Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@havijer sa tv portalom mozes https://play.google.com/store/apps/details?id=com.guenmat.android.subtitles mora pretraga,ali brzo ide,meni nije problem
edit: ne mora da se skida file sa portala nego samo ubacis preko menija mx plejera titl

Hvala.
Kad sam već počeo ajmo još jedno pitanje kada sam preko kompjutera i idem na gugl play mogu da pokrenem instalaciju preko kompjutera i da je dovrsim na tabletu.
kako namestiti to isto kada imam samo apk fajl?

prebaciš ga na telefon i pokreneš iz nekog fajl managera. pre toga settings/security - uključiš unknown sources

Ma znam to. Nego pitam da li je moguće da dva puta kliknem na apk fajl na kompu a da se pokrene instalacija na tabletu. ( kao sa google play a )

Da li je neko koristio programe tipa Keeper Password, aWallet Password Manager? Dakle nesto kao KeePass na deskopu, a sad vidim da za android ima KeePassDroid. Znaci neki program za cuvanje raznih login podataka za sajtove i slicno. Koji je dobar i pouzdan? Za ovaj Keeper Password pise da ima i sinhronizaciju sa desktopom mada meni bi odgovaralo i da sve smjesta u neki kritpovan fajl koji ja sam mogu da bekapujem i onda vratim na telefon pa da on opet ima sve te podatke.

Preporučujem KeePassDroid, ver2. Bazu držim u Dropboxu, pristupam/dodajem bilo sa desktopa, bilo iz Androida

Poslednja izmena:
Šta je dobro za Office fajlove? Kingsoft Office? OfficeSuite 7? Nešto treće?

Imas ovaj Googleov QuckOffice dobar je. Na stocku vec imas stariju verziju.

Kada sam ulogovan na Skype stalno stoji njegova notifikacija, kako da je uklonim i da dobijam notifikacije samo kad me neko zove ili mi piše poruku?

Zna li neko zašto mi odjednom (možda nakon instalacije Skype-a) u kontakt aplikacijama (stock i ExDialer) ne prikazuje onaj zeleni krug na onima koji su online na Hangouts (Gtalk) već samo na onima koji su online na Skype?

Jedno pitanje u vezi nova lancera.. Da li mogu kada promenim izgled ikonice na desktopu da nekako podesim da taj program/igra ima istu ikonicu i na draweru.. Npr za whatsapp mi stoji plava ikonica na desktopu a kada udjem u drawer klasicna zelena

pa uradi obrnuto. promeni u draweru i promeniće se i na desktopu (ako slučajno ne promeni obriši shortcut i izvuci novi)

A kako da promenim pojedinacno ikonice za programe koji su na draweru.. ?

držiš prst na ikonici pa je odvučeš na "Edit" koje će se pojaviti gore desno

neko je pominjao da je imao problem sa adaway isasao je novi build juce ali je isto oznacen sa 2.7

neko je pominjao da je imao problem sa adaway isasao je novi build juce ali je isto oznacen sa 2.7

E hvala, ja sam spominjao. SKinucu opet 2.7 :)

Ima li neko problema sa GTALK Monitorom. U Dialeru se kuca *#*#8255#*#*. Ne izbacuje nikakve informacije da je povezan ili slicno, a plava je ikonica gore!

Poslednja izmena:
Ja imam problem sa adaway,skinuo ga danas i vrti onaj applying u nedogled.

Ne lupaj. Ne mora nista da radi. Imali su problem na serveru jedno vreme (mozda ce opet), pa nije hteo. Danas kad sam ja stavljao adaway isto sam imao problem. Posle sat-dva odradio opet i uspelo je.

Tebe placaju da budes drzak ili sta? Valjda se moze nekako lepse reci kad neko pogresi...

Tebe placaju da budes drzak ili sta? Valjda se moze nekako lepse reci kad neko pogresi...

Nisam pogrijesio, ovo radi barem kod mene. Nije problem nikakvo skidanje sa servera (koje je prethodno izvrseno), problem je da Apply-uje Hosts file. A ne moze da Apply je, jer ne moze da promjeni permisije. To je bag mislim na 4.3.Procitah negdje da ce ispraviti u v2.8

A ti si ovde sta? Advokat? Tebi se nisam ni obratio.

Nisam pogrijesio, ovo radi barem kod mene. Nije problem nikakvo skidanje sa servera (koje je prethodno izvrseno), problem je da Apply-uje Hosts file. A ne moze da Apply je, jer ne moze da promjeni permisije. To je bag mislim na 4.3.Procitah negdje da ce ispraviti u v2.8

Na 4.2.2 mi je radio normalno. Danas kad sam flesovao 4.1.2 (znaci isto se desavalo kao i tebi na 4.3) sam imao taj problem. Video sam da se zakucao na serveru, otisao malo pretrazio, video, sacekao, posle nekog vremena uradio ponovo i uspelo. Video cu da okacim ako treba :p

Poslednja izmena:
Ok, have the 10/09 build up. Its still 2.7 in the source but i have the changes that fix the applying host file some roms would see. Apparently it would be the roms without the toolbox command (that was the issue).

Dobro je rekla cvijet lotus! :)
Evo ko hoce: http://d-h.st/moy

Poslednja izmena:
Kada sam ulogovan na Skype stalno stoji njegova notifikacija, kako da je uklonim i da dobijam notifikacije samo kad me neko zove ili mi piše poruku?

Odes u settings,all apps,nadjes skype i pored opcija o uninstall u force stop imas mali box koji odcekiras ; )
Neces imati iconu u status baru sve dok ponovo ne restartujes mob.

Kakav je Adblockplus u odnosu na AdAway?

Vrh Dno