Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

i zahvaljujući ovom tvom postu, šta misliš još koliko njih sa foruma će da se beči :smack:

:d :d

Zar ti nemaš neki Samsung? To bi trebalo ugradjeno da imaš, barem ja na S2 imam na stock ROM-u

Note 2 i n7 i nikad nije radilo kako treba, čak ni sa Samsunga na Samsung. Sad probao sa ovim i radi bez greške.

Ima li neko problem sa pretragom foruma na Tapatalku? Instalirao sam aplikaciju na Nexus 7 i ne moze da pronadje ni ovaj forum, a ni druge nase koje sam trazio (npr. iSrbija). Imam tu aplikaciju instaliranu na telefonu (Telenor Touch Plus) i tamo radi kako treba...
edit. Reseno instaliranjem novije verzije...

Poslednja izmena:
Kojom aplikacijom mogu da izmerim koliko mi adapter salje mA u telefon? Imam neki noname punjac i cini mi se da malo sporije puni.

Nesto mi ovde smrdi. Uzeo sam neki stari punjac za S2 sa kojim mi jako sporo puni i pise da je 999mA. Na punjacu pise 700. Ko ovde laze?:)

Da li postoji neki program za zakljucavanje ali da bude kao ovaj iz klipa na samom pocetku?
http://www.youtube.com/watch?v=CCWcOupNkYc

Juce sam ceo dan proveo pretrazivajuci po netu ali nisam nasao nesto ovako. Nasao sam par zanimljivih ali nije to to. Ono sto sam primetio da svaki program sa ovim locker-ima instalira nesto u pozadini sto izmeni sve zivo,od pozadine do ikonica i slicno.
Dakle da li postoji nesto sto ce samo da izmeni taj deo za zakljucavanje/otkljucavanje ekrana ali da pozadina i ostalo ostane isto,4.0.4,sony Arc S je u pitanju.

Hvala.

Ja mislim da je to GoLocker sa Windows 8/Metro skinom, ja sam imao takav davnih dana.

Na koji način mogu da podesim jačinu i vreme trajanja vibracije za obaveštenja o pristiglim porukama, pri tom da ne moram da rutujem telefon.

Mislim da to Tasker može, a sigurno možeš ako koristiš neka od replacement aplikacija za sms (GoSMS, Handcent...).

Trazi po App Store aplikacije sa "vibration", "vibrator" i slicno.

Sve zavisi od toga da li želiš da utrošiš dosta vremena kako bi naučio da ga koristiš. Neke jednostavne zadatke možeš i sam da provališ dok ti za one malo komplikovanije treba dosta guglanja.

Ali ako želiš jednostavan odgovor, onda da, vredi svaku paru, pa i više.

...istu muku mucim :)
Ko sto rece Uros CurrentWidget, a imas i battery monitor, malo je detaljniji
Meni taj current widget stalno pokazuje 0, punio ne punio...a battery monitor nema tu funkciju:confused:

Nesto mi se cini da je cw trebao da se konfigurise prilikom dodavanja widget-a na ekran... Ne znam, davno sam to koristio.

U svakom slucaju znam da generise log u txt iz kog se mogu vidjeti struja punjenja i jos po nesto... Takodje, logovanje se mora aktivirati.

Meni taj current widget stalno pokazuje 0, punio ne punio...a battery monitor nema tu funkciju:confused:

*NOTE: The electric current reading doesn't work on all devices. The reason is that the manufactures (mostly Motorola and Samsung) don't support this in the battery driver or in the hardware.

A u moja mašina piše da imaš SGS2.

Sve zavisi od toga da li želiš da utrošiš dosta vremena kako bi naučio da ga koristiš. Neke jednostavne zadatke možeš i sam da provališ dok ti za one malo komplikovanije treba dosta guglanja.

Ali ako želiš jednostavan odgovor, onda da, vredi svaku paru, pa i više.

jel može neki primer za šta ga sve koristiš?
gde god da sam gledao na netu sve su neke gluposti... tipa ako ti ostane manje od 5% baterije pošalji ženi poruku ili ispričaj spisak dnevnih obaveza ujutru uz budilnik

Za samsung ja koristim galaxy charging current,neka nadje taj pa neka proba.

mozda si instalirao pogresni, treba ti battery monitor widget (pro), ima ih jedno milion sa istim/slicnim imenom :p

Vrh Dno