Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zasto ne bi bilo dozvoljeno? Google Chrome + ekstenzija APK downloader su najprostije resenje. Potrebno je instalirati i Device ID aplikaciju na telefon, ali kad se izvuku potrebni podaci, moze se deinstalirati sa telefona.
Ne treba nikakva app da se vidi Device ID.

*#*#8255#*#* u Dialeru

Imam dilemu i pitanje: Naime, skinuo sam tapatok 4. Koristim uporedo i tapatok 2, radi poređenja, pa me intetesuje šta je to bolje i šta se dobija sa tapatok 4 u odnosu na tapatok 2?

To sam već "skonjtao" , mada se nekako bolje snalazim u tapatok 2. Na tapatok 4 još nisam našao kako da se prijavim na neku temu da je pratim.

Ne znam da li ste primetili,.ali ja sam nakon update Google+ aplikacije, dobio G+ Photos...

Jel zeza možda još nekog Play Store? Od malopre mi za sve izbacuje:

Error retrieving information from server. [RPC:S-5:AEC-0]

Posle par pokušaja, otvori stranu na Play Store-u. I sve tako. Još mi čas prikaže otključan Play Store, a čas ovaj naš.

Meni dobro radi :-D

I meni je malopre isto poludeo, ali evo ga sada opet radi. Mora da je nešto do njih bilo.

Hehe Evo i kod mene sada dobro radi. Dok se ne požalim, ništa. :D

Jel zeza možda još nekog Play Store? Od malopre mi za sve izbacuje:

Error retrieving information from server. [RPC:S-5:AEC-0]

Posle par pokušaja, otvori stranu na Play Store-u. I sve tako. Još mi čas prikaže otključan Play Store, a čas ovaj naš.

Ako ti se opet desi, a ne vrati se u normalu sam od sebe, obrisi pa vrati google nalog i nece se vise desavati.

@Vertumus
Imas li negdje da mogu da vidim kako izgledaju ikonice pojedinacno? Bilo dark ili light tema...

Ne znam dali je neko pisao, ali moram da pohvalim novi taptalk 4... Odlican je!

Ako ti se opet desi, a ne vrati se u normalu sam od sebe, obrisi pa vrati google nalog i nece se vise desavati.

ne mora da znaci, meni je problem bio sto sam na tabletu nalog prijavio preko TunnelBear na USA, pa mi na telefonu nije hteo da pokrene download. Tek kada sam "odjavio" nalog sa PlayStore USA, poceo je normalno download.

Nesto je do njih, prvo mi je iskocio taj error: Error retrieving information from server. [RPC:S-5:AEC-0], onda mi je pisalo package file invalid, onda mi je iskocilo could not be downloaded due to an error neki broj.

ne mora da znaci, meni je problem bio sto sam na tabletu nalog prijavio preko TunnelBear na USA, pa mi na telefonu nije hteo da pokrene download. Tek kada sam "odjavio" nalog sa PlayStore USA, poceo je normalno download.

To je nesto drugo, mislio sam bas na poruku sa ovim Error RPC -5....

Da li je izašlo nešto u poslednje vreme da radi sync na wi-fi (bez interneta) za slike? Onaj SweetHome je radio kako treba a poslednjih par verzija mi nešto baguju, neće da pokrene servis itd itd...? Šta koristite za sync slika na računaru i telefonu?

Ponovo gledam SMS aplikacije. Ninja SMS mi izgleda baš dobro.
Šta vi preporučujete / koristite?
Blagu prednost dajem aplikacijama na kojima se može podesiti custom notification prema pošiljaocu.
Hvala!

Stok :)

@Kibicer Ja koristim Ninja SMS i stock. Ninja samo za neke ljude, Stock za sve. Odličan je Ninja. Praktičan.

Skonjto sam jednu od razlika između tapatalk 4 i 2. Naime, na tapatalk 4 mi čim se uključim stižu obaveštenja o temama koje pratim, dok na tapatalk 2 dosta kasne. Istražujem dalje...:cool:

Na tt4 je push a na tt2 na 15 min. stizu notifikacije.

Kupio sam TT4, kao i ostalima i meni se često dešava force close... Za 0.99$ naravno :)

^ +1 Nikada Force Close nije izbacio.

Nazad
Vrh Dno