Kojom aplikacijom mogu da izmerim koliko mi adapter salje mA u telefon? Imam neki noname punjac i cini mi se da malo sporije puni.
Kojom aplikacijom mogu da izmerim koliko mi adapter salje mA u telefon? Imam neki noname punjac i cini mi se da malo sporije puni.
Meni taj current widget stalno pokazuje 0, punio ne punio...a battery monitor nema tu funkciju...istu muku mucim
Ko sto rece Uros CurrentWidget, a imas i battery monitor, malo je detaljniji
Meni taj current widget stalno pokazuje 0, punio ne punio...a battery monitor nema tu funkciju![]()
*NOTE: The electric current reading doesn't work on all devices. The reason is that the manufactures (mostly Motorola and Samsung) don't support this in the battery driver or in the hardware.
Sve zavisi od toga da li želiš da utrošiš dosta vremena kako bi naučio da ga koristiš. Neke jednostavne zadatke možeš i sam da provališ dok ti za one malo komplikovanije treba dosta guglanja.
Ali ako želiš jednostavan odgovor, onda da, vredi svaku paru, pa i više.
mozda si instalirao pogresni, treba ti battery monitor widget (pro), ima ih jedno milion sa istim/slicnim imenomMeni taj current widget stalno pokazuje 0, punio ne punio...a battery monitor nema tu funkciju![]()
Official twitter aplikacija je napokon holo.
Official twitter aplikacija je napokon holo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari