Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li neko koristi A.I. type da mi kaze gde se iskljucuje prepoznavanje reci izlude me !?

Ozbilnjiji softver u celini ne jbn video editor.

Znzm da mislis na sw u celini ali ni to ne postoji. Veruj mi, imam android tablete od 2011. i svo vreme sam trazio nesto profesionalno ali to ne postoji. Pretpostavljam da ti mislis na Photoshop Touch npr. jer je on do skoro bio dostupan samo za tablete, ali to je izuzev nekih office paketa jedina iole ozbiljnija aplikacija. Kazem iole zato sto je ps za "casual" upotrebu a o office-u da ne pricam. Da bi dobio 80% mogucnosti koje imam u M$ office-u moram sam da instaliram 4 office paketa. I to imaju samo ono osnovno (word, excel i ppt). Android na tabletima jednostavno nije za profesionalnu upotrebu, ono je bas za sve ono sto nudi play store (Games, Music, Movies, Books i neke aplikacije) + surf. Za sve ozbiljnije je potreban win8.

SwiftKey dobio update pre par dana, ubacili cloud za vaše reči i fraze :)

Taman da NSA zna sta pisem "real-time" :p
Sad ozbiljno, i dalje nisu izbcili glupost da na tap na rijec, marker ide na kraj iste a ne tacno tamo gdje sam tapnuo... Pf.

Ja sam se toliko navikao na to, da sada ne bih mogao bez. Odlično je za padeže. :)

Da li jos nekom Viber prikazuje pogresan Online status kontakta? Imam neke kontakte koji su mi non-stop online, cak sam i uzivo proverio to sa jednim drugom, njegov net je bio iskljucen satima a viber ga je kod mene prikazivao kao da je online.

Da li jos nekom Viber prikazuje pogresan Online status kontakta? Imam neke kontakte koji su mi non-stop online, cak sam i uzivo proverio to sa jednim drugom, njegov net je bio iskljucen satima a viber ga je kod mene prikazivao kao da je online.

Može biti greška... Ja baš i ne obraćam nešto puno pažnju. Pošaljem vidim ako je delivered onda ok, a ako nije onda se iznerviram i dodje mi toj osobi sa razbijem telefon

Meni je takođe neshvatljivo da ljudi koji imaju wifi/data paket, nisu konstantno na netu.

Što si uzimao smartphone onda..

Na žalost, današnji smart telefoni i baterije su u obrnuto proporcionalnom odnosu. Ja u toj dilemi uvek biram funkcionalnost telefona, robovanje bateriji je ******ski. Ako izdrži od ustajanja do odlaska u krevet, ja zadovoljan.

Drugari, evo i prvog update mojih aplikacija. Dodao sam jos 50+ ikonica i aplikacija je sada dostupna i na srpskom jeziku :)

http://slideme.org/application/hd-dark
http://slideme.org/application/hd-light

Changelog:
- App is available now in following languages: German, Spanish, French, Italian, Russian and Serbian
- Added actionbar menu
- Added app theme swithcer
- Added share button
- Added icons preiew
- App is more cleaned
- Added more then 60+ HD icons

Ako zelite, kupite aplikaciju i podrzite moj rad

Unapred hvala

Izmedju ostalog postoji problem i sa samim servisom na telefonu...ako se duze ne koristi Viber sam OS ubije servis, pa dobijete onda ono last seen i push notifikacije onda ne rade..to sam primetio bas u poslednje vreme..nema resenja osim rucnog ulaska u Viber kada pristignu sve zakasnele poruke i propusteni pozivi

Manjak RAM-a? Ja to ne primećujem kod Vibera pošto ga koristim na dnevnom nivou po par puta. Ne stigne da se ugasi :)

Na wi fi ne,na 2g nekad hoce minut da okasni ali to nije nesto zbog cega se potresam.

Meni poprilicno kasne,nekad cak i vise od 2 min.
Primetio sam po forumima da se ljudi bas dosta zale...

Isto ko eye in sky

Force close u aplikaciji i force close kad pokusam widget da postavim. . .

Yahoo weather je jedna od najlepsih aplikacija nakon ovog poslednjeg apdejta.

Poslednja izmena:
Yahoo weather je jedna od najlepsih aplikacija nakon ovog poslednjeg apdejta.

Brutalna aplikacija. Samo mi pomalo smeta ružna ikonica temperature u status bar-u. Da je bez onog gradijenta u kvadratu i isti font kao u samoj aplikaciji, bilo bi idealno. Jedino me zanima gde se podešava interval ažuriranja? Do sada sam koristio beweather i tamo je bila opcija "refresh on unlock", što mi se mnogo dopadalo

Poslednja izmena:
Nema toga, mada meni se yahoo weather ne svidja, nemam osecaj da je android aplikacija, nego kao poftovana iOS aplikacija.

@Djilkosh Nije bas kao eye in sky.

ane7upaq.jpg

sygesaju.jpg

BBC Weather izgleda bas dobro
6ysyje7y.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno