Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da, samo sto Focal trazi 4.1 and up ;)

Treba mi preporuka za SSH klijent.

Poslednja izmena:
Hvala, probaću oba.

Koristi li neko DashClock Widget? Ima li nešto slično tome a da je bolje?

Možda onaj zooper widget pro, od toga možeš svašta da napraviš, ali se plaća.

Šta koristite za fizičke aktivnosti?
Ja probao Sports Tracker, međutim kad sam otišao na trčanje on mi zabeležio samo vreme i kalorije. Doduše nije mi se uključio gps, pa verovatno zbog toga nije ništa zabeležio.

Pa naravno, kako da išta uradi bez gps-a?
Dobar je i Endomondo

Ja koristim sports tracker zbog crnog ui-a.

Šta dok trčiš gledaš u ekran? :D

@zholinho Endomondo nema razloga da kupiš, dobra je besplatna verzija.

Meni su ovde na forumu preporucili https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nishant.Singh.DroidTimelapse&hl=en pa probaj i tu.
3$ nije puno za pro verziju mada mislim da ti ne treba da snimas sa ugasenim ekranom tako da je free pun pogodak.

Naiđoh već i na nju, ali mi i ova Lapse It skroz vrši posao. Hvala u svakom slučaju. :)

Btw, postoji li neka aplikacija (za mob ili komp) preko koje povežem ova dva uređaja i onda na monitoru kompa gledam desktop telefona i koristim se mišem?
Valjda se može razumeti šta tražim. :)

^ Splashtop Remote Control

Ok, koliko sam skontao, koju god da uzmem od te dve, svejedno je, da ne kažem isto s***e drugo pakovanje :D

^ Splashtop Remote Control

Koliko sam ja skontao, ovo je da preko nekog uređaja (telefon, tablet, itd.) pristupim kompu i da preko ekrana tog uređaja gledam stvari sa kompa.
Meni treba kontra, da ja na monitoru svog kompa gledam npr. desktop svog moba i da mogu npr. mišem i tastaturom da se koristim.

Evo primera: http://youtu.be/kJUZM0Vl3Ys?t=20s

Vidiš kako se vidi kursor koji pomera i kako se vidi da koristi miš i klikće istim?
To meni treba. Da na kompu gledam ekran telefona i koristim se mišem i eventualno tastaturom da upravljam njime.

Ako ti treba kursor onda Team Viewer. Ako hoces samo da pustis neki video i da njega kontrolises onda je neprikosnoven GMote.

A sto se tvog videa tice, on koristi emulator da prezentuje ovu aplikaciju, zato i vidis kursor, jer on ovo radi u Windowsu.

Poslednja izmena:
Kako na youtube da stavim da mi pesma ide dok je zakljucan telefon, ne mogu da nadjem nikako

mora neka druga app, viral, supertube, pvstar+...

Bilo je neke price da ce da implementiraju ili sam se ja istripovao :-\

Bilo je ovde priče da nova verzija može da bude u notifikaciji i svira u pozadini.

Ja sam koristio pvstar+, međutim prešao sam na supertube, mnogo je bolja.

Koji je dobar program za podešavanje LED notifikacije za aplikacije, uključujući i one koje nemaju u svojim opcijama podešavanje LED notifikacije?

Vrh Dno