Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Od kada je notifikacija za Facebook kao na iOs-u? Prikazuje mi broj notifikacija kod same ikonice
he7yra4a.jpg

Koja su ti ovo slova?

Dada, samo hocu da palim/gasim. Uglavnom bas sam malopre video da postoji ta opcija u GO Power Battery.
Bas je cudno da to ne dolazi uz Launcher. Moze se dodati shortcut za WiFi, za Bluetooth, ali ne i za ovo. Da li postoji neki narocit razlog ili je propust sa njihove strane?

Uz Launcher nisam video ni opciju za WiFi, uvek sam iz notification bara u 2 poteza palio/gasio preko Power Battery - sve dok nisam naleteo na Power Toggles, koji omogucava lak pristup maltene bilo kojoj potrebnoj funkciji.

Vezano za novi Skype, imao sam oko dvadesetak besplatnih video poruka, a sada ih sa novom verzijom više nemam. Ili ih ja jednostavno ne mogu naći.

Vezano za novi Skype, imao sam oko dvadesetak besplatnih video poruka, a sada ih sa novom verzijom više nemam. Ili ih ja jednostavno ne mogu naći.

Sad ne postoji ograničenje u broju video poruka!
Klikni na ono + kod unosa poruke i izaći će ti video message.

Kako da namestim u ES File Exploreru da fajlove organizuje po imenu?

Treba mi da ide: 1, 2, 3... 11, 12...
Sada ide: 1, 11, 12... 2, 21... 3, 31...

Imam 512 mb rama i koristim jelly bean,od kojih sistem zauzima 350 mb...instaliran samo fb messenger i slobodne memorije ostalo jos samo 40 mb...proveravao sam pozadinske radnje,fb mess zauzima 15 mb...a nije mi sad jasno sta moze toliko da vuce ram,obzirom da je jedna app. instalirana?Da li se sistem izbagovao ili nesto trece vuce...?
Naravno mape su iskjucene.

Imas 512 RAM-a i JB, sta ocekujes? :D

JB (4.1.2) je gladan RAM-a i vise telefoni ne rade bas lepo ispod 1GB koji je trenutno dovoljan. Za 4.2.2 vec nije dovoljan. Barem 1.5-2.

Mozes da zmislis kako je meni kada sam sa 1 GB presao na 512 mb....stim sto ovaj samsungom touchwiz jede memoriju...

Da ne otvaram novu temu dzabe, a i ovde se cesto pise pa da vas pitam nesto.
Danas sam u dzepu valjda ispritiskao telefon, nemam pojma sta se tu sve izdesavalo ali kada sam uzeo telefon desava se sledece: mogu da ga otkljucam ali su sve aplikacije, podesavanja, kontakti, poruke...bukvalno za sve mi trazi sifru. Ja krenuo da probam prvo po sve iste brojeve jer kontam da ako se ispritiskalo da je moguce da su svi isti brojevi. I tako dodjem do broja 3333 i otkljuca se. Sada za sve moram da kucam tu sifru a ne mogu nigde u podesavanjima da nadjem gde se to iskljucuje. Nemam predstavu sta je to, pa ako neko zna bilo bi super ;)

Edit:
PRONASAO SAM.
Opcija AppLock iz ZDBox-a. Nemam predstavu kako je to uspelo u dzepu da se ispritiska:D

Moderatori mogu da brisu post ako zele. Valjda nema neko toliko "srece" da mu se to samo ukljuci kao meni pa da ne zna sta je :)

Poslednja izmena:
Endomondo problem:
U toku koriscenja aplikacije, kada stigne dolazni poziv, Endomondo se ugasi, i ode mi statistika bestraga. Da li je moguce da je tako nogom pisana, ili je toliki memory hog?

Ima li neka kvalitetna alternativa, koja nece da se gasi cim joj zafali memorije (pretpostavljam da je u tome problem)?
Kakav je sportstracker?

Telefon je SGS3

Ja nisam imao problema sa Sports Tracker-om na Huawei G300 sto se tice poziva. Sve je normalno radilo.

I ja koristim Endomondo, imao sam problem jer mi je gasio poweramp. Užasno me nerviralo pa sam uradio factory reset i sada mi oba aktivna rade besprekorno. Nešto ti drugo jede mem po mom mišljenju, a ji Endomondo nije baš optimizovan.

Run Keeper alternativa Endomodu. Nisam je odavno koristio ali radio je dobro na starom HTC Desire.

Znam. Mnogo jaka fora. :)

Ali mi je žao lika, jer je napravio popularnu aplikaciju, a ne dozvoljavaju mu je da je proda, pa makar to bilo po ceni od 0,99$ za koliko je i prodavao na Play Store do skoro.

Napravio je po meni najbolju aplikaciju za twitter. Mada, ne znam jel znas, isto je ovakav bio problem i sa Tweetbot for iOS, pa su oni napravili secret settings i na ovaj nacin omogucili da funkcionise app :)

Ja koristim Plume. Lepše mi izgleda i tečno radi. Falcon Pro ipak malo secka na mom slabašnom telefonu.

Nisam znao to za Tweetbot... Pitanje je da li može lik da vrati Falcon Pro na Play Store. Ne znam da li se ovo kosi sa Google ili Twitter TOS.

Pa imamo slicne telefone, ne znam kako tebi secka, to su nijanse :)

Nece vracati na GP sigurno. Posle ovoga, odmazdio se i postao Zoro :D

Inace, top komentar :

I suspect that some Twitter employees actually have voodoo dolls of Joaquim at this point.

:D :D :D

Pa nisu nam slični telefoni. Ja imam HTC Desire :)D) već par meseci.

Hehehe vrh komentar! :D

Aaaaaaaa... Ja sam mislio da i dalje imas LG, jos gledam kako secka ;)

Da li postoji neka aplikacija, koja lazno prikazuje stanje baterije? npr. stvarna napunjenost baterije je 90% a ona prikazuje na ekranu 15% tj. battery low. mnogo bi mi znacilo ako neko zna takvu aplikaciju.

Poslednja izmena:
Vrh Dno