Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li neko zna kada ce za nas biti dostupne app koje se placaju u storeu bez vpn-a i tih sra*a?

Niko ne zna.

Postoji fm radio aplikacija,zove se spirit fm,neka potrazi na guglu.

Nisam znao za to...

Je l možeš da podesiš layout kao ovaj sa ova dva screenshot-a?

Ja ne mogu, prijavio sam im bag, kliknite ovde ako hoćete da obrate pažnju na njega:
http://support.swiftkey.net/forums...ou-change-a-layont-you-can-never-revert-it-ba

Davno sam ja pisao da taj raspored više ne radi tj. od 4.1 verzije kad su ubacili sinhronizaciju rečnika. Koristim neku piratsku 4.0 iako sam na amazonu uzeo original kad je bio besplatan. Možda jednog dana srede...

Haha, pa da :D
A i da ga ima nexus, sigurno ga ne bi koristio.

Zasto, ja ga koristim kad mi dosade druge opcije..radi dobro svoj posao, ne bih mogao da uzmem tel. bez fm radija

Nema radio stanice koja pušta muziku koju slušam :-D

A sta slusas, posto vidim ima dosta Grandovskih radio stanica :D
(morao sam, jace je od mene :d)

Mislim da nick govori sve ;)

Hahahahahahaha :D

Inace jedna cudna stvar mi se desila nocas. WhatsApp treba da mi istekne 21. Jan 2014, reinstalirao sam ga i vracao neke poruke i kada sam upisivao ponovo isti broj na pocetnom ekranu mi je pisalo da mi istice tek 21. Jan 2015. Sta god da se desilo, super! :)

Znam puno ljudi kojima su produžili. Ja koristim skoro 2 godine. Zna li neko kako oni ostvaruju profit? Pitam čisto onako.

Može li preporuka za DLNA klijent za Android? Server je serviio, ako je to važno. Hvala

Poslednja izmena:
Da li u Andoridu ostaju neki dijelovi aplikacija kada se one deinstaliraju? Koji je najbolji program da to očisti ako ima šta da se čisti? Da li ovaj Clean Master radi i to pored što briše System Cache i slično, pošto mi je on sad napisao da imam čak 854 MB junka (?), kako toliko? Na primjer vidim da je on napisao da Picasa Tool Cache uzima čak 80 MB, Wallbase Cache je 57 MB i slično. Kakve su posljedice ako mu kažem da on obriše sve to što on smatra za junk?

Juče sam obrisao jednu veliku aplikaciju i baš sam gledao pod Storage za Apps i nije mi oslobodio onoliko prostora koliko je pisalo da aplikacija zauzima. Gdje je ostatak?

Sveo sam izbor na neki od ovih, što se tiče amazona. Možda nekom pomogne da ne pretražuje store.
Zooper widget pro
Wolfram alpha
Swype keyboard
Office suite pro 7
ezPDF
Root explorer

Baš je siromašan ovaj store.

Ja sam uzeo Root Explorer i nisam imao gde da spucam preostali dolar, pa sam uzeo Huseina Bolta u Temple Run 2 :D

Ja uzeo SwiftKey a bolje da sam sacekao jer bi sad uzeo taj Office suite Pro ali prc :/

Taj kredit važi još godinu dana koliko sam video, ne znam što morate odmah da kupite nešto. :)

Važi do kraja marta.

Nazad
Vrh Dno