jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 825
^ AirDroid
Koliko vidim ovo je iz web brouzera... ja se nadao nečemu što će mi napraviti virtuelni folder ili tako nešto, da mogu dok prčkam po hard disku jednostavno da šaljem fajlove...
^ AirDroid
^
Google drive?
^ AirDroid
Koliko vidim ovo je iz web brouzera... ja se nadao nečemu što će mi napraviti virtuelni folder ili tako nešto, da mogu dok prčkam po hard disku jednostavno da šaljem fajlove...
Који телефон имаш?
Settings/apps/ одабереш апликацију и притиснеш move to sd card.
Planiram da kupim launcher. Vec dugo koristim Apex(free), tek par poslednjih dana isprobavam Nova(free). Nisam primetio da se nesto razlikuju, osim sto Apex u free verziji ima vise opcija od Nove, no to mi nije ni bitno posto cu svakako da pazarim jedan od ova dva. Interesuje me vase misljenje, koji da odaberem?
Imate li neku inside informaciju da li ce mozda neki od njih biti na popustu skoro?![]()
Es file explorer pa pristupiš mreži i shared folderimaKoliko vidim ovo je iz web brouzera... ja se nadao nečemu što će mi napraviti virtuelni folder ili tako nešto, da mogu dok prčkam po hard disku jednostavno da šaljem fajlove...
HahahhahaSad je dobar trenutak da izrazim zadovoljstvo sto vam tapatalk srce baterije, dabogda ih posrkao pa nemali dovoljno ni za razgovor, a kamoli za spem svake moguce teme![]()
![]()
![]()
Skoro nista, ako mislis na ovaj stari ttalk.
Planiram da kupim launcher. Vec dugo koristim Apex(free), tek par poslednjih dana isprobavam Nova(free). Nisam primetio da se nesto razlikuju, osim sto Apex u free verziji ima vise opcija od Nove, no to mi nije ni bitno posto cu svakako da pazarim jedan od ova dva. Interesuje me vase misljenje, koji da odaberem?
Imate li neku inside informaciju da li ce mozda neki od njih biti na popustu skoro?![]()
P.S. Da Bog da se pise ovako![]()
![]()
![]()
Čime da jednostavno "guram" fajlove preko wi-fi-a? Da ne bodem telefon svaki čas...
Pa to... Ja iskljucim, ali on i dalje radi po svom i dolaze notifikacije koje uzasno nerviraju. Nista, vracam se na tapatalk 2 dok se ovo ne sredi. Mada mislim da je to problem do bencha i onog poznatog problema sa API-em, ali jos niko od vodecih se nije javio u vezi tog problema, pa moramo da cekamo najverovatnije njih, jer to je feature. Ja sam za xda iskljucio, ali za bench ne moze.ni meni. doduse, rekao sam mu da iskulira sa notifikacijama, ali slepac ne slusa.
Treba mi contacts widget koji mogu da razvucem po želji i da se unutra nalaze izabrani kontakti složeni u gridu čija veličina može da se menja. Trenutno koristim apw contacts ali on ima max 3 kontakta u redu i nema mogućnost promene veličine grida.
Pa to... Ja iskljucim, ali on i dalje radi po svom i dolaze notifikacije koje uzasno nerviraju. Nista, vracam se na tapatalk 2 dok se ovo ne sredi. Mada mislim da je to problem do bencha i onog poznatog problema sa API-em, ali jos niko od vodecih se nije javio u vezi tog problema, pa moramo da cekamo najverovatnije njih, jer to je feature. Ja sam za xda iskljucio, ali za bench ne moze.
Nema veze sa Benchom. Stižu obaveštenja i za xda.
Ja sam prebacio da su silent pa nek stižu koliko hoće.
Meni ne stize za xda, a stize za bench...

Čisto samo da pokažem pošto kažeš nije problem u Bench-u.
Evo kad odeš na XDA se lepo vidi i može se namestiti notifikacije.
Pogledajte prilog 117730
Dok za Bench piše ovo.
Pogledajte prilog 117731
Sad onda reci nije problem, a lepo piše da treba forum administracija da update-uje API.
Inače to se javlja i kod iOS-a, video sam da su se oni isto žalili, tako da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari