Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Light flow

Ne radi mi Tunnel Bear, je l' ima još neko problem? Tj. radi, preko browsera ispiše da sam u Americi ali Play Store neće da mi učita plaćene aplikacije. :(

Nisam bas shvatila kako se u swiftkey eliminisu kvacice sa š,č,ć kad se kuca sms, jel stvarno puno mesta zauzimaju. mislim da je djilkos nesto pisao. mislim na reci u recniku kad je ukljucen.

Uključiš eng i srpsku tastaturu i staviš da kucaš na engleskoj.
Al ne znam što je problem što zauzimaju mesto, ionako ne moraš da pogodiš tačno slovo zbog predikcije i korekcije.

settings swift key tastature - languages - ispod naziva "sprski" stoji QWERTZ i mala ikonica tastature - klik na nju i onda izaberes QWERTY raspored i to je to

nije lose svakako dodati i engleski jezik jer tada radi predikciju i za engleske reci

Poslednja izmena:
Cackao sam nesto oko KitKat launchera i instalirao neka tri apk fajla.E sad,kako da ih obrisem/deinstaliram posto mi je Google Settings ikonica siva a i necu da imam nista vise tu opciju? Moze li se nesto uraditi a da nije flash rom-a?

Ako misliš na PrebuiltGsmCore.apk, Velvet.apk i .apk za launcher (ne znam kako se tačno zove) , samo ih deinstaliraj iz liste aplikacija. Prvi je google play framework a drugi je google search.

Nisam bas shvatila kako se u swiftkey eliminisu kvacice sa š,č,ć kad se kuca sms, jel stvarno puno mesta zauzimaju. mislim da je djilkos nesto pisao. mislim na reci u recniku kad je ukljucen.

U opcijama SMS aplikacije namesti na strip unicode.

Pa je l' moguće da se šalju poruke sa kvačicama a da jedno slovo sa kvačicom skine jedan znak kao i slovo bez kvačice? Baš volim da pišem našom latinicom! :)

Pa je l' moguće da se šalju poruke sa kvačicama a da jedno slovo sa kvačicom skine jedan znak kao i slovo bez kvačice? Baš volim da pišem našom latinicom! :)

Naravno za ne može, zato i rusi pišu engleskom tastaturom...

Ako misliš na PrebuiltGsmCore.apk, Velvet.apk i .apk za launcher (ne znam kako se tačno zove) , samo ih deinstaliraj iz liste aplikacija. Prvi je google play framework a drugi je google search.

Deinstalirao sam ih ali je i dalje siv Settings. Cak i nakon reboot-a. Sacekacu veceras nightly CM-a pa da vidimo da li ce rijesiti problem.

Deinstalirao sam ih ali je i dalje siv Settings. Cak i nakon reboot-a. Sacekacu veceras nightly CM-a pa da vidimo da li ce rijesiti problem.

Šta je problem što je siva ikona ?

Meni je isto siva ikona, instalirao sam onaj novi play store što je procurio. Valjda se apdejtovala i ta ikonica .

Jeste, ludi su da nam to dozvole. :-D

To sam rekao zato što pišete peticiju za KitKat za GNex. :p

Znam da nema ništa od toga da nam dozvole kukice. :(

Poslednja izmena:
Ej ne staj mi na muku :d

Izašao SwiftKey 4.3. Interesantna poboljšanja, pogotovo za velike ekrane... Postavljao je već neko dok je bilo u beti.

Koja je ovo app. Uz nešto je došla pošto je nisam instalirao.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383754816883.jpg
    uploadfromtaptalk1383754816883.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 296
photos, google app. i meni se samostalno pojavila, nesto je vezano za g+ cini mi se.

Odavno postoji ta photos aplikacija uz google+ , samo su promenili ikonu i ubacili dosta poboljšanja.

Meni sad taj photos deluje odlično, ima super filtera, bukvalno pokušavaju da pariraju instagramu.

Poslednja izmena:
Koja vam je to photos app, imam i koristim G+ ali photos nemam?

Probaj samo da uradiš backup neke slike, možda se pojavi ikonica

Nazad
Vrh Dno