Shubiglajzer
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.04.2013
- Poena
- 169
Da bi se kupovale aplikacije, jel telefon mora biti rutovan, a ako ne kako da kupim neku aplikaciju?
Da bi se kupovale aplikacije, jel telefon mora biti rutovan, a ako ne kako da kupim neku aplikaciju?
Kako, kako? Mozes li malo objasniti? Treba li tunnel bear?Ne morate da brišete keš u play store više, neko je izbacio ranije. Dovoljno je da odeš na account pa new account i vratiš se na svoj account. Kraći postupak, dva klika, ne mora da se briše keš, force stop itd.
Ne morate da brišete keš u play store više, neko je izbacio ranije. Dovoljno je da odeš na account pa new account i vratiš se na svoj account. Kraći postupak, dva klika, ne mora da se briše keš, force stop itd.
Kako, kako? Mozes li malo objasniti? Treba li tunnel bear?
Meni nece da ucita play store kad je conektovan Tunnel bear. Probao sam i clear data,cache, force stop, sve zivo,nemam pojma gde gresim.Naravno,prvo sam probao onu jednostavnu metodu,bez clear bilo cega. Probao sam i sve servere i dzaba. Jesam nesto izostavio?
neznam dali sam na pravoj stranici ali ajde.
problem :
samsung galaxy s2 , uradio sam update softvera sa 2.3.3 na 4.1.2 . odlican je . pa sam morao ga dekodirat tj sim unlock joj jesam se namucio ali sam uradio, problem je pri paljenju stoji zuti trokut sa uzvicnikom jeli to problrm sto kernel nije fabricki on je :3.0.31 je boo_kernel v1.2a kako da uklonim taj trkut bode mi oci nervira me , jel se mora radit ponovo root ili ima neka druga fora, jer sam imao problem sa lozinkom od 10 put je je prihvatio malo je trebalo da ga odnesem u servis na dekodiranje . hvala
Tunnel Bear je besplatan. Ima ga na Play Store-u, a ima ga i na njihovom web sajtu za skidanje.
Dešavalo mi se to na pojedinim wifi mrežama. Probaj preko mobilne mreže, trebalo bi da radi.
500mb se dobija za free...
500mb se dobija za free...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari