Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Malo će da ih boli glava da im dam 4$ a da je ne mogu probam pre toga. Mada apk će da se nađe :)

Našo sam neku betu, nije loša, lepo radi ali nema Srpski rečnik, za sad samo Engleski...

Poslednja izmena:
Kad ima recnik je fantazija... Kuca kao luda, ali nema srpski... Da im pisemo, a? Da uvedu srpski, ali latinicu kao swiftkey?

Pa sto je swiftkey ubacio? Mislim zabole ih sve, a ja vidim sve vise aplikacija da podrzavaju srpski... Mislim nema ih nesto puno, ali ima, polako prevode se...

Gde je bre promena jezika na Play Store-u???

Kako misliš tamo da menjaš jezik?

@serbiadiablo

Pa ranije je bilo dole pri dnu strane da promenis jezik...sad ne mogu da vidim komentare na engleskom za ovu minuum tastaturu jer ne mogu da prebacim na engleski..jelte logicno, jer niko nije kupio tastaturu u Srbiji :D

@nvukelic

Ako mislis na jezik OSa Windows 7...on mi je na engleskom, kao i location

Poslednja izmena:
Добио апдејт за YT. Срам их било како су добро урадили апликацију :)

I ja ne kapiram šta je dobro toliko u toj novoj verziji? I dalje ne može da se isključi ekran a da video ide u pozadini, bilo koja druga app zaustavlja video...

Pa ima dodatnih opcija :p

Kad se recimo lista neka playlista, pa se pusti video, pa se ide na back, video se minimizira, ne prekida se, a lista se ne vraca na pocetak, nego ostaje gdje jeste. To je ono sto je meni falilo od pocetka.
A picnuli su izgled generalno, plus su fullnscreen kontrole sad manje upadljive.

@nvukelic

Ako mislis na jezik OSa Windows 7...on mi je na engleskom, kao i location

Au, ja mislio da pričaš o Play-u na telefonu... Za Windows ne znam, to i mene nervira, pretpostavljam da je do jezika Chrome-a ili Google usluga (pretrage).

Da li je neko uspeo da kupi premium sadrzaj za timely alarm? Kliknem buy i nista se ne desava. Uzeo bih kompletan paket, a gnjavaza mi je da skupim 20 referala

Ja sam skupio. Čim sam dodirnuo na broj 20, istog momenta mi je otključao aplikaciju. Verovatno ti treba VPN ukoliko želiš da kupiš aplikaciju. Pretpostavljam zbog Google Play-a.

Da li još neko ima problema sa kašnjenjem WhatsApp poruka? Od ovog novog update-a kasne i više od 1h vremena...

Jel samo whatsapp ili sve push notifikaciju?

Ja sam skupio. Čim sam dodirnuo na broj 20, istog momenta mi je otključao aplikaciju. Verovatno ti treba VPN ukoliko želiš da kupiš aplikaciju. Pretpostavljam zbog Google Play-a.

Probao sada i sa tunnel bearom, ali nista. Ne verujem da ima ikakve veze sa play store jer u samoj aplikaciji nsita ne uradi kada kliknem buy.

Vrh Dno