Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Stvarno? Nisam primetio...

onaj NLP dosadni... na s2 TW romu i na nexusu iste gluposti pravio. plus radi kao servis (stalno stoji u ramu) što za telefone sa manje rama može biti bitno. za klasično sat + vreme BW mi je bolja opcija (da ne pominjem more tema za njega), a za toggles opet ima dosta boljih rešenja...

Zna li se kad će Nova Launcher izaći iz bete? Sviđa mi se transparentnost ali tu nema raznih stvari iz Prime verzije već radi kao free verzija. Kupujem je kad izađe iz bete.

To su odvojene aplikacije. Kupi Nova Prime, instaliraj betu i pokreni Prime i imaces sve funkcije u beti.

Shvatio sam kad sam otišao u Neat temu da se požalim Saletu na problem. :)

To su odvojene aplikacije. Kupi Nova Prime, instaliraj betu i pokreni Prime i imaces sve funkcije u beti.

To nije moguce,kada probam da instaliram betu preko prime verzije dobijem poruku "An existing package by the same name with a conflicting signature is already instaled."
Mozda zato sto je prime "narodna" verzija,ali ne vidim zasto bi to bio problem. . .

A i u legalnoj varijanti prime je samo unlocker, poseban apk...

kada probam da instaliram betu preko prime verzije dobijem poruku "An existing package by the same name with a conflicting signature is already instaled."
Mozda zato sto je prime "narodna" verzija
Jeste, zato ti je tako, i meni je bilo tako ali sam kupio kako su rekli a pošto sam betu već imao instaliranu sve je odmah radilo kako treba, i transparentnost iz bete i sva funkcionalnost iz Prime.

Sta za backup a da ne trazi root i sigurno radi (trebam da uradim jedan factory reset), ne treba mi backup aplikacija... samo sms, call log, settings isl.

Ja koristim Super Backup, bekapuje aplikacije, kontakte, SMS, call log.

To radi samo na 4.2 and up verziji.

Tu poruku je meni nekad često izbacivao kod instaliranja APK-ova skinutih sa nekog sajta. Odavno mi to ne izbacuje, možda od androida 4.x

Nema to veze sa vrrzijom androida, nego oni koji lece aplikacije nekada lose zapakuju app pa ti zato to iskoci.

Njemu verovatno iskace zato sto dash zahteva 4.2 android.

Ček sad, prvo kažeš da nema veze sa verzijom androida nego sa oštećenim/loše zapakovanim fajlom?
A onda kažeš da ima veze sa verzijom androida?
Greška u kucanju? :)
Verzija je androida u pitanju, fajl je ispravan i može se instalirati na sve 4.2 i više verzije.

uqerahes.jpg

Novi Google translate :D

Citat Citiram korisnika: @tomic Pogledaj poruku
Ljudi, tražim sat vremena po forumu gde je neko pomenuo aplikaciju koja menja sve one android tweak skripte, al ne mogu da se setim kako se zove pa je pretraga pakao.
Ako se neko seti, biću mu zahvalan ako me podseti i dadne link te poruke na forumu.

mozda gravitybox?

Da, to sam želeo da probam. Evo Dzekson je napravio topic o tome:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?314723-GravityBox-najbolji-tweak-tool-za-android-platformu

Poslednja izmena:
Mislim da ne, ovaj samo napravi APK fajl (ne znam kako to inače ide kod Androida, da li ovakva neka aplikacija samo iz neke sakrivene lokacije izvuče i kopira APK u neki folder kojem možeš pristupiti iili šta već), ne čuva podešavanja. Titanium nisam nikad koristio, mislim da sam ga imao na nekom ROM-u ali mi nije trebao, ne mijenjam sistem svaki čas kao neki :)

Sinoć sam iz dosade instalirao neku aplikaciju za gledanje nekih xxx scena i odmah mi je došla poruka da će me ta usluga koštati 350 din.otprilike nedeljno,i ako hoću da odjavim uslugu da pošaljem sms na neki broj odmah.Ja to nisam uradio jer sam pomislio da će mi orkriti broj.Oni su mi odmah čestitali na uspešnoj aktivaciji.Sada sam proverio račun i vidim da sam preko paketa dužan 376din :banghead:
Kako to da rešim,i još nešto.Sve je to pisalo na srpskom???
Zaboravio sam da napišem da sam odmah deinstalirao aplikaciju.

Poslednja izmena:
Nikad nećeš naučiti, ti mali veseljače.
Probaj da sa adaway pregledaš da li imaš nešto od reklama. Ima i ona aplikacija za push reklame, nešto Air push ili sl.

Ček sad, prvo kažeš da nema veze sa verzijom androida nego sa oštećenim/loše zapakovanim fajlom?
A onda kažeš da ima veze sa verzijom androida?
Greška u kucanju? :)
Verzija je androida u pitanju, fajl je ispravan i može se instalirati na sve 4.2 i više verzije.

Njegov naveden slucaj nema veze sa verzijom androida.

Tvoj da, posto dash clock eksplicitno zahteva 4.2 android.

Viber poludeo, nece da se pokrene, samo izbaci "Unfortunately, ..." 15 puta za redom. Probao clear data i cache-a, reinstall, isto. Popodne je radio sasvim normalno...

Njegov naveden slucaj nema veze sa verzijom androida.

Tvoj da, posto dash clock eksplicitno zahteva 4.2 android.

Moguće je da se nismo razumeli.
Dotičnu instalaciju sam radi testa skinuo i uspešno instalirao.

Fajl je ispravan, nije loše zapakovan/lečen.

Tako da njegov slučaj može da ima veze samo sa verzijom androida.
A moj i ne postoji, ne koristim Dash.

Vrh Dno