Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kupio sam TT4, kao i ostalima i meni se često dešava force close... Za 0.99$ naravno :)

Jel na onom tvom posebnom nexus-u? :D

Ne znam kojim ostalima se dešava force close ovo prvi put čujem...

ja sam odusevljen isto tt4 :)

instalirao sam tt dosta ranije... mislim da je bila neka 1.x i bio u fazonu 'wtf? zasto neko ovo hoce da koristi?!?' videh velika buka oko tt4 pa ga kupio sad za 99c i odusevljen sam :)

Da li postoji način da mi uvek bude otkljucan play store, nešto kao nekada market access, ili slično, beZ tunnel bear-a, prilično je komlikovano s njim, upaliti ga, pa clear cache u play store, pa tek onda pokazuje? Hvala unapred

Ovo je još i najprostije. Ne može da ostane otključan.

a i ne mora svaki put clear cache. jedino ako ga pokrenes bez tb, za sledeci put je neophodno

To sa clear cache je zastarela metoda :D
Pokreneš tb, odeš u store / accounts / ok i amer si.

To sa clear cache je zastarela metoda :D
Pokreneš tb, odeš u store / accounts / ok i amer si.
Vojo svaka cast. Od kad se pojavio TT4 pokusavam da ga kupim preko TB. I na telefonu i na racunaru... ma nema sanse, clear cache, data.. ma sve i nista. Rekoh ajd da probam i ovo tvoje... proslo sve.
Svaka cast na tip-u.

E svaka čast, hvala, pošto je ono za cache stvarno bilo dosadno..:) a i meni drži američki neko vreme, ali valjda posle nekog vremena izvali da ga lažem, pa vrati ovaj naš siromašni...:)

Ponovo gledam SMS aplikacije. Ninja SMS mi izgleda baš dobro.
Šta vi preporučujete / koristite?
Blagu prednost dajem aplikacijama na kojima se može podesiti custom notification prema pošiljaocu.
Hvala!

Cyanogen sms. Kupio sliding, ali je sve gora i gora bila, pa sam odustao.

U ovom novom tt4 ne može da se uključi opcija "ne prikazuj avatar"?

Aman ljudi imate posebnu temu za tapatalk

valjda se podigne tunel, i podesi se kartica na walletu sa izmisljenom adresom u USA. cini mi se da je neko podesio i da stalno ima otkljucan Play Store.

To je samo ako se pravi novi account i novi wallet, ali da li to moze na starom?

Pa nemam pojma kako. Znam samo da ima veze sa wallet-om jer mi je tamo adresa vezana za karticu neka izmišljena iz USA. To sam još davnih dana uradio na starom wallet nalogu. Otključan mi je Play i na telefonu/tabletu bez TB i na kompu bez proxy-ja.

Poslednja izmena:
To je samo ako se pravi novi account i novi wallet, ali da li to moze na starom?

Ja sam na svom glavnom nalogu to uradio još pre godinu ipo dana i od kako su izmenili način pristupa marketu (tj od kako market unlocker ne radi), meni je Google Play Store stalno otključan i imam pristup svim opcijama na svim svojim ureðajima.

+1^^
Iako nemam pretragu plaćenih app iz Play Store-a, preko Chrome-a nadjem odmah.

Kopam po internetu ne bi li našao stariju verziju skajpa, ali nema šanse.
Može li pomoć, pošto mi se ova nova verzija uopšte ne dopada, kao što sam naveo u prethodnom postu, nema srpski, nema posebno izdvojeno da se isključiš itd itd, a to je stara verzija imala. Greškom i u nepažnji sam apdejtovao novu verziju.

Имам налог на измишљену Њујорк адресу и куповина ми ради ОК мада само за понеке бесплатне апликације морам и даље тунел беар јер напише да нису за моје подручје. Налог тј картицу сам пријавио у јануару још док је радио унлокер, на истом гугл мејлу на којем сам до тада имао картицу пријављену на Словенију. Када је истекла узео сам нову не проваливши да је исти број. Наравно да се нисам сећао адресе у Љубљани коју сам лупио па реко дај да се преселим у Њујорк.

Kopam po internetu ne bi li našao stariju verziju skajpa, ali nema šanse.
Može li pomoć, pošto mi se ova nova verzija uopšte ne dopada, kao što sam naveo u prethodnom postu, nema srpski, nema posebno izdvojeno da se isključiš itd itd, a to je stara verzija imala. Greškom i u nepažnji sam apdejtovao novu verziju.

Kada tako nesto trazis odes lepo na 4pda i nadjes, uvek ima starije verzije programa.

Koristim Handcent i posle nekog od poslednjih update-ova ne stize mi obavestenje da mi je stigao mms. To vazi za situaciju kada mi net nije ukljucen. Ranije mi je stizalo klasicno obavestenje kao za sms, pa ja posle ukljucim net i skinem atachment, sad nista.
Gledao sam po opcijama, ali nisam video resenje. Jel imao neko nesto ovako?

Ima li neka aplikacija za android kao što je AutoRun za desktop računar?
Da mogu da otštikliram programe da mi se ne pokreću dok ih ja ručno ne pkrenem,i kad ih ugasim da ostanu ugašeni.

Greenify.Treba ti root.

Da li neko zna važi li još uvek ona promocija Dropbox-a 50GB za S3 ili neki drugi telefon? Ima li tih apk-ova neko?

Imam ja za s3 ali mora iz recovery fleš. I mene zanima dal ima za s4 ili neki drugi. Mislim da će uskoro da mi isteknu ovih 50gb.

Nazad
Vrh Dno