Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Što, sta mu fali? To je jedini player za muziku koji valja + dosta lepo izgleda. Bar meni.

Player Pro je takodje odlican, sa onim DSP packom je egal sa Power Amp-om, imam oba plejera i uporedio sam ih malo detaljnije pre par meseci. A na kraju ipak koristim Walkman jer mi nekako najvise odgovara a kvalitet zvuka je uporediv sa PowerAmp-om i Player Pro DSP-om, fale neka podesavanja koja za flac na dobrim slusalicama i nisu potrebna.. a i izgled/ui su mi ok skroz.

Ne traži PowerAMP root nego traži LuckyPatcher :D

Šta neće?

Stvarno sta nece?

То је било пре два месеца, када сам мењао ром урадио сам factory reset а наравно нисам урадио backup:D
И после када сам инсталирао апликације тражио ми је да платим poweramp, а нпр. tapatalk није...

Ето то неће, али баш ме брига када будем имао своју картицу куповаћу апликације:p

Odlican je tt pod ali je nazalost prepun kineskih slova i znakova pa sam ga obrisao.

То је било пре два месеца, када сам мењао ром урадио сам factory reset а наравно нисам урадио backup:D
И после када сам инсталирао апликације тражио ми је да платим poweramp, а нпр. tapatalk није...

Ето то неће, али баш ме брига када будем имао своју картицу куповаћу апликације:p

Kakve veze ROM ima sa tvojim nalogom? Imas isti nalog kao i pre? Aplikacije su vezane za nalog a ne za telefon.

Ма исти налог и за tapatalk не тражи да се плати, а за poweramp тражи.
Уопште ми тамо у ономе где су све апликације што сам инсталирао нема poweramp-a, као да га никад нисам инсталирао:confused:

Pa naravno kad ga nisi platio :D

А како онда имам tapatalk?:mad:

Vise ne znam ko je pricao da ima pirata, a ko je kupio :D

Ako si kupio, ne treba ti backup, nego otidji u play store i skini ga. Ako nece, posalji mail ovima iz PowerAMP-a i reci im.

O čemu ti pričaš? Ako si kupio - skidaš aplikaciju kada želiš i koliko puta želiš na svakom uređaju koji poseduješ. Ako nisi kupio - ne možeš instalirati sa Play Store-a. Toliko prosto, nema nikakve filozofije.

Meni je N7 player najbolji, a koliko vidim i najbolje ocenjen od svih pomenutih.

Poslednja izmena:
Ako si kupio, ne treba ti backup, nego otidji u play store i skini ga. Ako nece, posalji mail ovima iz PowerAMP-a i reci im.

Видиш то ми није пало на памет:thumbup:

Edit:
Сад сам послао mail:D

Између осталог пише: или да ми омогуће да џабе скинем апликацију или да врате паре и дао сам ћелетов број рачуна...

Шта мислите колике су могућности да врате паре? То је обични рачун у банци...

Poslednja izmena:
Pare ti nece vratiti, jer mislim da je 24h refund, a sredice problem verovatno.

Па добро, бар да имам апликацију:D

A šta si ti to radio sa tom karticom da ti je ćale ukine :D

Meni je Hangouts skroz ok. Čudan u početku, ali navikneš se. Još da se odradi SMS integracija i biće odličan AIO cross-platform sistem za dopisivanje i čet.

Vrh Dno