A na koju foru vidite da su toliko aplikacija toga dana free, ja vidim onu jednu gore koja je free celog dana i to je to?
Hvala. Ja mislio samo ona jedna koja stoji prva ta je free i to je to. Ko zna koliko sam dobrih app propustio.![]()
Skini amazon app store sa ovog linka, napravi nalog i skidaj aplikacije![]()
http://www.amazon.com/gp/mas/get/android
otvoris prozor i sve ce ti se kazatiKoja je dobra weather app? Treba mi prikaz priblizno tacne temp. Skinuo sam app "Weather" svidja mi se jednostavnost i sve to, ali pokazuje 19 step u Visegradu, sumnjam da je toliko, a onaj widget sto dodje uz system pokazuje 9 stepeni a sumnjam da je i toliko.
Znaci trazim "lagan" za resurse, jednostavan, dobar po bateriju, bez bloatwarea tj. samo da prikazuje trenutnu temp i neku malu prognozu i da je kol'ko tol'ko precizan jer bez toga ne vrijedi nista.![]()
jok more, meni danas nije htelo jer je ponuda za swift key bila istekla, iako je pisalo free, tapatalk sam skinuo np.Ovaj Amazon trazi podatke za registraciju ko da postajem clan NASEBroj telefona, adresa... na kraju i broj kartice, pa j**i ga bas...
Nema bolje. Imaš friendcaster, atrium, fast for Facebook... I svakoj nešto bitno fali, ili jedu rama koliko i zvanična, ili oba
Imaš i tinfoil![]()
Ovaj Amazon trazi podatke za registraciju ko da postajem clan NASEBroj telefona, adresa... na kraju i broj kartice, pa j**i ga bas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari