Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probaj prvo sa force stop + clear cache, data, ako ne pomogne - Disable! Ne vidim neko drugo resenje, javi ako uspes :)

nema na 2.3 disable. obriši ih :)
jesi li probao samo restart telefona, možda se samo nešto zaglupelo?

Dnevno uradim force close bar 5 puta:)
Evo sad ga ugasio, upalio i opet mogu da uradim force close:confused:

pa normalno da možeš force close... ona se automatski pali svaki čas, ali ne treba 80% baterije da jede, zato sam rekao restart telefona (mape kao mape ne diraj) za slučaj da je neki proces zabo.

ako to ne uspe, nađi app autostarts, nađi u njoj mape i dečekiraj im sve, onda im uradi jednom force stop i neće se više paliti. pre toga zapamti šta je sve bilo čekirano za svaki slučaj.

Evo ga. Aj videću kako će se ponašati.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384283319239.jpg
    uploadfromtaptalk1384283319239.jpg
    28.1 KB · Pregleda: 406
Kako da stavim da mi dash clock stalno prikazuje ekstenziju i na lock screen, a ne samo kad povučem na dole?

treba ti ili rom ili xposed modul koji ima opciju "maximize lockscreen widgets"

Izgubio sam pojedine aplikacije sa telefona, medju njima i Youtube to mp3/mp4 za skidanje pesama sa youtuba u mp3 formatu. Te aplikacije vise nema na gplayu. Dajte neki predlog za slicnu?

Izgubio sam pojedine aplikacije sa telefona, medju njima i Youtube to mp3/mp4 za skidanje pesama sa youtuba u mp3 formatu. Te aplikacije vise nema na gplayu. Dajte neki predlog za slicnu?

Tubemate. Само нема је у продавници. Гуглај.

Instalirao sam pre 5 minuta i već mi je default. To je ono što sam tražio laka i brza sms aplikacija koja se brzo otvara. Textra je takođe brza i laka ali ova je mnogo lepša.

Možda još par stvari treba da ubace ali za sada je super.

meni se nije svidela
koristim textra aplikaciju radi mi mnogo bolje

Drugari, jel ima neki od update - ova programa whatsapp, viber ili fb problem sa baterijom?

U zadnje vreme mi dosga brzo ide baterija, sad sam zamenio Rom ali zena se zali isto, u idle-u se isprazni po 10-20% preko noci. Secam se da je Viber imao takve probleme...

Drugari, jel ima neki od update - ova programa whatsapp, viber ili fb problem sa baterijom?

U zadnje vreme mi dosga brzo ide baterija, sad sam zamenio Rom ali zena se zali isto, u idle-u se isprazni po 10-20% preko noci. Secam se da je Viber imao takve probleme...

Koliko bi trebao da isprzni? Meni je ispraznio 7%,a interesuje me koliko treba da skine

Ja sam uradio update WhatsApp-a i Viber-a, sve kao i ranije. Baterija je ok. Mozda je do fb-a?

Meni se prazni manje od 1%/sat preko noći.

Meni viber nije trosio bateriju ali sam imao problema sa zvukom. Ako npr slusam pesmu neku i stignu mi 2-3 zaredom notifikacije onda mi se zvuk utisa da ne mogu da ga pojacam iako je sve na max. Samo restart telefona pomaze. Ne znam da li jos neko ima takvih problema.

Meni pojeo 7% za jedno 7 sati preko noci.

Instaliracu BBS ako imam i dalje problema samo nek se malo slegne ROM :)

FB nije, barem ova beta sto koristim. Takodje ni FB messenger. Whatsapp nije. E sad Viber sam koristio i bas racunao i on je "ubica mekog srca" :)

Juce sam stavio novi viber. Napunio bateriju i legao da spavam. Tokom noci je otislo cak 4% baterije. Tako da nisam nesto siguran da je viber. On meni nikad nije ni jeo bateriju

Kako mislis cak 4%?
Sigurno ti nece ostati na onom procentu kao kad si legao,ako to ocekujes?

Ima prestigio 5044 i hteo bi da instaliram neku kamera aplikaciju koja ima malo vise mogucnosti podesavanja.Sta predlazete

Nisam probao ni jednu, zanima me sta predlazete iz nekog licnog iskustva, sta moze da se skine sa plstora

Vrh Dno