Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dovoljno je otići na store preko browsera na kompjuteru kroz neko proxy. Juče sam kupio iToefl na taj način, i meni i devojci, a njen nalog je zaključan za srbiju. Bitno je startovati TB, npr pa startovati browser. Telefoni su sve vreme bili uključeni.

Dovoljno je otići na store preko browsera na kompjuteru kroz neko proxy. Juče sam kupio iToefl na taj način, i meni i devojci, a njen nalog je zaključan za srbiju. Bitno je startovati TB, npr pa startovati browser. Telefoni su sve vreme bili uključeni.

E vidi kod mene to nije radilo i to sam probo X puta, ali ovo sa tor radi

Kucaj u Google tor browser download i skini i to je to... Isključi net na telefonu kupi app i uključi ponovo net i to je to

Uuu extra, konacno su se setili! Daj boze samo da lepo radi... Hvala druze za ovo.

Uuu extra, konacno su se setili! Daj boze samo da lepo radi... Hvala druze za ovo.

Radi odlicno, samo kada nije guzva na serveru kao sada(ni na kompu ne radi lepo sajt).
Ima sve opcije, cak i da te obavesti sta ti se desava sa tiketom preko notifikacije. Jos je "zelena" aplikacija, ima mesta za napredovanje.
Najbolja stvar je sto mozes da skeniras bar kod tiketa i on se pojavi u aplikaciji i tako pratis njegovo stanje preko notifikacija na fonu. Znaci odlican posao su uradili.

Poslednja izmena:
Jel mora platna? Meni radi sve ok, ali sam ja davno napravio pa se ne secam jesam li dodao pravu karticu. Mislim nije ni bitno.
Nego me zanima ako mora zbog tih 5$ da se unese kartica da li moze nesto bezveze da se unese jer sam rekao sestri juce da skine Appstore pa da dobije tih 5$. A nije jos probala nista da kupi, pa da znam ako ne bude htelo...

Ne znam da li sam se lepo izrazio. Mozda to nije pravi strucan naziv, ali sam mislio na karticu kojom kupujes online. Visa, MasterCard, sta god da koristis, unesi broj kartice i dobices tih 5$.

Nisam se ni ja lepo izrazio :d
Meni sve radi i imam intesa internet karticu. Nego mene zanima posto sestra nema karticu da li ce moci potrositi taj bonus sto je dobila? :)

Mocice ako unese neku, npr. tvoju karticu unese, iskupujes joj sta hoce i verujem da posle mozes da obrises/uklonis tu svoju karticu sa naloga.

kartica kosta par stotina din za godinu. sad kad ima ova fora sa tor ili tb na pc uzecu i zeni i caletu tj reci da uzmu sami. kad se nisam setio na vreme da otvorim bezveze mejl samo za kupovinu pa da kupujem po jednu app za sve. nije bilo frka u pocetku. stavim moj mejl, kupim app, obrisem mejl i to je to. sada vecina app prestaje da radi po brisanju mejla sa koga su kupljene. a ne smem moju karticu da koristim za druge jer mi je otkljucan g play pa ne bih da cackam mecku u .....

Poslednja izmena:
Ljudi zna li neko da li ovaj Nova Launcher ikada bude na nekoj "akciji", na popustu?

Trazim aplikaciju koja moze promeniti raspored dugmadi u nav baru kod Nexus 5. Uzasno me nervira sto je back strelica skroz levo.
Need Help!

Odgovorio sam ti u N5 temi, možeš dobiti bodove za crossposting...

Moze preporuka za neku kamera aplikaciju za Idol X.Fabricka nema skoro pa nikakva podesavanja...

treba mi app za zakljucavanje ne samo programa nego i pojedinih setovanja pinom, tipa imam dva google naloga i hocu da zakljucam samo jedan. u svakom slucaju neka sto detaljnija app

da li je neko naisao mozda nekad na aplikaciju koja ce da pomogne standardnu sms aplikaciju i da umesto broja telefona ispise kontakt ciji je to broj telefona (naravno pricam o porukama 'bili ste nedostupni', 'bili ste zauzeti'...)

Moze preporuka za neku kamera aplikaciju za Idol X.Fabricka nema skoro pa nikakva podesavanja...
Lg camera pro

da li je neko naisao mozda nekad na aplikaciju koja ce da pomogne standardnu sms aplikaciju i da umesto broja telefona ispise kontakt ciji je to broj telefona (naravno pricam o porukama 'bili ste nedostupni', 'bili ste zauzeti'...)

Postoji takva aplikacija, ne mogu da se setim tacno kako se zove, ali naci ces je ako proguglas malo. Mislim da se hrvatska verzija zove Tko me zove ili tako nesto, mozda ce ti pomoci u googlanju...

a ne... :) nisam na to mislio... ta nasa je bila nesto 988 info... ako nemas broj fiksnog u imeniku on ga potrazi na 988info.rs. To vise ne funkcionise jer su ovi stavili captchu.

Meni treba za SMS koji stigne od telekoma sa brojem koji me je zvao dok sam bio nedostupan - da taj broj potrazi kod mene u imeniku.... sada je to ona varijanta stisni na broj, on ga ubaci u dialer i onda tek zoves i vidis ko je (i cesto prekidas kad vidis ko je :p)

milkobgd, izgleda da je to to :) instalirano. hvala

Poslednja izmena:
Sta koristite od sms aplikacija. Mislim na standardno primanje i slanje poruka, sve preko toga mi nije bitno.

Hangouts :D
Textra takođe nije loša.

Nazad
Vrh Dno