Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam što bi TI sa N4 to koristio?
Ja tako nešto neću ubaciti u moj telefon.

Ma nikad nista od toga nisam koristio, ne znam ni sto sam pitao, bolje da idem da spavam, prolupao sam, previse zareza u jednoj recenici.

EDIT
Na spavanje nego šta :p
Evo ja ovo pišem iz kreveta, još malo pa ću da se komiram :-D
Same here...

Poslednja izmena:
Na spavanje nego šta :p
Evo ja ovo pišem iz kreveta, još malo pa ću da se komiram :-D

@Stjepan, hvala puno za ovu aplikaciju, to je tačno ono što sam tražio, pravo otkriće :)

@DjilkoshNS, uspeo na kraju, morao sam ponovo da instaliram store. Ko zna šta je bilo u pitanju, nešto je pobrljavio.

Znam da na iOS-u to radi normalno, ali me cudi da jos uvek niko nije sredio to kako treba na androidu posto svaki drugi sajt ima takve menije.
Sad sam izvalio da radi dupli klik, ali mi tako istovremeno i zumira/odzumira stranicu

Apple i previše budži safari van svih standarda.
Inače, ti drop down meniji treba da nestanu, mrzim ih mnogo.

Postoji li neka cm messaging aplikacija (ako nema cm verzije, onda moze i bilo kakva) da podrzava 'strip unicode' (da skida kvacice i ostala cuda sa naseg pisma) funkciju a da radi na aosp (4.1.2) romu? Treba mi zbog SwiftKey tastature.

Jesi li se snašao? Imam ja tu cm sms aplikaciju, radi strip unicode, radi mms. Za ICS je, verovatno radi i na JB, javi na pm ako hoćeš da ti pošaljem.

poslato sa opasnog telefona

Instalirao sam i izvalio da ima ta fora tako sto mi je reklama iskocila, probaj na sajt da odes ili u podesavanjima, ima valjda da se ulogujes pa sigurno negde pored ima i da odes da se registrujes.

Od poslednjeg update-a i Google Drive ima opciju skeniranja, tako da sam CamScanner deinstalirao.

Instalirao sam i izvalio da ima ta fora tako sto mi je reklama iskocila, probaj na sajt da odes ili u podesavanjima, ima valjda da se ulogujes pa sigurno negde pored ima i da odes da se registrujes.

Sta ti pise u podesavanjima pod account info, je l' basic account?

EDIT: Da odgovorim sam sebi. FAQ sa njihovog sajta:

Why am I still using Free/Basic account after I did all these steps?
CamScanner is giving away Pro Features (of paid app), not Premium Features (subscription service). Therefore it won't change account type from Basic/Free to Premium.
The Pro Features include:
1. Add-free;
2. Remove the watermark "Generated by CamScanner" on PDF files;
3. Make unlimited annotations;
4. Enjoy extra 200M space

Poslednja izmena:
Zna li neko kako da disable-ujem stock sms notifikscije u not. Baru, ako procitam poruku CM SMSom. Radi se o nerutovanom nexus 4

Isto kao sto mozes da instaliras og youtube. Ima verzija koja mora c/p u system/app, a ima ona koja se instalira.

Ne moze tako Vojkane. Masamunea je dao pravi odgovor.

Ko zeli instaler verziju 8sms prava stvar. Izdejstovali smo u sledecim verzijama i holo dizajn (dark+blue). Developer je prilagodljiv :)

Poslednja izmena:
da pitam, mozda neko ima iskustva ;)

Dal je moguce da se zakacite na neki shoutcast server i npr sa vaseg mobilnog telefona da strimujete muziku preko tog shoutcast servera?
Probao sam nekoliko aplikacija ali nece :(

Konkretno za Android sam probao ovaj program:

https://play.google.com/store/apps/details?id=sa.broadcastmyself

i nisam uspeo :( iako sam siguran da sam sve dobro podesio (Shoutcast), probah i Icecast2 ali neuspesno...

Poslednja izmena:
Jel zna neko da mi objasni kako da podesim da mi se Camera Photos automatski kace u Box pomocu neke aplikacije posto Box nema takvu opciju? Dropbox ima ali u Dropboxu imam 3gb a u Boxu 50gb pa ovaj ni ne koristim.

^
Folder sync.

Ma znam za FolderSync ali kako da ga podesim, ne mogu da nadjem tacna podesavanja za Box? Koristio sam i onaj AutoUpload na G+ al se tripujem da nisu privatne pa sam batalio, tamo imam dovoljnih 15gb.

Jel neko dobio update za Gmail i Hangouts? Kako sporo to ide, bas mi ide na zivce...

pa eno je na marketu verzija od 25og? za gmail

Poslednja izmena:
pa eno je na marketu verzija od 25og? za gmail

jeste i za gmail i za hangouts, ali kad pogledas verziju koju imas, nisu iste, a ne nudi play store update

Imaš na android police youtube, gmail, hangouts, search, sve apdejtove da skineš što su izašli juče

Youtube
http://www.androidfilehost.com/?fid=23134718111255698
Gmail
http://www.androidfilehost.com/?fid=23134718111255587
Hangouts
http://www.androidfilehost.com/?fid=23134718111255631

htedoh regularno da sacekam, ali ko zna kad ce doci, fala

Nazad
Vrh Dno