nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
To ***** pravi wakelockove![]()
Stvarno? Nisam primetio...
To ***** pravi wakelockove![]()
Hvala za ovo,probao i mnogo mi je dobar.Kupio.
Stvarno? Nisam primetio...
iz čistog mira je prestao da mi radi tunnel bear "your image does not support the vpnservice apn"![]()
Zna li se kad će Nova Launcher izaći iz bete? Sviđa mi se transparentnost ali tu nema raznih stvari iz Prime verzije već radi kao free verzija. Kupujem je kad izađe iz bete.
Koji tel. koristiš? Da li si na stock romu?
Imas i od mene 3 x 5* za ove dz. ''pakete'' ikonica. Free jer se nekako posle svih launchera i budzenja vratim na stock sony ui :d Inace stvarno su odlicne ikonice, zato sam i ocenio tako. Koristim Novu s'vremena na vreme pa cu probati ovo![]()
To su odvojene aplikacije. Kupi Nova Prime, instaliraj betu i pokreni Prime i imaces sve funkcije u beti.
Jeste, zato ti je tako, i meni je bilo tako ali sam kupio kako su rekli a pošto sam betu već imao instaliranu sve je odmah radilo kako treba, i transparentnost iz bete i sva funkcionalnost iz Prime.kada probam da instaliram betu preko prime verzije dobijem poruku "An existing package by the same name with a conflicting signature is already instaled."
Mozda zato sto je prime "narodna" verzija
hvala to sam i odradio (sa njom) ali sam tek delimicno zadovoljan... pogubih ikonice i jos gomilu gluposti... ali sta je tu je...Ja koristim Super Backup, bekapuje aplikacije, kontakte, SMS, call log.
Citat Citiram korisnika: @tomic Pogledaj poruku
Ljudi, tražim sat vremena po forumu gde je neko pomenuo aplikaciju koja menja sve one android tweak skripte, al ne mogu da se setim kako se zove pa je pretraga pakao.
Ako se neko seti, biću mu zahvalan ako me podseti i dadne link te poruke na forumu.
mozda gravitybox?
Ja koristim Super Backup, bekapuje aplikacije, kontakte, SMS, call log.
Ček sad, prvo kažeš da nema veze sa verzijom androida nego sa oštećenim/loše zapakovanim fajlom?
A onda kažeš da ima veze sa verzijom androida?
Greška u kucanju?
Verzija je androida u pitanju, fajl je ispravan i može se instalirati na sve 4.2 i više verzije.
Njegov naveden slucaj nema veze sa verzijom androida.
Tvoj da, posto dash clock eksplicitno zahteva 4.2 android.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari