Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

nemoj to. zatvori neke druge gluposti. al imaj u vidu da sve što budeš zatvorio da će se ponovo otvoriti i da android sam upravlja memorijom (za moj ukus loše, al upravlja)

Poslednja izmena:
Ako hoces duzu bateriju ne zatvaraj.

Једино ми остаје "Transparent widget clock" који вуче 40 МБ, али уместо њега и "DashClock" исто толико користи + екстензије. Тренутно имам 354 слободно и 611 искоришћено.

Ovo u settings apps running nije tačno, više jedu nego što tamo piše. Mora neki task manager, ja gledam iz rom toolboxa.

Хвала, могу ли да позатварам процесе типа "Плеј музика'', "Гугл тастатура'', "Подешавања" и сл.?

Play music obriši ili greenify.
Settings radi samo dok si u tom prozoru, ignoriši
Tastatura - pa kako misliš da kucaš?

Poslednja izmena:
Evo stanje kod mene:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377618022759.jpg
    uploadfromtaptalk1377618022759.jpg
    83.1 KB · Pregleda: 353
Рокнуо сам скоро све преко Гринифаја, само ме чуди да је тако мало РАМа слободно. Уређај иначе ради ок.

Pitaj nek ti Vojkan pokaze sta je malo RAM-a :D

Ko je čuo za Movie Box za iOS, ovo je njihova aplikacija za Android. Ne znam zašto nema filmova, nego samo serija, ali verovatno će i to ubaciti. I mislim da će je skloniti sa Play Store uskoro :)

Hvala lepo....Ljudi gde gledate sport stream-ove?ja se namucih na sportlemon-u i slicnima,gomileeeee adovaaa,pa dok se udje na full screen mod-haos....

Funny Jokes - retardiran naziv, ali solidno razvrstane fore po kategorijama; insults, yo mama, comebacks, adult...

Ova nova YT aplikacija nema više opciju " copy url" ??? Pa katastrofa!!!

odakle ti samo hrabrosti da ovde napises da nova yt aplikacija ne valja??? pogledaj samo koliko reci hvale je upuceno istoj, ja kad sam rekao da ne znam sta se toliko odusevljavaju jednom aplikacijom koja samo radi stream, poceli su da lupaju glave o zid, nadam se da se nisu ozbiljno povredili, a i ako jesu nece svet patiti toliko...

Ok, hvala, ali stara YT app je već IMALA tu integrisanu opciju... Koristio sam je često i nije mi jasno čemu sakaćenje...

^ ne, ne valjaju. Nema potrebe za takvim aplikacijama. Android OS sam upravlja sa memorijom i aplikacijama, odnosno oslobađa ram kad mu je potrebno.

Vrh Dno