Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Aj da pitam i ovde. Skinuo sam Player Pro, svideo mi se i kupio app i posle nekog vremena desava se sledece: na svako ukljucivanje/iskljucivanje ekrana prekida muziku na sekund-dve. Svaki put! Bas sa ispizdeo na app, ne znam u cemu je fora?! Koristim pa 3.99rc2 + franco na Nexus4, a za power on/off touch control, ako je to uopste bitno. Aj dajte neku ideju sta bi moglo da bude.

Edit: Solved. :)

Poslednja izmena:
Kad ste kod backupa, da li moze neko da mi kaze sta fali ako se aplikacija backup-uje preko nekog od ovih tool programa koji imaju opciju za backup (npr All in one toolbox)? Ili npr preko ove sistemske bacup alatke (kod mene je All backup)? Nikad nisam imao potrebu da to radim, zbog toga pitam...

OfficeSuite Pro 7 je danas $0.99 a inače je $14.99

Koristi ga neko? Vrijedi li ga uzeti pored QuickOffice? Nisam ga koristio ali ovo je veliki popust.

Trazi Baby monitor u PS, ima cak i besplatnih. Npr. ova. Ali odmah da znas da nema 'leba od tih aplikacija, moraces ledja da podmetnes :d Ja sam hteo da instaliram web kameru kod bebe, ali sam ubrzo shvatio da ipak moras da obilazis bebu. Inace, cestitam :)

Hvala :)

Ma koliko vidim ovi programi su više tipa da ako je glasna beba da dobiješ sms ili poziv, nema da je "čuješ" pomoću dva android telefona i wirelessa :) Ovo bih samo koristio u ekstremnim situacijama, ne svaki dan ;)

Izvinjavam se ali kako kupujete sa PS? Ranije sam uzimao neke programe Titanium, Minimalistic, Widgetlocker, ali od kada je G ukinuo Srbiju sa podržanih, kupujem samo kad odem negde na more pa uzmem lokalnu karticu... Kako prenebeći taj problem i da li je moguće uopšte?
Jedno vreme sam se dokucavao sa njima jer nisam mogao ni da vidim plaćene programe da ih ažuriram, mada to sada radi...

Haha

No problemo ;)

slučajno pogledao i video da app b92 može da se namesti da ima i crnu pozadinu, čisto ako još nekom nije palo na pamet da tu ide u settings
:)

Radi i kod mene

Ljudi treba mi aplikacija nesto kao seriesguide,samo za filmove,sta koristite?
Edit:...Sad videh da i ova imdb aplikacija nije losa toliko....

Poslednja izmena:
Sta sam ovde zaebo ?
Nemam poslednji red u tastaturi..
Ovo se samo ponavlja u mailu inace je ok.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1388098926235.jpg
    uploadfromtaptalk1388098926235.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 268
Poslednja izmena:
Mozda zbog tog ruznog fonta :d Salim se :DDD Mislim nije ni da se salim skroz :p

Meni se jednom slicno desilo, ne secam se tacno kako je otisao bag ali probaj da kad si tu spustis notification bar pa prebaci na neku drugu tastaturu (stock) pa vrati na tu. Mozda dodje sebi o_O

Kupio sam malopre Swift key od onih 5$ preko amazona. Kako sam živeo bez nje :) do sada. Mnogo olakšava kucanje. Topla preporuka.

Nazad
Vrh Dno