Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ali pričamo o YT aplikaciji, to je guglovo čedo a ne samsungovo ;)
To bi trebalo biti svuda isto po difoltu. A i ne mogu da gledam u pasulj ko ima koji fon :)

На N7 имам copy to clip а на ѕ3 немам:D wtf?

Gnex na Cataclysm romu nema...

Off: danas sam položio vožnju :p :happy:

E pa stock 4.3 nema...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377787113704.jpg
    uploadfromtaptalk1377787113704.jpg
    48.5 KB · Pregleda: 261
  • uploadfromtaptalk1377787123698.jpg
    uploadfromtaptalk1377787123698.jpg
    45.7 KB · Pregleda: 258
Hvala na tip-u, meni to ne treba, samo sam hteo da dokažem da N4 stock 4.3 nema :)

eje9unus.jpg
kod mene ima, stock n4.

Ovo ja haos, neko ima, a neko nema (copy to clipboard) :-D

Ispade zanimljivija tema od folija za nexus 4 :)

Baš mi je skrnava ta ikonica i nekako mi nije u Google fazonu... Kao da je dodatak nekoj app...

Ps. Što se folija tiče, po vama je Corning firma promašaj veka :) Džaba oni prave gg, proizvođači stavljaju gg, kad mogu i obično staklo, stave vam foliju (najbolju na svetu) i još vam daju jedno 20-ak gratis uz telefon... To je vrh! Čudi me da niste pravili peticiju LG - ju, Samsung, HTC-u...

Poslednja izmena:
Nemam ni ja na S2 :D (imam ako instaliram program za clipboard)

I kako ćemo sad skontati zašto neko ima a neko nema tu opciju? :D

Nek provere oni koji imaju copy to clipboard da li imaju google translate. Možda je on odgovoran za tu funkciju.

Nema to veze, onua nema translate pa nema copy to clipboard...
Nešto drugo je u pitanju...

zopo c2, 4.2.1. ima copy :D

Stock N4 imam, sto vam je bitan copy to cb?

I ja sam razmišljao da postavim negde link. Jeste. Ali je preskupa stvar (17$), za ono što radi.

I kod mene na s1 cm10.q ima copy to clipboard, drug se zalio da nema opciju da premotava snimak u landscape moduna s3 mini

Sta sad treba da vracamo kome i sto ne radi copy to cb, jednostavno skinite app sa marketa...

Naravno. Vrlo je prosto da se to napravi. Jedan ovaj "Pressy" da vidim i mogao bih da ih pravim sam. :D
Meni je to super stvar za npr alternativni Power taster. Drndaš Pressy, pa kada prestane da radi, zameniš lako taster bez otvaranja telefona.

Vrh Dno