Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Немам антивирус ни на мобилном ни на компу, па сад ти види у шта верујем.

Cekaj ne kontam i da imam virus sta bi se desilo? Mislim da je sigurno 90% (a mozda i vise kroz njihove markete) virusa u Kini, zanima me sta bude kada dobijete virus ili malware?

Poslednja izmena:
Немам антивирус ни на мобилном ни на компу, па сад ти види у шта верујем.
Treba na kompu...:thumbup:
Cekaj ne kontam i da imam virus sta bi se desilo? Mislim da je sigurno 90% (a mozda i vise kroz njihove markete) virusa u Kini, zanima me sta bude kada dobijete virus ili malware?

Npr. Poziva ili salje sms prema nekim brojevima sa posebnom tarifom. Kradja informacija, podataka...itd itd

Sada sam skenirao sa dva av-a i cist sam, skidam sada i ostale pa cu da ih "probavam" (ne da *****m). Nadam se da nece zvati neki hot line u pozadini :)

Poslednja izmena:
Ja skenirao sad i nasao mi dva virusa :/ jel da ih obrisem? Jedna je slika slikana telefonom, a druga je tapatalk... Znaci ipak postoje virusi...

lepše ti da gledaš reklame ???
tuga, bolje da potrošim sav ram nego da vidim ijednu reklamu.

Svakako nije lepse, ali manje zlo. Moj telefon ima 512MB memorije, kad oduzmemo deo koji koristi GPU, svakako ne ostaje puno - a 70MB koje koristi obican adblock je svakako previse, krajnje neoptimizovano, toliko ne trose ni pojedine aplikacije na racunaru. Ovde najavljuju da to srediti, ali dok ne srede - kod mene su na ledu.

Koja je dobra aplikacija za pustanje video klipova sa Youtube, ali da radi i u pozadini? Ova klasicna aplikacija koliko sam video to ne moze.

Ljudi kako najjedostavnije da prebacim telefonski imenik sa phone-a na gmail, planiram da menjam telefon pa bi da mi ostanu kontakti a ne da kopiram na sim pa opet na fon, nego ovako da mi vecno ostane na gmailu?

odes u settings, pa na accounts i tamo lepo odaberes google. klikni na mail i odaberi da ti se sinhronizuju kontakti.

Ajd da ne otvaram novu temu, ovde ima najvise tviterasa, kako da ugasim srpske trendove da se ne pojavljuju, ne zelim da gledam #onokad i #prvasmena

Ja ne vidim srpske trendove... Mozda zato sto koristim FalconPro? o_O

Mislio sam kad sam na kompu.. Sa strane trendovi.

Pa jel ovo odeljak o androidu ili o PC-u? :p

Odes na change i izaberes zemlju ili ako hoces dublje, onda i grad

twitter.png

Da, al #onokad ovde ima najvise tviterasa :d

Nasao sam u medjuvremenu, stavi se worldwide.. :)

Da li postoji neki anti spam? Redovno mi "iskacu" reklame za igrice, da li je moguce saznati koji instalirani program izbacuje reklame?

Iskacu ti reklame dok normalno koristis telefon? :zgran:

Probaj aplikaciju air push detector, ne može da spreči te reklame ali može da ti kaže koja aplikacija ti prikazuje reklame pa možeš da je eliminišeš :)

Kad otkrijes koja aplikacija izbacuje te reklame, napisi na forumu, da jos neko ne bi instalirao takvo djubre. Naravno zalepi i negativnu ocenu u recenziji.

Najbolji način da saznaš koja je (ako nemaš puno aplikacija) je da pogledaš na marketu prvih par komentara. Pogledaj prvo free igrice i free programe (one nepoznatijih izdavača).

Za yt download koristi tubemate, nema na marketu samo ukucaj u gugl preko telefona.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno