Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zar ne mislis da smo vec trazili preko gugla?!
Druga stvar je sto licno iskustvo forumasa znaci daleko vise nego spisak na guglu, ili tamo nekog ko zna kog...
Trece sto ovde dobijes odgovor sta tacno valja a ne da isprobavamo X aplikacija. Za to i sluzi ova tema.
I poslednje, mozes isti odgovor da das na apsolutno svako pitanje u ovoj temi, ali nisi jer znas da ce biti korisno kao i nama - nista :)

Nisi me razumeo prijatelje... To sve možeš da uradiš preko Gmail-a.

Zar ne mislis da smo vec trazili preko gugla?!
Druga stvar je sto licno iskustvo forumasa znaci daleko vise nego spisak na guglu, ili tamo nekog ko zna kog...
Trece sto ovde dobijes odgovor sta tacno valja a ne da isprobavamo X aplikacija. Za to i sluzi ova tema.
I poslednje, mozes isti odgovor da das na apsolutno svako pitanje u ovoj temi, ali nisi jer znas da ce biti korisno kao i nama - nista :)

Pa mislio je čovjek na Google Contacts :)

Previse kratko je to on objasnio. Ulogujte se na svoj Gmail, u levom uglu izaberite Contacts. Dobićete listu sa svim kontaktima. Odmah iznad kontakata imate More i tu se nalazi opcija za spajanje kontakata i uklanjanje duplikata.

Meni je Hangouts skroz ok. Čudan u početku, ali navikneš se. Još da se odradi SMS integracija i biće odličan AIO cross-platform sistem za dopisivanje i čet.
+1

Meni se takodje svidja... Prvo mi je bio antipatican, ali sad mi je skroz OKej :)

Na GP je refund 15 min.

Si siguran? Mislim da nije za sve 15 minuta... Mada mislim da to sve zavisi od programera... Negde je i 24h, negde 1h, negde pola sata...

Onaj brzi refund je 15min. To određuje Google. A developer može da refundira i ako prođe taj period, a to već zavisi od samog developera.

Jeste. I Play Music i Play Books su super. Ovaj upload knjiga u Play Books je extra.

Trenutno mi ne radi Play Books. Nešto sam zeznuo, pa mi izbacuje "Insufficient storage" kada pokušam da ga instaliram opet. Čim to rešim, javljam kako se radi upload. :D

Meni je Hangouts skroz ok. Čudan u početku, ali navikneš se. Još da se odradi SMS integracija i biće odličan AIO cross-platform sistem za dopisivanje i čet.

Šta znači ta sms integracija i što se ostavlja broj telefona? Pogotovo mi to nije jasno jer imam i wifi tablet gde naravno nema te registracije. I ako ta sms integracija podrazumeva i slanje sms-a kako da znam kada sam npr u romingu jel sam poslao poruku preko wifi-ja ili je to otišlo sms-om, ako će to uopšte tako da radi.

Još uvek se ne zna sve o SMS intergaciji. Sigurno će biti naglašeno kojim putem će se slati poruke. Nova je aplikacija i sigurno će se još puno dorađivati, tako da moramo sačekati da vidimo u kom pravcu razmišljaju. :)

Jel moze preporuka za neki widget za merac internet protoka? Konkretno me zanima za gprs, ne za wifi. Cisto da pratim da ne prekoracim kvotu u megabajtima koje dobijam od operatera.

Jel moze preporuka za neki widget za merac internet protoka? Konkretno me zanima za gprs, ne za wifi. Cisto da pratim da ne prekoracim kvotu u megabajtima koje dobijam od operatera.
3g watchdog stavi limiit kolko ti je kod operatera i uzivaj, kad dodje do maximuma ugasi te i to je to :)

Ako si na ICSu ili JBu imaš opciju da ograničiš količinu protoka. Staviš koliko ti je operater dao i nemaš brige, ne moraš da pratiš.

Jesi li pogledao What's new za Play Books?
Play Books mi je sa Play Store-a, poslednja verzija.

Nazad
Vrh Dno