i dalje ostaje gore u notifikacijama, player radi nezavisno od ovoga, moram da je gasim iz runing apps u setingsu bas iritantno :/

Pauziras pesmu,pa onda izadjes iz pesme,i svajpujes notifikaciju.

Imam pitanje:eek:d juce mi app Subtitles vise ne radi,kada hocu da skinem subtitle pise: SUBTITLE IS NOT DOWNLOADED,da li ima neka druga app za subtitle

Dodaj platnu karticu ako vec nisi :)

Jel mora platna? Meni radi sve ok, ali sam ja davno napravio pa se ne secam jesam li dodao pravu karticu. Mislim nije ni bitno.
Nego me zanima ako mora zbog tih 5$ da se unese kartica da li moze nesto bezveze da se unese jer sam rekao sestri juce da skine Appstore pa da dobije tih 5$. A nije jos probala nista da kupi, pa da znam ako ne bude htelo...

Sta je sa TunnelBear-om? Instalirao sam ga na novom telefonu da bih imao kompletan Play Store, medjutim ne pojavljuju mi se paid apps niti update-i...Nakon konektovanja sam uradio clear cache/data od PS aplikacije. Treba li jos nesto?

kod mene jos uvek funkcionise na us serveru posto na uk kad se nakaci kad ne

Ništa mu ne znači fc.

U pravu si, evo sad sam probao... Ja sam oduvek fc, tako sam negde pročitao.

Napisah u temi za kupovinu sa playstorea. Danas sam ugasio data na telefonu, otisao preko tora na racunaru na market i kupio swift kb. Čim sam upalio net na telefonu, aplikacija se uredno instalirala. TB je i meni ponekad pravio probleme.

Nisam imao problema preko pc da kupim apps, međutim evo i ja, sa bilo koja od navedena tri programa kada preko playstore hoću da nadjem paid apps, ne vidim ni jednu.
Naravno pre toga clear data, location off... Nece.

Clear cache, ne data.

Drugari evo jos screenshotova od novog ikon paka na kome radim

azdkec.png

Jos skrinova ovde

https://plus.google.com/103259272253179703637/posts/cQfMMV3N5tg

Sugestije, primedbe, tu sam :)

Veliko hvala na podrsci

Napisah u temi za kupovinu sa playstorea. Danas sam ugasio data na telefonu, otisao preko tora na racunaru na market i kupio swift kb. Čim sam upalio net na telefonu, aplikacija se uredno instalirala. TB je i meni ponekad pravio probleme.
i ja sam probao ovo sinoc radi uredno iako mi je nalog bio blokan tj nisam mogao da kupim nista ni preko jednog vpn-a

Vrh Dno