Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ma stavi slobodno, ti imaš nexus bre, to ovima sa šljamsunzima puca :D

ti ozbiljno stavio to? ja se zezao onomad kad sam ti preporučio (ako si to ti beše bio), to je wp8 fazon app, shortcut ka mobilnoj verziji sajta :)

Video sam da koristi browser kao shell, ali radi izuzetno brzo i stabilno.

To me zanimalo, da mi ne stoji bez veze, a i da pobrisem ove ostale :D

Ne znam kako ce biti za ove stare sisteme, a kontam na stock 4.4 da je nece biti... Mada ko zna... :)

android-4.jpg

:)

Drugari, kako se zove widget koji se često koristi za datum, ovako izgleda, 4x1 ili 3x1, za datum je, ima poređane dane u nedelji i obeležen trenutni dan u nedelji?

Skini minimalistic text i napravi to ;)

Ma bio je neki, možda čak i u mt ili uccw koji viđam po ss-ovima već napravljen, sad baš ne mogu da pronađem ss kad mi treba

xs.png

Ha! Našao sam ga!

U pitanju je widget sa desne strane :D

Poslednja izmena:
Radi li vama push notifikacija u oficijelnoj FB app?

Ma bio je neki, možda čak i u mt ili uccw koji viđam po ss-ovima već napravljen, sad baš ne mogu da pronađem ss kad mi treba

xs.png

Ha! Našao sam ga!

Da li iko zna koji je to widget sa desne strane?

Ha! Našao sam ga!

Zar je toliko hitno da saznas koji je, kad 2 puta ponavljas pitanje za 2 sata? :trust:

To je custom pravljen uccw ili da ga trazis u milionima njih ili da uzmes i napravis ili pak da uzmes i skines neki kalendar app koji ce biti slican ovome :)

Baš me zanima na šta to liči i kako radi, da li je to dobro rješenje ili nije. Ne mogu to uopšte da si dočaram :)
Pa ne može biti gore od postojećeg sigurno :D Stock sms aplikacija stvarno očajno izgleda..

Da, nikad je nisam ni koristio, kao ni stock dialer. Dugo sam koristio GO SMS i GO Contacts a nedavno sam GO Contacts zamijenio sa ExDialer.

Ko je imao iPhone zna koliko je dobro kad je to spojeno. Meni je to cool i bas sam cekao kad ce Google to da ubaci.

Ajd baš me zanima kako će izgledati i raditi. Ako je i dobro na iPhone pitanje je kako će ovi to napraviti.

hangouts je lencuga i mrcina od aplikacije u odnosu na stok sms app od cm ili aosp. + nece imati ni desetinu opcija tipa strip unicode i sl. a i nikad nisam voleo all in 1 resenja...jer se nisu pokazala kao dobra u vise slucajeva

95% ljudi koji imaju android imaju i hangouts, znaci sve ce ici preko neta, neces trositi poruke, a tada i sa nasim slovima kad budes kucao neces preci paket.

Lencuga? Pa ne znam, meni super radi hangouts, nije bas kao WhatsApp, mogao bi malo brze, ali valjda i hoce biti napredak u vidu neke fluidnosti.

hoce hoce. kad ubace jos 3-4 mogucnosti bice fluidniji :d
pre ce biti kao fb

Danas izašao novi update za FB app i sredili su sve probleme što su napravili prethodnim update-om.

Sad se možda i tripujem ali čini mi se da skrolovanje kroz news feed dosta fluidnije.

Ali radi li push notifikacija u FB?

Primetio sam u zadnje vreme na g playu neke probleme sa apdejtom.

Pokaže mi da imam apdejt, kad uđem u app postoji samo open i da se izbriše odnosno deinstalira a dole piše verzija 29 oktobar a ja je nisam apdejtovao.

Isključen mi je autoapdejt , možda zeza zbog toga. Ima neko slične probleme ?

To je ok, stići će ti update za koji sat/dan

Još nešto mi nije jasno. Ova fb aplikacija, nervira me što mi pokazuje da sam stalno online na chatu. Na pc mi je skoro uvek offline chat, obično se tako dopisujem sa ljudima , preko inboxa.

Mislim da je ranije bilo kad je na pc namešteno offline i na telefonu isto offline chat.

Na kom principu uopšte funkcioniše ovaj android fb ?

Poslednja izmena:
imaš u opcijama da staviš da si offline

Hvala puno, nisam skoro zalazio u fb settings :d . Rekoh to je po default i ne menja se.

Ma namestili su ako nestavis off i preko browsera da budes online tipa ako se direktno presaltas na neki drugi app ili sl. Facebook app nisam ni jednom pokrenuo od reinstala OS-a, delje mi memoriju cak i ako se izlogujem i ugasim je na neku foru.

Nazad
Vrh Dno