Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ok na prve dve sam izdominirao idemo dalje :D

Za ono što sam pitao, blokiranje poziva, sms-ova i tako to, bez IKAKVE notifikacije

Root Call Blocker Pro

Upravo isto radi kao iBlacklist za iOS. Nikakva notifikacija, nikakvo svetljenje, totalno silent završava sve.

aha. možda bi mogao da osmisliš neki sistem koji ne rangira samo na osnovu vremena nego i tačnih/netačnih odgovora?

+1 на нека питања на која мало размишљам оде време, па ми испадне џабе што је тачан одговор...

Fxguru sjajan program u video snimak koji napravite ubacuje efekte. Ima samo par besplatnih efekata ako neko uspe da otkljuca sve moze na PP sve sam pretrazio nisam nasao resenje.

Evo jedno laičko pitanje.
Na "starim" telefonima je bila opcija podešavanja zvuka i ostalog, te posao, te silent, te auto itd. Da li postoji neka aplikacija kojom bi mogao tako nešto da postignem, da ne moram svaki put sve pojedinačno da podešavam?
Hvala unapred :)

@nabukodonosor

Probaćemo. Ali samo promeni malo dizajn.
Ove "tapete" i pisani serif-type fontovi baš naružuju aplikaciju.
Drugo, mislim da je greška što je aplikacija full screen.
Treće, kada pogrešim moram da kliknem na back da bih sklonio crvenu, klik bilo gde na ekran ništa ne radi.

poz

Evo jedno laičko pitanje.
Na "starim" telefonima je bila opcija podešavanja zvuka i ostalog, te posao, te silent, te auto itd. Da li postoji neka aplikacija kojom bi mogao tako nešto da postignem, da ne moram svaki put sve pojedinačno da podešavam?
Hvala unapred :)

Audioguru

Aj neka jos neko potvrdi ovo za pravila posto kod mene rade. A za pogresan odgovor....stavio sam da stoji 3 sekunde, jer u tom prozoru se ispise koji je bio tacan odgovor, pa da moze da se stigne da se procita. Mogu da smanjim da traje koliko i popup za tacan odgovor ali sumnjam da ces onda stici da procitas odgovor. A vreme ide, to sam namerno stavio, jer ako ne ide onda mozes brzo da ispritiskas 20 odgovora i da imas najbrze vreme iako nisi pogodio nijedno pitanje.

Ne rade ni kod mene pravila. HTC One X (4.2.2, aokp).
inace malo cudno izgleda kod mene: https://www.dropbox.com/s/xc4sjq6e1yo3xkv/Screenshot_2013-05-11-12-11-08.png
i mogu da potvrdim ovo za podesavanja: https://www.dropbox.com/s/jtskkgbqetyfmad/Screenshot_2013-05-11-12-11-15.png

i mene smara crveni kvadrat, ali ako je on tu zbog vremena... onda onemoguci da mogu da ga zatvorim sa back ;)
ili jos bolja varijanta automatski dodaj te 3 sekunde na tajmer ili 5 sekundi kao kaznu... a vreme zaustavi... ne znam mozda pise u pravilima kako se to sve racuna, ali ja ne vidim pravila :d

Poslednja izmena:
Treće, kada pogrešim moram da kliknem na back da bih sklonio crvenu, klik bilo gde na ekran ništa ne radi.

Pa ne moras da klikces back da bi ga sklonio, sacekaj 2-3 sekunde.

i mene smara crveni kvadrat, ali ako je on tu zbog vremena... onda onemoguci da mogu da ga zatvorim sa back

Ispravicu za back. tnx.

inace malo cudno izgleda kod mene:
Ne znam zasto ovako izgleda. Probacu na emulatoru. Ajde sto moj deo izgleda tako, ali i ta reklama izgleda manja, a to je njihov deo, ne moj. :)

Poslednja izmena:
Inače jesi video da otvoriš novu temu za igru?

Da prijavim još nešto...

Kod devojke se ne vidi ako je pitanje podugacko ceo tekst gore, a i ne vidi se kada pogreši tačan odgovor...

Ja nemam reklame zbog adaway, ali ona ima i mislim da se zato ne vidi...

Alcatel 997D 4.0.4 800x480 na 4.3"

Pa nisam video nista. Neka ovde za sada, posto ima samo dve. Ako budes u mogucnosti napravi screenshot pa mi posalji na mail, da vidim o cemu se radi.

Ima li neka aplikacija sem ViPutnik da pokazuje polazna vremena da pocetnih stanica? ViPutnik ne radi kako treba

To ti je slabija verzija od programa koji sam ti ja reko, CALL MASTER. Najbolji program za to.

Nije, ovo je totalno drugi program.

Call Master dozvoljava da se vidi kada telefon zazvoni, kada te neko zove sa block liste. Ovo ne prikazuje ništa.

Nije tačno, kod mene se ništa ne vidi. Vidiš da ij ista firma pravi. A u description za call master ti lepo piše "ako vam se čini da je ova app kompleksna onda instalirajte jesnostavniju (tu što si ti naveo). ;)

Poslednja izmena:
stigao je update za novu u kom može da se menja ime ikonicama u draweru :)

Nije tačno, kod mene se ništa ne vidi. Vidiš da ij ista firma pravi. A u description za call master ti lepo piše "ako vam se čini da je ova app kompleksna onda instalirajte jesnostavniju (tu što si ti naveo). ;)

Njihova interna podjebavanja me stvarno ne zanimaju. Važno je da mi ova završava ono šta mi ostale ne završavaju i to je to :)

Slažem se. Ja sam prvo njega koristio ali onda mi je trebala opcija da odbije sve pozive i poruke i pošalje poruku da sam na fudbal i da me zovu na drugi broj, jer ovaj mob ne nosim na sport.

I kakva su iskustva sa novim Viberom? Baterija, kvalitet poziva, bagovi....

meni NESTO jede bateriju opasno, ne znam je li novi Viber, novi FB, Astrid Tasks sync ili ko zna sta... BetterBatteryStats mi ne govori puno toga pametnog... I jede bezobrazno mnogo memorije. Ako je vjerovati fabrickom task manageru na One X, u jednom trenutku sam vidio da troshi 159MB :d (imam screenshot), Sense UI se restartuje zbog nedostatka memorije, ili se sam Viber ucitava kad otvorim novu poruku. Steta....

Nesto ne verujem da je novi Viber, iako ga ne koristim previse - s druge strane, primetio sam da novi FB uredno kesira slike u memoriju telefona. Mada je 159MB previse za bilo koju aplikaciju, osim mozda za neku igricu.

Meni novi Viber radi ok, nema više battery drain-a, AudioOut_2 wakelock..ne troši nešto mnogo baterije od whatsapp-a tu su bukvalno.
E sad jede više rama definitivno, mislim uvek je Viber uzimao više rama od Whatsapp-a koji uzima tu oko 20mb najviše, Viber 3.0 ume da ode na 45+ mb.

I kakva su iskustva sa novim Viberom? Baterija, kvalitet poziva, bagovi....

Meni viber i dalje baguje, tipa ne svira kada me neko zove, ne čuje se notifikacija kada stigne poruka.

Kvalitet poziva je bolji, i stabilniji, ali nije još uvek ni približno kao na iOS-u, mada bolje je nego na prethodnoj verziji.

To je onda do određenih telefona, meni je viber uvek radio super.

Nesto ne verujem da je novi Viber, iako ga ne koristim previse - s druge strane, primetio sam da novi FB uredno kesira slike u memoriju telefona. Mada je 159MB previse za bilo koju aplikaciju, osim mozda za neku igricu.

moguce da je battery drain i zbog konstantnog ucitavanja te vibera, te sense UI-ja, jedan drugog gase, pa se opet ucitavaju (a prvih nekoliko dana koriscenja vibera 3 sam ga bas intenzivno koristio, jer sam prijateljima objasnjavao kako da ga instaliraju, kod nas u CG ga i dalje nema na play store). Inace, BetterBatteryStats mi najvise partial wakelocks prikazuje za AudioOut_4, za 2 sata koliko sam na bateriji ih ima 60 (10m 59s, odnosno 9,1%), ne znam je li on vezan sa viberom ili sa cim? :-/

Nazad
Vrh Dno