Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Postoji li neka cm messaging aplikacija (ako nema cm verzije, onda moze i bilo kakva) da podrzava 'strip unicode' (da skida kvacice i ostala cuda sa naseg pisma) funkciju a da radi na aosp (4.1.2) romu? Treba mi zbog SwiftKey tastature.

pa što ne ubaciš baš CM aplikaciju?

Na sajtu Major Geeks-a,moj omiljeni za skidanje aplikacija za PC,pojavio se program za rutovanje koji ima opciju i da skine isto.

home_banner_1.png

http://www.kingoapp.com/

Poslednja izmena:
Al to ne zavisi od browsera, već od dizajna sajta. onhover se ne renderuje kako treba na ts, eventualno može sa duplim klikom.
Znam da je apple budžio safari što se toga tiče, ali nisam odavno isprobavao.

Znam da na iOS-u to radi normalno, ali me cudi da jos uvek niko nije sredio to kako treba na androidu posto svaki drugi sajt ima takve menije.
Sad sam izvalio da radi dupli klik, ali mi tako istovremeno i zumira/odzumira stranicu

Dajte preporuku za neku aplikaciju za obradu audio zapisa, muzike. Tipa da isečem pesmu, eventualno spojim dve, fade in, fade out, sl stvari. Probao sam par ringtone makera i cutera sa marketa, ali nisam zadovoljan.

Znam da na iOS-u to radi normalno, ali me cudi da jos uvek niko nije sredio to kako treba na androidu posto svaki drugi sajt ima takve menije.
Sad sam izvalio da radi dupli klik, ali mi tako istovremeno i zumira/odzumira stranicu

Na dolphin-u radi normalno, takodje i u lightning browser-u, i aosp. Samo klikneš na meni i malo pomeriš prst na dole.

Poslednja izmena:
Da li mogu nekako da namestim da na dupli klik na recent aplikacije mi prebaci na poslednju korišćenu aplikaciju? Ili na long press nebitno.

Tu opciju imaš na nekim custom romovima. Koji tel?

Aplikacija je vrh, pronasao je sinoc, kopao ko XDA. Sve probao i radi ko sat. Samo ne znam moze li primiti neko drugi primiti ove smajlice kad ja posaljem ili je uslov za to ista aplikacija.

aplikacija za promenu fonta
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kapp.ifont
evo npr cool mada totalno neprakticno:-D
my4a6yju.jpg

Aplikacija je vrh, pronasao je sinoc, kopao ko XDA. Sve probao i radi ko sat. Samo ne znam moze li primiti neko drugi primiti ove smajlice kad ja posaljem ili je uslov za to ista aplikacija.

stize na iphone odmah sam proverila.trebalo bi da vidi svako ko ima emoji,ali eto preko go sms kad sam slala na iphonu izlazili alieni:-D samo da ima jos neke teme i schedule sms,al tako to krene pa dodje do go sms:)

Mogao bih da se zakunem da je pisalo da košta nešto kad sam probao preko kompa. Sad me trenutno zeza tunnelbear i ne mogu da proverim preko telefona. Jel procedura ostala ista ako hoću da vidim sve aplikacije: clear data u play store pa uključim tunnelbear na us? Uradio to i ne vidi ponovo.

Pa ne treba ti ni tunnelbear vidi se kod nas

Onda je ovaj moj telefon pošandrcao.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380056784556.jpg
    uploadfromtaptalk1380056784556.jpg
    55.7 KB · Pregleda: 296
FIFA14 samo danas free... ako nekog interesuje... :)

Nazad
Vrh Dno