Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da bi se kupovale aplikacije, jel telefon mora biti rutovan, a ako ne kako da kupim neku aplikaciju?

Da bi se kupovale aplikacije, jel telefon mora biti rutovan, a ako ne kako da kupim neku aplikaciju?

Nije da ovo nismo prežvakali 150 puta u temi, ali 'ajde.
Ne treba ti root. Skini TunnelBear sa marketa, uradi force close i clear data za Google Play Store u app manageru, pokreni TB, poveži se pa onda otvori store i kupuj.

meni taj tunnel bear neće da radi. traži instalaciju nekog 3rd party drivera, što mu ja nisam dao da uradi. a za tu instalaciju treba root

Poslednja izmena:
Ed kako to? Ne treba mu nista, kakve 3rd party drajvere?

tu poruku mi je izbacio, ja sam samo rekao F U. konektujem se direktno preko nekog vpn servera, napravim vpn konekciju direkt u telefonu, obrišem play store keš i kupim. ne morate da instalirate nikakve programe.

Meni je isto tražio, ali sam se setio da sam instalirao Semaphore kernel, koji isključi TUN. Samo to uključio i ponovo radi tunel

Ne morate da brišete keš u play store više, neko je izbacio ranije. Dovoljno je da odeš na account pa new account i vratiš se na svoj account. Kraći postupak, dva klika, ne mora da se briše keš, force stop itd.

Ne morate da brišete keš u play store više, neko je izbacio ranije. Dovoljno je da odeš na account pa new account i vratiš se na svoj account. Kraći postupak, dva klika, ne mora da se briše keš, force stop itd.
Kako, kako? Mozes li malo objasniti? Treba li tunnel bear?

Da, treba. Pokreneš ga, kad se konektuje pokreneš GP, odeš na Settings, klik na svoj account, i Ok, i voila!
Ne mora clear cache u GP

Ne treba ni to new, odmah lupiš ok čim iskoči taj dijalog

Nije lose,ali ako stavim sat,uopste se ne vidi koliko je casova.
Ipak ostajem na HD Widgets:)

Kako se ne vidi? :) oznacis samo da pokazuje sat za widget

4u7agy4a.jpg

Mada ja većinom ulazim u app, widget ne držim :) tu je lepota :D

Truba je samo sat bez slike:)

neznam dali sam na pravoj stranici ali ajde.

problem :
samsung galaxy s2 , uradio sam update softvera sa 2.3.3 na 4.1.2 . odlican je . pa sam morao ga dekodirat tj sim unlock joj jesam se namucio ali sam uradio, problem je pri paljenju stoji zuti trokut sa uzvicnikom jeli to problrm sto kernel nije fabricki on je :3.0.31 je boo_kernel v1.2a kako da uklonim taj trkut bode mi oci nervira me , jel se mora radit ponovo root ili ima neka druga fora, jer sam imao problem sa lozinkom od 10 put je je prihvatio malo je trebalo da ga odnesem u servis na dekodiranje . hvala

Poslednja izmena:
Jel ima ko tunnel bear full verziju da mi posalje na pm?

Tunnel Bear je besplatan. Ima ga na Play Store-u, a ima ga i na njihovom web sajtu za skidanje.

Meni nece da ucita play store kad je conektovan Tunnel bear. Probao sam i clear data,cache, force stop, sve zivo,nemam pojma gde gresim.Naravno,prvo sam probao onu jednostavnu metodu,bez clear bilo cega. Probao sam i sve servere i dzaba. Jesam nesto izostavio?

I meni isto. Samo izbaci Connection timed out

Meni nece da ucita play store kad je conektovan Tunnel bear. Probao sam i clear data,cache, force stop, sve zivo,nemam pojma gde gresim.Naravno,prvo sam probao onu jednostavnu metodu,bez clear bilo cega. Probao sam i sve servere i dzaba. Jesam nesto izostavio?

Dešavalo mi se to na pojedinim wifi mrežama. Probaj preko mobilne mreže, trebalo bi da radi.

neznam dali sam na pravoj stranici ali ajde.

problem :
samsung galaxy s2 , uradio sam update softvera sa 2.3.3 na 4.1.2 . odlican je . pa sam morao ga dekodirat tj sim unlock joj jesam se namucio ali sam uradio, problem je pri paljenju stoji zuti trokut sa uzvicnikom jeli to problrm sto kernel nije fabricki on je :3.0.31 je boo_kernel v1.2a kako da uklonim taj trkut bode mi oci nervira me , jel se mora radit ponovo root ili ima neka druga fora, jer sam imao problem sa lozinkom od 10 put je je prihvatio malo je trebalo da ga odnesem u servis na dekodiranje . hvala

Root pa triangle away.

Vrh Dno