Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

OK je to samo što već imamo parking manijak...

HD PLANE APP
(UPDATE)
TRUE FLAT ICONS PACK

v1.3
- added 60 HD icons
- added 3 drawer buttons (more to come in next releases)
- small changes in app layout
- added changelog button in menuoverflow
- fixed some broken activities

*UPDATES OF ALL APPS WILL BE AVAILABLE ON GOOGLE PLAY ON SATURDAY OR SUNDAY NIGHT*

29pw3yx.png

2lcqq04.png

www.vertumus.com

HD DARK APP
(UPDATE)
DARK SIDE ICONS PACK

v1.3
- added 60 HD icons
- revised clock icon
- revised calendar icon

26378rm.png

apec7c.png

www.vertumus.com

HD LIGHT APP
(UPDATE)
SHOW OF YOUR FANCY WHITE ICONS

v1.3
- added 60 HD icons
- revised clock icon
- revised calendar icon

2lbz7kw.png

2rqbybr.png

If you have some icons requests, please feel free to contact me and ill add them in some of the next updates

www.vertumus.com

Dajte neki predlog za aplikaciju posvećenu troškovima, novcu, kao neki dnevnik da vidim na kraju meseca na šta mi odu pare.

Da li neko prepoznaje ovu aplikaciju ??
aplikacija.jpg
Kako se zove i ako zna za neki link

Hehe, ima i dugme share. Idealno za špijuniranje!
"Gde si bio danas, pošalji mi iz Moves-a podatke!"

Uzeo sam ninjasms. jos uvek nisam cackao previse, ali da li je on dodatak nekoj drugoj aplikaciji za poruke ili je samostalan?

QuickOffice je postao besplatan. Ne znam u čemu je razlika u odnosu na Pro verziju, ali vidim da je Google redizajnirao aplikaciju. Ko instalira ovaj QuickOffice do 26.09. dobija još 10GB Google Drive prostora u trajanju od 2 godine.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android

Super je to, trenutno koristim dropbox ali bih se prebacio na drive .Samo me je ranije odvlačilo to što nema camera upload, zanima me da li su ubacili to ? Onda bi bilo super .

Ima camera upload. Samo ide preko Google+. Radi odlično.

Imam nalog na google + ali ga retko koristim,. Gde on čuva te slike na google+ da li drugi mogu da vide .

Dropbox mi odmah ubaci na pc kući u folder, da li isto tako radi google + ?

Poslednja izmena:
Samo uključiš Google+ aplikaciju i on će ti ponuditi opciju za upload slika. I tu odabereš da li samo preko WiFi ili može i preko Data. Uploaduje na tvoj Google+ nalog, a oduzimaju prostor od Google Drive-a (ili možeš odabrati opciju da ti smanjuje slike, onda ih možeš skladištiti neograničeno). Slike su vidljive samo tebi na Google+.

Upload na računar možeš podesiti preko FolderSync aplikacije. Namestiš i interval sinhronizacije, da li da ti prebaci ili prekopira slike, u koji folder na računaru da ih smešta, itd. Nije ograničeno samo na slike.

Hvala puno, probaću tako da sve odradim preko google drive i google+, da ne gomilam te oblačiće :)

Kako izvući prečicu za media scanner na 4.3 stock? Kako uopšte pokrenuti media scanner?

Povežeš telefon sa računarom i onda isključiš sa kabla.

Ima i u tricksteru opcija rescan media

Jel ima neka aplikacija koja emulira Knock knock funkciju sa LG G2? Hoću da štedim fizičke dugmiće kod paljenja/gašenja ekrana :) Trenutno testiram Gravity Screen Pro ali se bojim da će da pojede bateriju...

Od zamena Gravity Screen Pro koji testiraš i slična rešenja koja koriste proximity senzor.
Ako se ne varam, to što želiš mora podržavati kernel tvoga uredjaja.
To jest za tvoj telefon/tablet ako postoji kernel sa ubačenom swipe to wake funkcijom, ona je nešto najbliže knock knock-u.
@onya

Poslednja izmena:
da, mora kernel da podržava.
to ima za galaxy nexus, ima nešto videh i za nexus 4 pa i za evo 3D :)
za gašenje već nije problem, imaš milion aplikacija (npr screen off and lock) pa makar samo to da kreneš da koristiš već si prepolovio broj klikova na power dugme.

a i ja pitam, trebalo mi 3 minuta sa aplikacijom da isto zakljucim. Oh well.
nego, koristim contact picture sync kako bih sinhronizovao slike sa fejsa i imenik. Slike koje on skida su vrlo loseg kvaliteta... neka preporuka za neku bolju, ako neko zna?

Vrh Dno