Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

**** app ops ko da si ga i koristio :D

Nego mene zanima ima li neka dobra free alternativa za Root Explorer. Bilo bi dobro da ne remetim legalnost, buduci da mi je samo ta app paid (pirat nazalost) za razliku od svih drugih free.
Ako nema nikom nista, teram ovako :)

Poslednja izmena:
Probaj root browser,meni radi radnju:)

Probaj root browser,meni radi radnju:)

Total Commander,najbolji od svih pa još free.
Root funkcija takodje, samo što moraš namestiti dugmiće za mount/remount da se prikazuju.
Add/edit button
Function type -> internal command
Command -> 119 Remount

Možeš i es file explorer.

Probao sam sve to. Total Commander nisam mogao natjerati na mountuje RW, bez dodatne za*ebancije, ocigledno ona komanda nije OK, ne slaze se sa mojim ROM-om (Remount-error).

Root Explorer je ipak nenad*ebiv, najbolji File Explorer ikad po meni. Toliko jednostavan, brz, pregledan, a sve ima. (Root Access, SMB, Google Drive, Dropbox...)

Da preporucim A.I. type keyboard. Koristio sam do sada Smart Keyboard Pro, ali ovaj je cini mi se dosta bolja i lepsa. Besplatna je.

Beyondpod

Nikad nisam skontao šta ljudi slušaju preko podcast? Da li možete da podelite neke podcastove što slušate? :)

Moji podkastovi :)

2ydune5u.jpg

Ja slušam The Verge Mobile podcast i Pocketnow Weekly podcast.

Play Magazines mi se pojavio niotkuda.. Ponovo Google...bar da radi

Nikad nisam skontao šta ljudi slušaju preko podcast? Da li možete da podelite neke podcastove što slušate? :)

Posto bas dosta pratim i gledam nba, ja uglavnom slusam podcaste vezane za njih, kao i jos par sportskih. Sto se tice Nba podcasta koje slusam svaki dan, to su:
Bill Simmons
Grantland podcast ( Jalen Rose)
Nba Lockdown sa Bruce Bowenom
CBS eye on Basketball
The Starters.
Ako neko zna neki dobar podcast vezan za Premier Ligu, više sam nego voljan da poslusam. Mada za to koristim Match Of The Day,, bbc emisiju svake nedelje. To je video izdanje

Mozda i sta sam odigrao... Posto se kladim samo na Nba pa bih tu pratio i svoje tendencije tipovanja

Aha. Pitam pošto se i ja kladim, pa bih možda mogao da zbudžim neku aplikacijicu:beer:

Treba mi podcast player, po mogućstvu besplatan. Hvala!

Ne znam ja koristim pocket casts, meni najbolji, mislim prvi koji sam probao i na njemu ostao. Plaća se, ali ga ja nabavljam po povoljnoj ceni :p

Posto bas dosta pratim i gledam nba, ja uglavnom slusam podcaste vezane za njih, kao i jos par sportskih. Sto se tice Nba podcasta koje slusam svaki dan, to su:
Bill Simmons
Grantland podcast ( Jalen Rose)
Nba Lockdown sa Bruce Bowenom
CBS eye on Basketball
The Starters.
Ako neko zna neki dobar podcast vezan za Premier Ligu, više sam nego voljan da poslusam. Mada za to koristim Match Of The Day,, bbc emisiju svake nedelje. To je video izdanje

Po avataru bi pre rekao da si za nfl al ajd :)
+1 za grantland,ubedljivo meni najaci podcast sto se tice te tematike.
Dodao bi jos espn-ov PTI

Po avataru bi pre rekao da si za nfl al ajd :)
+1 za grantland,ubedljivo meni najaci podcast sto se tice te tematike.
Dodao bi jos espn-ov PTI

Pratim i NFL, ali u zadnje vreme vise Nba. PTI mi je vise sprdacina, dok je Grantland malo ozbiljnija prica. Meni barem. Pogotovo kad Zach Lowe prica o odbrani kad gostuje nekom.

Koja je fora sa ovim google play neewsstand app koja traži apdejt, i play magazines , hoće li oni da nam uvedu mogućnost plaćanja ili se zeznuli nešto ?

Izgleda napravili novu aplikaciju od google currents i play magazines, mada ja to nisam koristio, ne znam čemu apdejt iste.

Poslednja izmena:
Deinstalirao sam dobru aplikaciju za info o Beogradu (apoteke, restorani i sl.), i kad mi je zatrebalo, nisam mogao da se setim kako se zove ona koja je valjala. Skinuo sam 011 info, ali ona ima lose sortiranje. Dajte neku preporuku, necu je nikad deinstalirati, casna pionirska!

Vrh Dno