Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko vidim ovo je iz web brouzera... ja se nadao nečemu što će mi napraviti virtuelni folder ili tako nešto, da mogu dok prčkam po hard disku jednostavno da šaljem fajlove...

Jeste iz browsera ali mozes da prevlacis fajlove npr iz total comm ili sta vec koristis, u folder na telefonu koji hoces.. npr meni je chrome non stop upaljen tako da ne primetim razliku.. cak dok sam za kompom uvek mi je povezan airdroid jer mi ne pada na pamet da bockam sms vec preko airdroida sve to.. od skoro im i kamera pa mozes telefon da koristis i za prismotru... :)

Ja koristim my phone explorer,probaj njega.

Ja za to koristim Ftp server od The olive tree.

Pa saljem fajlove preko total commandera

Planiram da kupim launcher. Vec dugo koristim Apex(free), tek par poslednjih dana isprobavam Nova(free). Nisam primetio da se nesto razlikuju, osim sto Apex u free verziji ima vise opcija od Nove, no to mi nije ni bitno posto cu svakako da pazarim jedan od ova dva. Interesuje me vase misljenje, koji da odaberem?
Imate li neku inside informaciju da li ce mozda neki od njih biti na popustu skoro? :)

Nova. Bio sam od prvog dana kad se pojavio Apex i koristio ga, a onda pre jedno 5 meseci prešao na Novu i ima nekako više dodataka i razlike i bolji mi je, iako su bukvalno isti.

И ја користим nova launcher само free верзију :d

Koliko vam cedi bateriju tapatalk sad kad je omogućeno da imamo push kao kod iOS-a?

Meni se čini da dosta utiče na bateriju i vidim da često budi telefon.

Sad je dobar trenutak da izrazim zadovoljstvo sto vam tapatalk srce baterije, dabogda ih posrkao pa nemali dovoljno ni za razgovor, a kamoli za spem svake moguce teme :p :p :p

Koliko vidim ovo je iz web brouzera... ja se nadao nečemu što će mi napraviti virtuelni folder ili tako nešto, da mogu dok prčkam po hard disku jednostavno da šaljem fajlove...
Es file explorer pa pristupiš mreži i shared folderima

Мени не прави проблеме.

ni meni. doduse, rekao sam mu da iskulira sa notifikacijama, ali slepac ne slusa.

Planiram da kupim launcher. Vec dugo koristim Apex(free), tek par poslednjih dana isprobavam Nova(free). Nisam primetio da se nesto razlikuju, osim sto Apex u free verziji ima vise opcija od Nove, no to mi nije ni bitno posto cu svakako da pazarim jedan od ova dva. Interesuje me vase misljenje, koji da odaberem?
Imate li neku inside informaciju da li ce mozda neki od njih biti na popustu skoro? :)

Nova. Ja ga vec duze vreme koristim u prime verziji. Mada ni adw nije los, ali ipak Nova.

Ja sam probao oba, korisito neko vreme i odlucio se za Novu.

Ja davno kupio ADW pa mi sad sve sad glupo da kupujem nešto drugo.

Pre neki dan iz fazona stavio Launcher8 i svideo mi se ovaj tile fazon. ;)

Hvala na savetima. I ja sam nekako blizi bio Novi.
Kupljeno :)

Čime da jednostavno "guram" fajlove preko wi-fi-a? Da ne bodem telefon svaki čas...

Ja koristim foldersync. Izaberes folder na telefonu i folder u mrezi (u mom slucaju samba share) i jednim klikom kopiras sadrzaj foldera sa telefona na folder koji je u mrezi, tacnije na racunaru. Nije potreban browser. Samo sheruj neki folder na racunaru.

Treba mi contacts widget koji mogu da razvucem po želji i da se unutra nalaze izabrani kontakti složeni u gridu čija veličina može da se menja. Trenutno koristim apw contacts ali on ima max 3 kontakta u redu i nema mogućnost promene veličine grida.

ni meni. doduse, rekao sam mu da iskulira sa notifikacijama, ali slepac ne slusa.
Pa to... Ja iskljucim, ali on i dalje radi po svom i dolaze notifikacije koje uzasno nerviraju. Nista, vracam se na tapatalk 2 dok se ovo ne sredi. Mada mislim da je to problem do bencha i onog poznatog problema sa API-em, ali jos niko od vodecih se nije javio u vezi tog problema, pa moramo da cekamo najverovatnije njih, jer to je feature. Ja sam za xda iskljucio, ali za bench ne moze.
Treba mi contacts widget koji mogu da razvucem po želji i da se unutra nalaze izabrani kontakti složeni u gridu čija veličina može da se menja. Trenutno koristim apw contacts ali on ima max 3 kontakta u redu i nema mogućnost promene veličine grida.

Zar to nema Sense ugradjeno vec? Koliko se secam oni su imali onaj contact widget 3x3.

Pa to... Ja iskljucim, ali on i dalje radi po svom i dolaze notifikacije koje uzasno nerviraju. Nista, vracam se na tapatalk 2 dok se ovo ne sredi. Mada mislim da je to problem do bencha i onog poznatog problema sa API-em, ali jos niko od vodecih se nije javio u vezi tog problema, pa moramo da cekamo najverovatnije njih, jer to je feature. Ja sam za xda iskljucio, ali za bench ne moze.

Nema veze sa Benchom. Stižu obaveštenja i za xda.

Ja sam prebacio da su silent pa nek stižu koliko hoće.

Meni ne stize za xda, a stize za bench...

Meni je tt2 drzao 12m budan telefon u nekih 4h rada telefona,a stigla mi je samo jedna notifikacija.
To mi se desi s vremena na vreme i ne znam u cemu je problem.

Nema veze sa Benchom. Stižu obaveštenja i za xda.

Ja sam prebacio da su silent pa nek stižu koliko hoće.

Meni ne stize za xda, a stize za bench...

Čisto samo da pokažem pošto kažeš nije problem u Bench-u.

Evo kad odeš na XDA se lepo vidi i može se namestiti notifikacije.
uploadfromtaptalk1372628988367.jpg

Dok za Bench piše ovo.
uploadfromtaptalk1372629038395.jpg

Sad onda reci nije problem, a lepo piše da treba forum administracija da update-uje API.

Inače to se javlja i kod iOS-a, video sam da su se oni isto žalili, tako da...

Čisto samo da pokažem pošto kažeš nije problem u Bench-u.

Evo kad odeš na XDA se lepo vidi i može se namestiti notifikacije.
Pogledajte prilog 117730

Dok za Bench piše ovo.
Pogledajte prilog 117731

Sad onda reci nije problem, a lepo piše da treba forum administracija da update-uje API.

Inače to se javlja i kod iOS-a, video sam da su se oni isto žalili, tako da...

Ja nameštao u onim zajedničkim opcijama. Nisam ni probao pojedinačne.

Tnx

Nazad
Vrh Dno