Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel može neki primer za šta ga sve koristiš?
gde god da sam gledao na netu sve su neke gluposti... tipa ako ti ostane manje od 5% baterije pošalji ženi poruku ili ispričaj spisak dnevnih obaveza ujutru uz budilnik

I ja ucim, trenutno nemam neke profile.

Jedan profil mi ukljucuje Wifi, podesava brightness na nekih 25% i utisava zvono kada sam blizu kuce (cell near opcija) a kada nisam blizu onda mi ukljucuje mobilni net, podesava brightness na auto i zvono namesta na maksimum. Drugi profil mi ukljucuje airplane mod od 2 do 7h a treci mi ukljucuje autorotate samo kada koristim aplikacije u kojima mi treba, inace ga drzim iskljucenim.

Da li se meni ovo samo čini, ili nije nešto baš tečna?

Inače, ja sam posle konstantnog lutanja ostao na tweedle.

A meni suprotno. Osecam da mnogo bolje radi od prethodne. Bar ovako neki opsti utisak. Skrol bas lepo fercera.

Ima li još neko problem sa kašnjenjem Whattsapp poruka??? Čak šta više većinom ne primim poruku dok ne otvorim app...

I ja ucim, trenutno nemam neke profile.

Jedan profil mi ukljucuje Wifi, podesava brightness na nekih 25% i utisava zvono kada sam blizu kuce (cell near opcija) a kada nisam blizu onda mi ukljucuje mobilni net, podesava brightness na auto i zvono namesta na maksimum. Drugi profil mi ukljucuje airplane mod od 2 do 7h a treci mi ukljucuje autorotate samo kada koristim aplikacije u kojima mi treba, inace ga drzim iskljucenim.
Tasker je tako kvalitetna aplikacija da zaslužuje posebnu temu u kojoj bi mogli predstaviti profile.

Bio update za chrome danas. Dosta su popravili pinch to zoom, sada radi baš dobro.

Mene ovaj Chrome 18.0.1025314 odlicno radi (dobio ga uz telefon). Sad cu ga backup pa da probam taj novi. :)

I tako Google aktivira navigaciju za par suseda i par afričkih zemalja, mi opet ništa itd... :(

Kad ce srediti chrome za sync pass??? To najavljuju vec dugo i od tada izbacili 2 verzije i nijedna jos ne radi.

Ja to ne vidjeh u novom update-u... Mada ne znam da li na desk chrome-u mora nesto da se oznaci.

Čini mi se da su to sada uradili. Bar sam tako pročitao na verge-u.

Zbog toga sam ga bio i sad instalirao kada si rekao da je izasao update... Video sam sad i ja da kazu da su ubacili to iz bete u stable taj feature, ali nista od toga izgleda, jer i dalje kad odem na sajtove nigde nisam ulogovan...

Kome jos novi G+ (od aprila, ne secam se datuma) brljavi fotke. Tacnije odradi upload ali je fotka nejasna,
kao da je blurovana?

Postoji li neka fora da odmah sa notifikacija izbrišem sms, ili ga bar označim kao "read"..
Hvala

...ako ima Android 4.x.x ;)

Nije to pitao uopšte, ostaje mu unread sms u inboxu svejedno

Da li bi neko bio voljan da kaze :

1. Kolika je sansa da se mobilni ili tablet zarazi i na koji nacin je sve to moguce(moze opsirno ili pak u kratkim crtama-ovisno o dobroj volji) ?

2. Te koja je preventiva u slucaju povecane shanse(opcije unutar Androida vs. app`s)?

3. I na kraju biste li opisali kako se "TuneUp-uje" ?

I ex diaeler je konačno update-ovan juče i konačno mi je proradio connect vibrate plugin.

Neka aplikacija za čitanje ebook u pdf ili nekom drugom formatu da liči na ibooks

Nikada ikada više ove aplikacije za vreme neću koristiti! U NS-u pljušti kiša već pola sata i ja pre toga gledam da vidim vreme, nigde kiše na vidiku, rekoh super, ne treba mi kapuljača ništa kišobran, a nema 5 minuta kako sam izašao iz stana, a napolju pljuščina!

Upravi odradio update da vidim šta kaže kad ono 18 stepeni i sunce!

uploadfromtaptalk1365180231760.jpg

zavisi ko im je izvor, generalno Weather Bug (sajt u HDwidgets) daje dobre trenutne uslove.

Vrh Dno