nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
I mene ovo zanimazanima me da li ima neka dobra aplikacija za menadzment kontakata na telefonu (brisanje duplih, lako bekapovanje...)
I mene ovo zanimazanima me da li ima neka dobra aplikacija za menadzment kontakata na telefonu (brisanje duplih, lako bekapovanje...)
Zar ne mislis da smo vec trazili preko gugla?!![]()
Zar ne mislis da smo vec trazili preko gugla?!
Druga stvar je sto licno iskustvo forumasa znaci daleko vise nego spisak na guglu, ili tamo nekog ko zna kog...
Trece sto ovde dobijes odgovor sta tacno valja a ne da isprobavamo X aplikacija. Za to i sluzi ova tema.
I poslednje, mozes isti odgovor da das na apsolutno svako pitanje u ovoj temi, ali nisi jer znas da ce biti korisno kao i nama - nista![]()
+1Meni je Hangouts skroz ok. Čudan u početku, ali navikneš se. Još da se odradi SMS integracija i biće odličan AIO cross-platform sistem za dopisivanje i čet.
Na GP je refund 15 min.
Леп је овај нови play music.
Jeste. I Play Music i Play Books su super. Ovaj upload knjiga u Play Books je extra.
Meni je Hangouts skroz ok. Čudan u početku, ali navikneš se. Još da se odradi SMS integracija i biće odličan AIO cross-platform sistem za dopisivanje i čet.
Jeste. I Play Music i Play Books su super. Ovaj upload knjiga u Play Books je extra.
Izvinjavam se, nisam te razumeo.Nisi me razumeo prijatelje... To sve možeš da uradiš preko Gmail-a.
3g watchdog stavi limiit kolko ti je kod operatera i uzivaj, kad dodje do maximuma ugasi te i to je toJel moze preporuka za neki widget za merac internet protoka? Konkretno me zanima za gprs, ne za wifi. Cisto da pratim da ne prekoracim kvotu u megabajtima koje dobijam od operatera.
ZDbox, nije widget ali između ostalog ima i taj merač.Jel moze preporuka za neki widget za merac internet protoka? Konkretno me zanima za gprs, ne za wifi. Cisto da pratim da ne prekoracim kvotu u megabajtima koje dobijam od operatera.
Jel moze preporuka za neki widget za merac internet protoka? Konkretno me zanima za gprs, ne za wifi. Cisto da pratim da ne prekoracim kvotu u megabajtima koje dobijam od operatera.
Jel moze preporuka za neki widget za merac internet protoka? Konkretno me zanima za gprs, ne za wifi. Cisto da pratim da ne prekoracim kvotu u megabajtima koje dobijam od operatera.
Како радиш upload, где је та опција?
Pogledaj "What's New" za Play Books.
Takođe, svi koji se pitaju kako uploadovati sopstvene knjige na Play Books, neka učine isto.
Jesi li pogledao What's new za Play Books?
Play Books mi je sa Play Store-a, poslednja verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari