Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji je player dobar za gledanje filmova, ali za tablete.
Sve koje nađem, piše da su dizajnirani za mobilni telefon. Potrebno je ako ima i kodek, zbog prevoda na srpski.
Drugar mi je preporučio diceplayer, ali i za njega piše da je dizajniran za mobilni telefon.

Neko je ovde ili u nekoj drugoj temi postavio kako skinovati Viral za sAMOLED ekran. Mislim da je to bio Vojkan. I molio bih ga da ponovi pošto sam prešao na 4.3 a ne mogu da ga restorujem.

PS: ova pretraga na Tapatalk-u nije ni za qrac.

Savet za tebe je Dropbox upload.

Neko je ovde ili u nekoj drugoj temi postavio kako skinovati Viral za sAMOLED ekran. Mislim da je to bio Vojkan. I molio bih ga da ponovi pošto sam prešao na 4.3 a ne mogu da ga restorujem.

PS: ova pretraga na Tapatalk-u nije ni za qrac.

Evo tebra

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385670905584.jpg
    uploadfromtaptalk1385670905584.jpg
    88.6 KB · Pregleda: 282
  • uploadfromtaptalk1385670916505.jpg
    uploadfromtaptalk1385670916505.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 272
  • uploadfromtaptalk1385670932217.jpg
    uploadfromtaptalk1385670932217.jpg
    69.7 KB · Pregleda: 268
Imali neka aplikacija kao antivirus, tj samo da skenira fajlove koje skidam?
Ne treba mi bas antivirus nego kao neki guard :)

Mislim da tako i rade AV na telefonima, probaj Avast.

Od jutros AppSales neće da mi učita popuste. Da li još neko ima isti problem?

Je li vam radi showbox normalno,najnovija verzija?Izgleda da nesto nije u redu..

Meni ne prikazuje epizode iz nekog razloga.

Taman nabavim n7 i showbox se s*ebe :d. Jel ima neka alternativa?

Hvala.

E baš mi je tako nešto trebalo :D

Zanimljivo showbox pokazuje i pusta serijale koje su ostale u cash memoriji, ali nove epizode i koje nisam pokretao pre ne ucitava.

@Never

Tnx za preporuku.

Ni meni ne radi showbox posle zadnjeg update-a. Pokrene se ali ne prikazuje epizode.

I inače PowerAMP je na sniženju za 0.99 $ za Canadu i US. Verovatno moze preko proxyja da se kupi. Ja sam ga kupio prošle godine.

Poslednja izmena:
Ni meni ne radi showbox posle zadnjeg update-a. Pokrene se ali ne prikazuje epizode.

I inače PowerAMP je na sniženju za 0.99 $ za Canadu i US. Verovatno moze preko proxyja da se kupi. Ja sam ga kupio prošle godine.

Nema veze sa updateom, ja ga jos nisam odradio i isto se desava. Ocigledno je nesto do njih, tj do niihovih servisa ili servera.

Poslednja izmena:
Koje serije ste probali? Da ja probam kod mene.

Edit: do njih je nešto, meni neke pokazuje neke ne. Juče je sve radilo.

Poslednja izmena:

Meni stoji 0,99 ali kada kliknem kupi, izbaci mi 3,99?!

I kod mene je prestao da radi Showbox. Jutros je sve radilo dobro, ali malopre probah i ne pušta nijedan film, nijednu seriju. Problem je na serveru. Privremeno koristim TV Portal.

Mislim da vam mora biti i adresa za naplatu iz US da bi vas aplikacija koštala 0.99$.

Nazad
Vrh Dno