nema na 2.3 disable. obriši ih
jesi li probao samo restart telefona, možda se samo nešto zaglupelo?
Evo ga. Aj videću kako će se ponašati.
Izgubio sam pojedine aplikacije sa telefona, medju njima i Youtube to mp3/mp4 za skidanje pesama sa youtuba u mp3 formatu. Te aplikacije vise nema na gplayu. Dajte neki predlog za slicnu?
Instalirao sam pre 5 minuta i već mi je default. To je ono što sam tražio laka i brza sms aplikacija koja se brzo otvara. Textra je takođe brza i laka ali ova je mnogo lepša.
Možda još par stvari treba da ubace ali za sada je super.
Drugari, jel ima neki od update - ova programa whatsapp, viber ili fb problem sa baterijom?
U zadnje vreme mi dosga brzo ide baterija, sad sam zamenio Rom ali zena se zali isto, u idle-u se isprazni po 10-20% preko noci. Secam se da je Viber imao takve probleme...
Drugari, jel ima neki od update - ova programa whatsapp, viber ili fb problem sa baterijom?
U zadnje vreme mi dosga brzo ide baterija, sad sam zamenio Rom ali zena se zali isto, u idle-u se isprazni po 10-20% preko noci. Secam se da je Viber imao takve probleme...
Koliko bi trebao da isprzni? Meni je ispraznio 7%,a interesuje me koliko treba da skine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari