Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Deinstalirao sam dobru aplikaciju za info o Beogradu (apoteke, restorani i sl.), i kad mi je zatrebalo, nisam mogao da se setim kako se zove ona koja je valjala. Skinuo sam 011 info, ali ona ima lose sortiranje. Dajte neku preporuku, necu je nikad deinstalirati, casna pionirska!

nadji.info

Moja lista. Morao sam prvi red na pola, kako bi se video zadnji.
apuva2em.jpg

Koja je ovo app?

Jel' neko zna kako i gde TuneIN PRO cuva snimljene file-ove ? U pitanju je V11. Na netu sam nasao neke stare tutorijale kako prebaciti file na PC ili ne rade sa ovom verzijom.

EDIT: http://tips.navas.us/2013/01/tunein-recordings.html
Izgleda da su ih dobro sakrili.

Poslednja izmena:
Skoro mi je prepunjena device storage memorija na S2, dok USB storage zvrji 6Gb prazno. Cime mogu da isprebacujem aplikacije na USB storage?

Odavno koristim Fancy Widgets za sat i vremensku prognozu na homescreenu, i na drugom screenu imam veći njegov widget sa prognozom za naredna 4 dana. Sviđa mi se što mogu kliknuti na sate i minute na satu i otvara mi alarm jer sam tako podesio, isto važi i za druge segmente widgeta koji mogu biti shortcuti za svašta, ima transparentnost, dosta skinova i tako to. Sinoć sam instaliao KitKat i ne radi shortcut za Alarm, može da otvori Clock i da preko njega uđem u Alarm ali ne može direktno u Alarm. Sad sam gledao i taj Fancy Widgets nema update još od januara prošle godine.

Znate li za neku dobru alternativu a da ima fine ove widgete za vrijeme i za kombinaciju sat/vrijeme, i da ima shortcute za Alarm, kalendar i tako to? Ima toga ali me zanima ima li nešto slično ovom Fancy Widgets. Zna li neko kakav je ovaj HD Widgets? On se plaća, nisam našao besplatnu verziju da probam. Ako je dobar nije mi problem da ga kupim. Probao sad sad malo na brzinu Android Weather & Clock Widget, ne djeluje loše, koristi druge provajdere za vremensku prognozu, podaci nisu isti kao na Fancy Widgets koji koristi AccuWeather.

HD Widgets, ima sve što ti treba, plus odlično izgleda. Nađi narodnu verziju pa isprobaj, ako ti se sviđa onda kupi.

Jel ima neka dobra dusa da mi okaci dash clock?

Kad smo kod DashClock Widget kako da mi on prikazuje stvari kao na toj drugoj slici, dakle ispod sata da prikazuje o mailovima i ostalo, a ne da mi radi kao na četvrtoj slici gdje to sa manje podataka prikazuje desno od sata?

Kod mene je izbacivao tako ispod samo na homescreenu, a na lockscreenu desno. Verovatno mora tablet li neki full HD telefon za to.

Na lockscreenu treba da maximizuješ widget, povuci na dole

A može li da ostane takav, da se uvijek otvara maksimizovan?

iz čistog mira je prestao da mi radi tunnel bear "your image does not support the vpnservice apn" :(

A može li da ostane takav, da se uvijek otvara maksimizovan?

Ima opcija u custom romovima, i xposed modul, za maximize lockscreen widgets, ali onda prvo moraš da tapneš na katanac da bi se on maximizovao, pa tek onda da otključaš

Imas i od mene 3 x 5* za ove dz. ''pakete'' ikonica. Free jer se nekako posle svih launchera i budzenja vratim na stock sony ui :d Inace stvarno su odlicne ikonice, zato sam i ocenio tako. Koristim Novu s'vremena na vreme pa cu probati ovo :)

Zna li se kad će Nova Launcher izaći iz bete? Sviđa mi se transparentnost ali tu nema raznih stvari iz Prime verzije već radi kao free verzija. Kupujem je kad izađe iz bete.

Vrh Dno