Nisam bas shvatila kako se u swiftkey eliminisu kvacice sa š,č,ć kad se kuca sms, jel stvarno puno mesta zauzimaju. mislim da je djilkos nesto pisao. mislim na reci u recniku kad je ukljucen.
Pa je l' moguće da se šalju poruke sa kvačicama a da jedno slovo sa kvačicom skine jedan znak kao i slovo bez kvačice? Baš volim da pišem našom latinicom!![]()
Ako misliš na PrebuiltGsmCore.apk, Velvet.apk i .apk za launcher (ne znam kako se tačno zove) , samo ih deinstaliraj iz liste aplikacija. Prvi je google play framework a drugi je google search.
Bas tako, team viewer odradjuje super posao
Deinstalirao sam ih ali je i dalje siv Settings. Cak i nakon reboot-a. Sacekacu veceras nightly CM-a pa da vidimo da li ce rijesiti problem.
Naravno za ne može, zato i rusi pišu engleskom tastaturom...
Šta je problem što je siva ikona ?
Meni je isto siva ikona, instalirao sam onaj novi play store što je procurio. Valjda se apdejtovala i ta ikonica .
Za paljenje kompa sam ja korsitio wake on lan. Ukljčiš u BIOS-u tu opciju, podesiš na ruteru i pališ ga sa aplikacijomJos kad bi mogao i da se pali komp bilo bi super.
Koja vam je to photos app, imam i koristim G+ ali photos nemam?
Da li ti je uključen backup slika na google +, možda je do toga.
Jeste ukljucen je, sta moze da bude do toga?
Nemam onakvu ikonicu...
Moze neki link do aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari