Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hangouts, a pre nego sto je u njega implementiran sms Textru.

Jel podrzava Textra strip unicode? Ili dajte predlog koja sms app to podrzava. Malo me smorila stock, pa da probam nesto novo. Samo da nije modovana CM i da nije GoSMS aka bloat.

Treća stavka od dole na gore?

re8ypanu.jpg

Vidis... Znas kad bi mi palo na pamet da je pod compact sms messages? Nikad. Imao sam je na kratko, ali cini mi se da u pocetku to nije imala, pa sam je batalio. Moracu da je probam, mada mislim da je stock najbrza.

Текстра је далеко бржа од сток апликације пробај.

+1 za textru. A mislim da Chomp sms ima ono da povezuje brojeve u poruci sa kontaktima, tj. kad stigne poruka tipa 'korisnik sa brojem XXXXXXX' umesto broja napise ime kontakta.

Poslednja izmena:
Ti imas G2 bese? Ja ne osecam nikakvu razliku u brzini, potpuno isto otvara i stock i textru

Ja aviary dugo koristim, odlican je, pogotovo onaj njihov hi-def koji popravi sliku.

Mada koristim i perfectly clear i on cisti slike i lepo ih sredi.

Jok, drug ima ali svakodnevno se igram sa g2. I on drži stock sms, ali bolje da ne znaš šta sve on drži od užasnih aplikacija, no može mu se kada snapdragon leti, inače na sporijem uređaju Textra je brzi Gonzales u poređenju sa svim sms aplikacijama koje sam probao i bas se oseća razlika u brzini :)

Poslednja izmena:
Mislim ima razlike, ali ono, nije neka da kazem ogromna... Mada meni se jakooooo svidja ova https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hellotext.hello ali ne podrzava strip unicode, pa eto ko ne koristi moze da je proba ;)

Edit: Podrzava strip unicode, ali nema nigde u opcijama (a i nema ono da pokazuje koliko slova imam do prelaska u sledecu poruku)

Poslednja izmena:
Meni ne svetli LED na N4 kad koristim Textru. Podeseno tamo da svetli zeleno. Ima neko ideju?

Meni radi, bas sam podesavao sad. G2

dada, radi i meni, sad izvaljujem da mu je pulse malo sporiji, sredio sad. ;)

Vrh Dno