aha. možda bi mogao da osmisliš neki sistem koji ne rangira samo na osnovu vremena nego i tačnih/netačnih odgovora?
Za ono što sam pitao, blokiranje poziva, sms-ova i tako to, bez IKAKVE notifikacije
Root Call Blocker Pro
Upravo isto radi kao iBlacklist za iOS. Nikakva notifikacija, nikakvo svetljenje, totalno silent završava sve.
Evo jedno laičko pitanje.
Na "starim" telefonima je bila opcija podešavanja zvuka i ostalog, te posao, te silent, te auto itd. Da li postoji neka aplikacija kojom bi mogao tako nešto da postignem, da ne moram svaki put sve pojedinačno da podešavam?
Hvala unapred![]()
Aj neka jos neko potvrdi ovo za pravila posto kod mene rade. A za pogresan odgovor....stavio sam da stoji 3 sekunde, jer u tom prozoru se ispise koji je bio tacan odgovor, pa da moze da se stigne da se procita. Mogu da smanjim da traje koliko i popup za tacan odgovor ali sumnjam da ces onda stici da procitas odgovor. A vreme ide, to sam namerno stavio, jer ako ne ide onda mozes brzo da ispritiskas 20 odgovora i da imas najbrze vreme iako nisi pogodio nijedno pitanje.
Treće, kada pogrešim moram da kliknem na back da bih sklonio crvenu, klik bilo gde na ekran ništa ne radi.
i mene smara crveni kvadrat, ali ako je on tu zbog vremena... onda onemoguci da mogu da ga zatvorim sa back
Ne znam zasto ovako izgleda. Probacu na emulatoru. Ajde sto moj deo izgleda tako, ali i ta reklama izgleda manja, a to je njihov deo, ne moj.inace malo cudno izgleda kod mene:
Nemoj nigde da klikćeš, sam će nestati, i mene je to zezalo@nabukodonosor
Treće, kada pogrešim moram da kliknem na back da bih sklonio crvenu, klik bilo gde na ekran ništa ne radi.
To ti je slabija verzija od programa koji sam ti ja reko, CALL MASTER. Najbolji program za to.
A trenutno radim na jos jednom kvizu ali dosta kompleksnijem sa ogromnom bazom podataka. Ne znam kad cu da je privedem kraju, evo par skrinova cisto da vidite o cemu se radi:
Nije tačno, kod mene se ništa ne vidi. Vidiš da ij ista firma pravi. A u description za call master ti lepo piše "ako vam se čini da je ova app kompleksna onda instalirajte jesnostavniju (tu što si ti naveo).![]()
I kakva su iskustva sa novim Viberom? Baterija, kvalitet poziva, bagovi....
Nesto ne verujem da je novi Viber, iako ga ne koristim previse - s druge strane, primetio sam da novi FB uredno kesira slike u memoriju telefona. Mada je 159MB previse za bilo koju aplikaciju, osim mozda za neku igricu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari