Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma znam za FolderSync ali kako da ga podesim, ne mogu da nadjem tacna podesavanja za Box? Koristio sam i onaj AutoUpload na G+ al se tripujem da nisu privatne pa sam batalio, tamo imam dovoljnih 15gb.

Na account dodaš box, daš mu neko ime npr backup.Prijaviš se na box i ideš na save. Ideš na folder pairs.

Evo ti screen, da ne pišem sve Screenshot_2013-09-26-13-47-50.png . Namestiš interval synca na koji hoćeš razmak. TAamo u local folder namestiš gde su ti slike u telefonu, syn type namestiš na remote folder, zapamtiš i to je to.

Postoji li neka proverena aplikacija, odnosno kako da se otarasim ovog kineskog spama?
Screenshot_2013-09-26-14-47-49[1].pngScreenshot_2013-09-26-14-48-13[1].jpg

Neka od aplikacija ti izbaca ove notifikacije tako da ces morati nju da izbrises.

Poslednja izmena:
Kako da iskljucim lmt launcher iz notbara. Ta fora ne pomaze i dalje ga prikazuje :)

Jel imas 4.3, ako imas, neke aplikacije imaju persistent notifikacije (google zahteva) da bi znao da su aktivne.

Poslednja izmena:
HD APPS UPDATE - v1.3.5

IN JUST LESS THEN 5 DAYS, TWO UPDATES WITH MORE THEN 100+ HD ICONS ADDED!!!​

More to come!!!

Please send me your icons requests on the email!

HD PLANE APP
(UPDATE)
TRUE FLAT ICONS PACK

v1.3.5
- added 45+ HD icons
- fixed some double icons
- revised some icons
- fixed some broken activities
- fixed bugs

rvhbuq.png

2my13xc.png

www.vertumus.com

HD DARK APP
(UPDATE)
DARK SIDE ICONS PACK

v1.3.5
- added 45+ HD icons
- revised some icons
- fixed bugs

2rh8vvr.png

1zz5kck.png

www.vertumus.com

HD LIGHT APP
(UPDATE)
SHOW OF YOUR FANCY WHITE ICONS

v1.3.5
- added 45+ HD icons
- revised some icons
- fixed bugs

5txkll.png

2mn4soi.png

If you have some icons requests, please feel free to contact me and ill add them in some of the next updates

www.vertumus.com

super je ovaj Plane HD, sad ga kupih, nego i dalje 1.3.0 na play store pa čekam taj update :)
5* naravno :)

super je ovaj Plane HD, sad ga kupih, nego i dalje 1.3.0 na play store pa čekam taj update :)
5* naravno :)

Hvala puno na podrsci.

Upload sam pre vise od sat vremena, sad ce valjda :)

Ako imas neke ikonice koje bi zeleo, slobodno mi posalji email sa Google Play linkovima i trudicu se sto pre da ih odradim

Hvala jos jednom

Ajde kad stigne update pa da vidim šta je ostalo, vidim da si u njemu odradio feedly, pocket itd... Ima nekih popularnih koje verovatno nisu još došle na red, javljam :)

da li koristi neko 8sms i widgetlocker?ne mogu nikako da namestim da mi ne otkljucava ekran,iako mi nije cekirana ta stavka u 8sms i kao dodala sam je u widgetlocker u podesavanjima

Vredi li BusyBox? Videh da je na akciji.
Pročitao sam čemu služi, na brzaka, i nisam baš najbolje skontao.
Pitanje da li ga pazariti? Već sam nekad pazario RomToolbox. Imam utisak da su slične aplikacije.

Ajde kad stigne update pa da vidim šta je ostalo, vidim da si u njemu odradio feedly, pocket itd... Ima nekih popularnih koje verovatno nisu još došle na red, javljam :)

Izasao je update :)

Posalji mi obavezno Google Play linkove od tih popularnih da sto pre odradim. Dosta aplikacija ne mogu ni da se setim :)

Evo kako izgledaju na Nexus 7 2013 :)

devu3a5e.jpg

Koji je "najbezbolniji" luncher da koristim tvoje ikonice? Hocu da kazem da mi nije potreban luncher, pa ne bih da koristim bespotrebne funkcije lunchera, samo hocu ikonice :)

Izasao je update :)

Posalji mi obavezno Google Play linkove od tih popularnih da sto pre odradim. Dosta aplikacija ne mogu ni da se setim :)
stigao... bolja je ova nova ikonica za galeriju :)
poslao preko kontakt forme na sajtu

Koji je "najbezbolniji" luncher da koristim tvoje ikonice? Hocu da kazem da mi nije potreban luncher, pa ne bih da koristim bespotrebne funkcije lunchera, samo hocu ikonice :)
apex ili nova

Imas u podesavanjima da podesis kakav bubble hoces da bude. Kapiram ds trazis izgled poslednjeg bubble-a u tim opcijama.

Znam, ali ja ne bih bubble u opste. U drugim apk imas da biras list ili bubble. List je ono kad poruke idu jedna ispod druge. A ne ono levo desno. I kad je poruka dugacka npr u listi bude kao post u tapatalku, a u bubble mi zauzme 3 ekrana, ako me razumes.

Edit: probao sam block ad plus, ali mi on ne blokira reklame u aplikacijama. Jel ima nešto drugo u tu svrhu?

Poslednja izmena:
Znam, ali ja ne bih bubble u opste. U drugim apk imas da biras list ili bubble. List je ono kad poruke idu jedna ispod druge. A ne ono levo desno. I kad je poruka dugacka npr u listi bude kao post u tapatalku, a u bubble mi zauzme 3 ekrana, ako me razumes.

Edit: probao sam block ad plus, ali mi on ne blokira reklame u aplikacijama. Jel ima nešto drugo u tu svrhu?

Скапирао сам сад на шта мислиш, тако не може да се подеси колико видим. Ја сам тај твој проблем са дугачким порукама решио тако што сам фонт доста смањио, па ми сигурно бар 3 поруке стану на екран.

Ja ne verujem da su se setili da update - uju Speedtest... Samo sto mi je sad nekako nepreglednija i ruznija app.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380238505864.jpg
    uploadfromtaptalk1380238505864.jpg
    66.2 KB · Pregleda: 261
I, kakav je novi Hangouts? Ovo je strašno kako loše radi stari Hangouts... Totalno sam je disable. Google kao da ne obraća pažnju na svoje app, bitno im je samo da izbace app s posle ko je šiša...

I meni je nova najbolji launcher, čak sam uzeo i prime.

Ja ne verujem da su se setili da update - uju Speedtest... Samo sto mi je sad nekako nepreglednija i ruznija app.

Manje vise kako izgleda nego dal radi kako treba jer prosla verzija je prikazivala nebuloze za upload.

Te nebuloze su stvar telefona, a ne aplikacije. Evo ja sam sada sa kolegom testirao, njegov telefon i dalje pokazuje nebuloze, dok moj oduvek ima ispravne rezultate. Na njegovom telefonu upload je uvek prilicno veci od stvarnog, a download manji.

App je ruzna, ima problema da se delovi UI preklapaju na manjim rezolucijama ( ocigledno je pravljena za 720 i 1080p). No opet je lepsa od one prethodne katastrofe od UI-a.

Vrh Dno